Contestatie examen de atestare profesionala, Ministerul dezvoltarii regionale si turismului
![]() ![]() ![]() |
Contestatie examen de atestare profesionala, Ministerul dezvoltarii regionale si turismului
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Din toate alea, singurele motive care pot fi luate in considerare sunt cele cu "din afara bibliografiei" sau cele cu "raspunsuri gresite" (diferite de cele din bibliografie, indiferent daca in bibliografie erau de fapt gresite).
Restul (nota de admitere, examene similare in alte profesii etc) sunt apa de ploaie. Ba mai mult, avocatii nu au nici o legatura cu statul. Dar absolut niciuna, nu-s platiti de la buget, nu le face statul testele, isi fac singuri regulamentele de examen etc. Modul de contestare trebuie sa fie prevazut in regulamentul de desfasurare a examenului de atestat (care probabil e vreo anexa la un ordin al ministerului), trebuie citit acolo. Daca nu ti se da raspuns in 30 de zile treaba ar mai putae fi rezolvata, in general, doar in contencios (judecata) De asemenea, nu cred ca ca o contestatie de examen intra sub incidenta OG 27 pe 2002 privind petitiile. Raspunsul nu trebuie sa ajunga la tine in 30 de zile, trebuie sa fie transmis in 30 de zile. Daca aia au transmis plicul pe 23 decembrie, are ceva drum de facut, mai ales daca il trimit cu confirmare simpla, nu cu prioripost. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Klaus multumesc pentru raspuns.
Contestatia am trimis-o in termenul legal de 5 zile prevazut in HGul care reglementeaza chestiunea cu pricina, autoritatii competente. Exemplul cu avocatii l-am pus doar aici pe forum. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:11 |