Articol tare despre Oltcitari, in ziarul Ziarul
![]() ![]() ![]() |
Articol tare despre Oltcitari, in ziarul Ziarul
AND |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|||
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
Kunzite |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 23 February 05 ![]() |
AND, am condus Oltcituri diferite - al tau o fi horror, dar al meu e fun
![]() Da, Drag0n - ma urasc cu patima de fiecare data cand ma urc in Dacie ![]() This post has been edited by Kunzite: 20 Jul 2005, 23:56 |
--------------------
Oltena
12TRS
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu inteleg unde este distractia. Am mai citit de pe forum oltcit si imi ziceam in continuu " Whats wrong with these people? " . Am ales sa inchid pagina de forum , sa sterg link-ul din IE History si sa-mi spal ochii cu acid cand am citit " Decat Solnita sau Lighean , mai bine cu tramvaiu "
Sunt de acord sa donez o suma considerabila de bani , daca aceasta va ajunge la sanatoriul unde acesti bravi indivizi vor locuii peste cativa ani ... atunci cand boala ii va cucerii in totalitate ![]() As putea petrece o zi intreaga facand misto de ignorantii aia! |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Kunzite |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 23 February 05 ![]() |
Si cu asta ai aratat cine uraste pe cine
![]() Eu ma retrag din aceasta discutie, vad ca s-a ajuns la insulte. |
--------------------
Oltena
12TRS
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
n-ai ce discuta cu ei...daca nu au cu ce sa te atace, se iau de greseli pt ca ai apasat alta tasta din greseala, sau de cate adrese de mail ai.
accesati linkul lui asarban de pe pag1 |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu e nimeni care sa inchida timpenia asta de topic?
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
S-a ajuns de multa vreme la insulte. Se incearca chiar o organizare a insultelor (vezi ipocrizia unuia din moderatorii de pe oltcit.ro care racnea romantic si strain cum ca "facem mizerii, e adevarat, dar facem la noi acasa").
Eu sunt de acord sa fie organizata tot noroiul asta in sensul de "ok, noi ne stergem mucii la noi acolo, voi vi-i stergeti la voi acolo" si barem am si eu posibilitatea unei optiuni. In modul asta pot alege una din urmatoarele: 1) ma trezesc intr-o dimineata sado-maso, ma duc pe oltcit.ro si citesc niste posturi din alea despre propria-mi persoana posesoare de Logan "taran, prost, tampit, cretin, idiot" - sunt facut in toate felurile acolo (multumesc si intorc complimentele, btw). sau 2) ma trezesc intr-o dimineata fara mahmureala si vreau si eu sa discut cu oameni - atunci intru aici sau in alt loc placut mie si happy-happy joy-joy, nu ma ia nimeni la intins rahat pe fata din cauza ca am masina si nu motocicleta sau din cauza ca lucrez in IT si nu la macelaria lui Eek. si daca a ajuns un ziar sa se implice in asa baie de flegme, situatia e chiar maro. a se inchide topicul, parerea mea. This post has been edited by Lolek: 21 Jul 2005, 10:00 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Mie personal mi se pare o timpenie rica asta dintre posesorii de dacie si posesorii de Oltcit...
Oltcitari care isi forjeaza masinile cand ii depaseste o dacie, dacii care le sar pistoanele prin capota daca incearca macar sa-i depaseasca un oltcit... E absurd!!!! Ce ar fi daca posesorii de Opel s-ar lua la paruiala cu posesorii de Ford Posesorii de BMW s-ar apuca sa se traga la fiecare semafor cu posesorii de Mercedes... Posesorii de Audi s-ar lua la trinta cu cei de Saab Si posesorii de Volkswagen s-ar lua in goarna cu mai toti (In ultimul timp, VW a cam renuntat la paruiala traditionala cu Opel si Ford si vrea sa se ia la piept cu BMW, Audi, Volvo, Saab... deci vrea sa intre in segmentul premium...) Rahat!!!! Fiecare isi ia dupa cat il duce bugetul!!! Ce-i asta?!?!?!!! facem din strazi circuite gen Indianapolis sau ce?! Chiar nu pricep!!!! Dacia si Oltcit sunt 2 masini diferite create in scopuri diferite, pentru segmente de piata diferite... Dacia (berlina) e masina de familie, mai lenta, dar care iti o oferea pe vremuri confort, fata de Oltcit care era considerat un sportiv(a se lua in considerare arhitectura motorului care este sport prin excelenta) Deci masinile astea sunt din 2 filme diferite!!!! E ca si cum ai compara TVR Sagaris cu Mercedes S600 Pullman!!!!!! Gizas!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da. Gizas.
Topic closed. Nu cred ca mai trebuie sa si motivez Domnilor si doamnelor, bucurati-va de masini. Alea care le aveti. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 07:09 |