Varsta pt scoala de soferi
![]() ![]() ![]() |
Varsta pt scoala de soferi
Cosmin.nova |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
adica, egal, paranteza rotunda inchisa, paranteza rotunda inchisa...
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
diabolix |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 22 May 11 ![]() |
Ba sunteti toti niste panarame
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 ph2 1.6 16V
- TR 05 EVT
1998
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Amice..esti idiot. Iesi repede de pe forum ca ai numai plutoniu in creier!
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
diabolix |
![]() ![]()
|
Lol ce nu mai rasesem cu atata pofta
![]() ![]() ![]() ![]() 21 Dec 2011, 14:48: Ba esti nebun rad de unu singur in casa ![]() ![]() ![]() This post has been edited by diabolix: 21 Dec 2011, 14:48 |
--------------------
Renault
Laguna 1 ph2 1.6 16V
- TR 05 EVT
1998
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Norocul lui. Probabil de aia inca mai poate posta. Dom' plutonier are o jena sa aresteze infractori caracalieni.
|
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
diabolix |
![]() ![]()
|
Daca voi ma gasiti pe mine in Caracal sau Craiova va las sa imi luati tot masina casa si hainele de pe mine sa ma lasati in p..a goala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 21 Dec 2011, 14:59: Nu ma pot abtine am lacrimi in ochi de atata ras ![]() ![]() ![]() This post has been edited by diabolix: 21 Dec 2011, 14:59 |
--------------------
Renault
Laguna 1 ph2 1.6 16V
- TR 05 EVT
1998
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Alt tembel cu impresii de nefese si care crede ca daca se ascunde in spatele unui IP e invincibil...
Duma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Elevii lui drăgoșelu...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
diabolix |
![]() ![]()
|
Hai ca deja deviem mult in primul rand nu are nimeni ce sa imi faca pe niste afirmatii nefondate in al doilea rand am ip dinamic si niciodata nu a aratat ce si de unde sunt mereu scria caracal, craiova etc ! dar tot rad de unu singur
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 ph2 1.6 16V
- TR 05 EVT
1998
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cind erau ei mici nu puteau face scirț si fum cu trotineta, sint invidiosi. Degeaba au masini tari (unii au chiar reno laguna 1.4 16v), ca nu-i mai tin baierile sa faca ce-ar fi facut la tinerete. Baga mare, nu te lasa influentat!
This post has been edited by corbex: 21 Dec 2011, 15:11 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
Crede-ma..nu insemni nimic ptr noi..sa nu te crezi important te rog
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
diabolix |
![]() ![]()
|
QUOTE(corbex @ 21 Dec 2011, 15:10) Cind erau ei mici nu puteau face scirț si fum cu trotineta, sint invidiosi. Degeaba au masini tari (unii au chiar reno laguna 1.4 16v), ca nu-i mai tin baierile sa faca ce-ar fi facut la tinerete. Baga mare, nu te lasa influentat! Ms, dar totusi nu ma intereseaza ce cred ei despre mine in sunt mai mult decat sigur ca unii nu dau nume si nici nu stiu cine conduc mult sub mine sub nivelul meu cunosc multe persoane de genu asta si pur si simplu pot spune cateva cuvinte "Traim in Romania" aici totul este posibil.Stiu o femeie care are permisu de 9 ani si nu stie sa mearga cu masina ![]() ![]() ![]() App putin ma intereseaza stilu si mentalitatea voastra pe pariu ca unii dintre voi au luat cu 22 ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 ph2 1.6 16V
- TR 05 EVT
1998
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
deci nebunii trebuie sa-i combati cu alti nebuni....Markos! Release tony !!!!!!
![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Selecția naturală face minuni!
This post has been edited by C a t a l i n: 21 Dec 2011, 15:23 |
--------------------
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
A citit in libertatea dane...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Femeia de la pagina cinci?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
diabolix |
![]() ![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna 1 ph2 1.6 16V
- TR 05 EVT
1998
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Tabes?
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
diabolix |
![]() ![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna 1 ph2 1.6 16V
- TR 05 EVT
1998
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(diabolix @ 21 Dec 2011, 15:25) Meningita? Asta mi-a adus aminte de bancul cu Bula, care tot venea plangand de la scoala: - Mama, Giorgel a primit o masinuta noua, cu telecomandaaa!!! ![]() - Lasa, Bula, ca ce ai tu au foarte putini! - Mamaa, Tudorel a primit un laptop nou-nouuuut!! ![]() - Lasa, Bula, ca ce ai tu au foarte foarte putini! - Mamiii, Ancuta a primit un zmartfon noooou!!! ![]() - Lasa, Bula, ca ce ai tu nu are mai nimeni! - Mama, da' ce am io de fapt asa special? ![]() - SIDA, puiul meu, SIDA! |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
corbex |
![]()
|
Ei sint ecologisti, nu umbla decit cu femei naturale. Niste complexati!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 18:21 |