Ce carti ati mai citit?, Ce carti recomandati?
![]() ![]() ![]() |
Ce carti ati mai citit?, Ce carti recomandati?
cristian_ |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 23 April 07 ![]() |
Attached thumbnail(s) 2074_1.gif ( Size: 7.65k ) Number of downloads: 1347 821_2.gif ( Size: 14.67k ) Number of downloads: 1327 |
||
--------------------
OPEL
Astra
2001
|
|||
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
Agatha Christie-Cei cinci purcelusi
banuiesc ca deja se stie, personaj principal : Hercule Poirot descrifreaza o crima petrecuta cu multi ani in urma This post has been edited by cristitranca: 1 Nov 2008, 22:37 |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Eu am citit:Tara noastra viitor de aur are!
|
--------------------
a
b
c
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Ciclul "Sfarsit de mileniu", a lui Radu Tudoran. Am citit deja Casa domnului Alcibiade, Retragerea fără torțe, Ieșirea la mare si Victoria neînaripată. Acum sunt la Privighetoarea de ziuă. Urmeaza O sută una lovituri de tun si Sub zero grade. Fascinant... Daca le aveti, le recomand. Daca nu, cautati-le prin anticariate - reeditari nu cred ca veti gasi, din cate stiu autorul le-a interzis.
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
"The Door in the Wall and Other Stories" - Wells, H.G.
http://www.gutenberg.org/etext/456 |
--------------------
-
-
-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
In ultima vreme nu am mai avut timp de citit, dar nu pot sa nu recomand o serie de carti care mi-au placut foarte mult in vacante, cand eram la scoala.
Pentru cine vrea o lectura lejera, captivanta, calatorii, oameni de diverse culturi, descrieri de locuri si personaje, actiune, haz: Karl May - seriile din vestul salbatic (personaje - Old Shatterhand, Winnetou, etc), seriile din orient (personaje - Kara Ben Nemsi, Hagi Halef Omar, etc). De asemenea: Camil Petrescu: Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi Marin Preda: Morometii (mai ales partea 1) Mihail Drumes: Scrisoarea de dragoste, Invitație la vals George Calinescu: Enigma Otiliei Spor la citit! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
"Panica din '89"- Paul Erdman.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
proaspat citita si o recomand: Vintila Corbul - Caderea Constantinopolului
|
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 2 Nov 2008, 00:38) In ultima vreme nu am mai avut timp de citit, dar nu pot sa nu recomand o serie de carti care mi-au placut foarte mult in vacante, cand eram la scoala. Pentru cine vrea o lectura lejera, captivanta, calatorii, oameni de diverse culturi, descrieri de locuri si personaje, actiune, haz: Karl May - seriile din vestul salbatic (personaje - Old Shatterhand, Winnetou, etc), seriile din orient (personaje - Kara Ben Nemsi, Hagi Halef Omar, etc). acu 15 ani , ma " bateam " cu tata de la cartile lui KARL MAY . eram atit de pasionat ca am scris si testamentul lui winnetou pe o bucata de piele , si l-am pus in vitrina . ultima carte citita este NASUL de MARIO PUZO. |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@dariusz - cred ca sti ca s-au facut si cateva filme germane (vechi, 1960-1965) care urmaresc destul de bine cartea (evident cartile >>>>> filmele) cu Lex Barker in rolul lui Old Shatterhand. Eu am vazut cateva si mi-am adus aminte de copilarie (pe unele carti le-am citit de 2 ori
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Neil Gaiman:
Semne bune Nicaieri Zei Americani -- John Kennedy Toole: Conspiratia imbecililor Biblia de neon -- Michel Houllebecq: toate, nota speciala (fiindca e scurta si nu numai) pentru "Extinderea domeniului luptei". |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 2 Nov 2008, 14:26) @dariusz - cred ca sti ca s-au facut si cateva filme germane (vechi, 1960-1965) care urmaresc destul de bine cartea (evident cartile >>>>> filmele) cu Lex Barker in rolul lui Old Shatterhand. Eu am vazut cateva si mi-am adus aminte de copilarie (pe unele carti le-am citit de 2 ori ![]() Bafta! prima data am vazut filmele pe nemti , dupe ce am avut cablu , cam prin 93. nu intelegeam nimic , dar le sorbeam , nu alta ![]() ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
Si a fost ora H - Despre arestarea lui Antonescu, pas cu pas
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
"Ma numesc Rosu"-Orhan Pamuk.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
chiar azi am citit "Dacia 1300 Ghid auto si reparatii"
![]() apropos de topic va recomand cartea din imagine ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Nobila Casa si bineinteles Sogunul - James Clavell
Doctorul misterios; si continuarea:Fiica marchizului - Alexandre Dumas Floris(3 volume) nu mai stiu sigur cum se numeau toate dar au fost superbe - J. Monisgny This post has been edited by ceribros: 2 Nov 2008, 22:48 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
beraru_010384 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 15 May 07 ![]() |
m-am gandit sa readuc pe primele pagini ale forumului acest subiect de mult uitat
ultima carte citita ERAGON - recomand celor care au vazut filmul si le-a placut dar nu numai |
--------------------
Dacia
DUSTER
1.33 Tce 150cp
- B721CVA
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Filmul mi s-a parut mai slab, mai ales ca il vazusem dupa ce am citit cartea. Alaturi de Eragon, sunt interesante si continuarile, Eragon II si Brisingr.
|
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
"American Psycho" - Bret Easton Ellis.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Femeie goalã, femeie neagrã
tb2_1195249587_833.jpg |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
"Povestea tarfelor mele triste" - Gabriel Garcia Marquez.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Petre Salcudeanu - Ochiul si Marea
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Ce citesc eu acum si sper sa termin pana duminica ultima parte
![]() Ce am citit eu mai bun si recomand cu caldura ![]() - Comoara, Clive Cussler (lectura relaxanta, de vacanta, de citit in casa batraneasca a bunicilor, in liniste) - Cel mai iubit dintre pamanteni, Marin Preda - Floarea de colt, Doina Ionet (chiar il recomand, e o carte recomandata sufletului, si de fapt toate cartile Doinei Ionet merita a fi citite) - Gargantua si Pantagruel, Francois Rabelais (cine nu a citit cartea, sa o citeasca, va rade in hohote) - Hiperboloidul inginerului Garin, A. N. Tolstoi (carte SF buna) - Jocul lui Ender, Orson Scott Card (SF bun) - Moartea fratelui meu, G.M. Vladescu (un roman care te infioara: ai putea sa-l omori pe fratele tau doar ca sa indeplinesti Binele ?) - Omul-amfibie, Aleksandr Beleaev (roman SF bun) - Povesti "corosive" de Ion Creanga ( ![]() - Shogun, James Clavell - Stepan Razin, St. Zlobin (e un fel de Stefan cel Mare in instoria cazacilor din Ucraina, l-am citit cu sufletul la gura!) - Teiul salbatic, Doina Ionet (super!, lectura pentru suflet) - Vacanta de la Rocroi (roman de vacanta) Imi mai aduc aminte si va mai spun... Noapte buna, Dragoselu |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ce am citit recent dupa o luuuunga pauza de la aceasta ocupatie: "In supa miso" de Ryu Murakami.
O recomand? Nu stiu. Depinde de cat sunteti de gretosi. Da' macar va cultivati pentru cand vine vremea sa practicati turism secsual ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Totusi, cineva care se apuca de citit cu ce ar trebui sa inceapa? Eu recunosc ca nu am citit prea multe carti beletristice -aproape deloc-, iar acum oferta e atat de mare ca nici nu stiu ce merita citit ce nu...
Ma gandeam sa ma inspir de pe site-uri gen "1000 de carti pe care ar trebui sa le citesti inainte sa mori" si chestii de genul... E mai bine sa citesc dupa un "ghid" din-acesta sau sa citesc aiurea, din auzite? Oare efectul e la fel? |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
citesti ce iti place...
daca vrei recomandari, incepe cu cele din liceu... |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Acelea le-am citit... Cel putin partial.
![]() Daca citesc ce vreau nu cred ca ma schimb in vreun fel... Nu stiu, cartile consider ca trebuie sa te si educe, iar daca 10 oameni stabilesc ca e bine sa stii chimie, iar tu citesti despre fizica, e cam aiurea. Macar o idee despre chimie sa imi formez si eu. ![]() ![]() This post has been edited by eXtenSion: 20 Feb 2010, 01:52 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
"In fiecare zi Dumnezeu se roaga la mine" - Chris Simion.
Mircea Ghitulescu - scriitor: "Dumnezeu se roaga la Chris Simion nu invers, nu numai pentru ca e ingerul Lui nedisciplinat, nu pentru ca e creatia Lui care se revolta, ci si pentru ca o roaga sa nu vrea altceva decat pe El. Daca mai suntem capabili sa primim surprize, fragila Chris Simion va fi una dintre ele nu doar in teatru, ci si in literatura." Catalina Buzoianu - regizor: "O scriitoare cu un talent extraordinar si un artist cu o propunere regizorala originala, profunda, neobisnuita. Un om conectat la univers, un om al unei Ere care ar putea incepe!" Marcel Iures - actor: "Cris, copilul Poet si-a cladit o Persoana cu ferestre mari, deschise larg. Luminate. Zic sa privim atent. Sigur invatam ceva sau reinvatam, ceea ce ar fi chiar mai mult." George Pruteanu - critic literar: "Un pui de Cioran in fusta lunga si neagra." |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.511 Joined: 3 January 05 ![]() |
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 20 Feb 2010, 00:44) Totusi, cineva care se apuca de citit cu ce ar trebui sa inceapa? Daca marineru tau iubit ar fi scris macar o brosurica mica, ti-o recomandam pe aia. Asa, în lipsa de alte variante, poti începe cu asta ![]() (poate scoate EBA ceva în curand, mai asteptam) |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 22:34 |