Cati CP are dacia in realitate?, A facut cineva test pe dynometru?
![]() ![]() ![]() |
Cati CP are dacia in realitate?, A facut cineva test pe dynometru?
Alex4u |
![]()
|
||
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
|
||
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|||
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
@npleshea - un fel de (h)arbaleta cu pedale...
This post has been edited by skija: 22 Dec 2011, 16:51 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Ciponnescus |
![]()
|
![]() E bine sa fi multumit cu ceea ce ai, dar nu cu ceea ce esti. Group: Members Posts: 84 Joined: 23 June 10 From: Near ![]() |
propun sa unim topicul cu acesta: HondaD
|
--------------------
Skoda
Octavia Combi
2002 1.9TDI ALH 90cp (noua) Elegance
- B Diplomatia este arta de a spune: “Cutu, cutu …”,pana ce apuci sa pui mana pe o piatra…
|
|
silviu92 |
![]()
|
Noua generatie Pro Group: Members Posts: 63 Joined: 28 October 11 From: Targoviste ![]() |
Se ceartă soțul cu soția. Soția:
- În viața mea au fost doar doi bărbați adevărați! Soțul, cu o mare curiozitate, întreabă: - Dar al doilea cine e? Soția raspunde: - Tu nici pe primul nu-l cunoști ![]() va cam reprezinta bancul asta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 fabricata in 1999 august
are Casco
- nu-l-stiu-pe-derost Exista o lume mai buna…….. dar este foarte scumpa.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Mai râde cineva?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Pesemne ca vrea s-o trimit pe matusa-mea sa-l viziteze putin cu sucitorul ala mentionat in mod repetat prin post-urile de mai sus. O fi ea acum la pensie, dar are o energie de nu-ti vine a crede.
Chiar saptamana trecuta, mi se plangea unchiu-miu la telefon, ca iar s-o pus sa mute biblioteca prin casa, si ca sa economiseasca timp, n-o mai scos cartile din ea. Cand s-o intors saracul om de la lucru, ca el inca mai are 2 ani pana la pensie, o descoperit ca televizorul era pus strategic, incat el sa nu-l vada din fotoliul lui favorit. Din cate s-o prins el, erau conflicte intre programarea meciului si telenovela de-o urmareste matusa-mea de cand o iesit la pensie, si asta o fost solutia ei ca sa se poata uita linistita la teveu. This post has been edited by bucatzel: 22 Dec 2011, 22:06 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Ce corect scrie cu metoda copy-paste...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Alydor,
Era vorba de silviu92, nu de bucatzel. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
![]() Gata, i-am numarat! Sunt exact toti (caii), da' cica au sindicat si nu trag toti odata. Le-am facut si recensamantul, da' cred c-au completat formularele "la plesneala". |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Alydor |
![]()
|
My bad, mea culpa...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Nu, e culpa mea, ca n-am precizat. Problema complicata si mai mult de identitatea avatariala...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Alydor |
![]()
|
Pai dupa avatar m-am uitat si eu... nu m-am mai uitat la nume...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Eh, am gresit, asta e... Imi mai scapa si mie cand imi aduc aminte de sucitorul ala.
Da' ui ce se intampla pe aici, ma lasati s-o dau in offtopic asa in nestire, si io tot nu m-am lamurit cati cai putere are dacia lui silviu92. Are 62, n-are? Daca are, di ce? Daca n-are, unde-s? Ce se poate face sa-i chemam inapoi. O infuze de aditiv de-ala ceramic, recomandat de maestrul romedr? |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Aparentele...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.011 Joined: 23 July 09 ![]() |
Dacia are putere in functie de cum apesi pedala de acceleratie.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(silviu92 @ 22 Dec 2011, 21:55) Se ceartă soțul cu soția. Soția: E clar, tu ai venit pe forum sa-ti cauti tatal!!!! Acu' ce faci, astepti pe vreunu' sa te vada si sa strige "Pinocchio!!!! - În viața mea au fost doar doi bărbați adevărați! Soțul, cu o mare curiozitate, întreabă: - Dar al doilea cine e? Soția raspunde: - Tu nici pe primul nu-l cunoști ![]() va cam reprezinta bancul asta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
QUOTE(silviu92 @ 22 Dec 2011, 21:55) Se ceartă soțul cu soția. Soția: - În viața mea au fost doar doi bărbați adevărați! Soțul, cu o mare curiozitate, întreabă: - Dar al doilea cine e? Soția raspunde: - Tu nici pe primul nu-l cunoști ![]() va cam reprezinta bancul asta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Se pare ca te-ai lasat de fumat si ai terminat si caramelele: |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
aditza579 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 30 January 11 From: Bucuresti ![]() |
Stati mai baieti ca acum domnul silviu92 mi-a trimis si mie un PM d-ala dragut, ca sa arate cat de frustrat e el.
EDITAT DE MODERATOR. ESTE INTERZISA PUBLICAREA MESAJELOR PRIVATE This post has been edited by Ake: 23 Dec 2011, 16:45 |
--------------------
Dacia
1610
RS '99
- Under construction "Orice prost poate sti, scopul e sa intelegi!" ... Albert Einstein
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Oare cine-si ia ban?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Corespondenta pe pm e free of charge.
In schimb o poate fura aditza, ca a publicat texte obscene. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
ba injinerilor.. voi tot nu ati descoperit cati CP are dacia lu' baiatu' ala? va chinuit de o saptamna sa descoperiti aporximativ 60CP?
va zic io, ca io stiu... dacia are intre 40 si 70 CP... deci poti sta linistit, ca la caii astia poti cara cartofii lu' domnu' tac-tu' de la camp la piata... merge... @silviu92 - Sa dea Dumnezeu sa NU te gasesca Mos Craciun anu asta! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Silvica.....nu-i baga in seama pe invidiosii astia.
Am avut si eu Dacie si era dotata de fabricant cu 54 de caluti. Fiecare, inregistrat si microcipat conform legislatiei in vigoare. Si ce cai erau! Numai Hutuli....Trapasi romanesti si Semigrei romanesti. Trapasii erau putini....ca nu prea se simteau... . Cand a dat primul rateu in carbelitor, 2 cai au murit de inima. Au ramas 52. Din astia 52 stiu ca 34 erau iepe, 7 armasari si restul cai de munca. I-am hranit cu ulei de calitate buna si in primul an mi-au mai aparut 10 manji. Deci am ajuns la 62 de caluti. Dupa asa....nu stiu ce s-a intamplat....am impresia ca din cauza faptului ca am gasit apa in rezervor.....armasarii au ramas impotenti. Am incercat cu tot felul de aditivi....nimic si pace. Nu s-au mai inmultit. Ba din contra.....usor usor au inceput sa moara unul cate unul. Nu stiu cati au mai ramas la final, ca nu eram pe faza si 6 cai frumosi i-a saltat o cioara....iar restul au fugit cu colindul. Pentru alte nelamuriri iti stau la despozitie pe PM. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
De ce? Tocmai il cauta sa-i aduca niste picioare-n cur.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
skija |
![]()
|
picioarele-n cur le dau spiridusii... Mosu da doar cadouri...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
silviu92 |
![]()
|
Noua generatie Pro Group: Members Posts: 63 Joined: 28 October 11 From: Targoviste ![]() |
inca astept ca cineva sa imi dea ''delete'' la cont
![]() |
--------------------
Dacia
are Casco
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Sări cu 200 de lei si te rezolv. Detalii pe PM.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.011 Joined: 23 July 09 ![]() |
M-am jucat cu firele la delco si nu-mi mai merge turometrul! Ii dau de cap la primavara.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
silviu92 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
are Casco
|
|
aditza579 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 30 January 11 From: Bucuresti ![]() |
Bai ce sa zic, ban nu mi-am luat, dar imi cer mii de scuze la nenea moderatoru' ca am postat medajul obscen pe care l-am primit de la acel frustrat. Inca odata scuze, nu se va mai repeta.
|
--------------------
Dacia
1610
RS '99
- Under construction "Orice prost poate sti, scopul e sa intelegi!" ... Albert Einstein
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 18:10 |