surub chiulasa rupt in bloc, -
![]() ![]() ![]() |
surub chiulasa rupt in bloc, -
maj24 |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 23 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia 1310
dacia 1310
1999
- B 24 MAJ
|
|||
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
pei din cate stiu io se poate cu o bormasina cu un spiral mai mic decat filetu, sa dai gaura in surubul rupt, astfel va iesi, dar sunt sanse destul de mari sa afectezi si filetu... cel mai bine zic sa te duci la cineva priceput
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
maj24 |
![]()
|
multam pentru raspuns, o sa caut un mecanic sau strungar care se pricepe
![]() |
--------------------
dacia 1310
dacia 1310
1999
- B 24 MAJ
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
intrebarea mea este:de unde s-a rupt?? ca pot fi rezolvari mult mai putin costisitoare;daca s-a rupt de mai sus poti suda o piulita de ce a ramas si incerci sa il desfaci
![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
maj24 |
![]()
|
sa rupt exact de la nivelul blocului ca dracu,daca era mai sus o scoateam da a ramas in bloc
![]() 23 Aug 2008, 19:31: intrebarea e dk se mai poate scoate, imi era frica sa nu fi faramat blocu dar sper sa se rezolve ![]() This post has been edited by maj24: 23 Aug 2008, 19:31 |
--------------------
dacia 1310
dacia 1310
1999
- B 24 MAJ
|
|
didosdoru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 414 Joined: 2 July 05 ![]() |
Se da o gaura cu spiralul in surubul rupt. Se foloseste un bucata extractor care se infileteaza in gaura si se extrage restul de surub rupt. Extractorul este conic si are filetul pe invers fata de un surub normal. Extractoare se gasesc in comert, dar cauta unele de calitate, daca vrei sa iti iasa treaba din prima.
|
--------------------
Dacia/Opel
Pick-Up/Logan MCV/Astra G
2003/2009/2000
- GL O6 HKV / 53 DGD
|
|
maj24 |
![]()
|
multam mult pentru raspuns
|
--------------------
dacia 1310
dacia 1310
1999
- B 24 MAJ
|
|
CiprianPJM |
![]()
|
![]() Membru Avertizat Group: Members Posts: 197 Joined: 17 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Aviz amatorilor, pentru canalul rupt (la mine era blocul pleznit unde intra suruburile de la ciuloasa) am platit 80 RON. Lucrarea am facut-o in Popesti Leordeni la Auto NRG. Doar acolo am gasit sudura in fonta. Nu am fost multumit de lucrare. Daca gasiti in alta parte mergeti unde gasiti.
|
--------------------
Opel
Omega 2.0i
1997
- B 33 EZW Zic si io, nu dau cu paru!
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
decat sa carpesti un bloc plesnit.... mai bine faci rost de altu', chit ca dupaia stai dupa curu la RAR; parerea mea
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
Azi am patit-o si eu pentru prima oara, sa rup un surub, mai exact este cel de la pompa de apa, unul din cele doua de sus.
Ma gandesc sa dau gaura cu un spiral de 1 si sa maresc pe urma gara pana ce o sa fie fix pe fix, numai ca este destul de incomoda pozitia. Pe urma cu un dorn sau extractor... cum sa procedez mai exact? E cam exclusa sudura, nu am la cine sa apelez, iar chiulasa e pe masina. |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Daca e vorba de surubul acela mai lung , eu asa am cumparat motorul cu el rupt si polizat in locul ala ,am pus mastic desigur la garnitura de la pompa de apa si cum zicea un mecanic : " moarte n-are"
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
catalinxx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 9 February 10 From: Iasi ![]() |
cauta un aparat de sudura si lipesti un electrod sau doi de surub si apoi se desface usor,dureaza un minut.
|
--------------------
Dacia
Dokker Stepway
2017
|
|
Cioby92 |
![]()
|
![]() Membru fara semnalmente Group: Members Posts: 402 Joined: 22 December 09 From: Brasov ![]() |
Am si eu o problema, capul surubului de golire a blocului motor este rupt, ma refer la surubul de golire a antigelului. De 10 ani nu sa mai umblat in motor deci cred ca sunt ceva ani de cand este rupt. Am incercat sa il desfac cu dalta si ciocanul, fara rezultate, apoi piulita sudata, dar la fel fara rezultate.
Am fost azi sa caut un extractor, am gasit la praktiker, un set, dar mi se pareau cam fragile. Surubul este destul de intepenit si nu stiu daca rezista un extractor fara sa se rupa. Aveti idee cum il pot desface? This post has been edited by Cioby92: 23 Dec 2011, 01:17 |
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
- BV 01 EMP Dacia Logan 1.4 MPI Laureate GPL 2008 B 12 ZVK
I'll Make You an Offer You Can't Refuse |
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
Cioby92 gaurit surubu si dat filet,folosesti alt surub cu garnitura de etansare,ala care sa rupt etanseaza pe con
This post has been edited by nikuniku: 23 Dec 2011, 10:25 |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:55 |