Pompa de frana compatibila cu berlina
![]() ![]() ![]() |
Pompa de frana compatibila cu berlina
payty |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.329 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1996 1.6/2002 1.4
- B-##-### Chuck Norris does not sleep. He waits!
|
|||
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
Nu am modificat nimic,direct pe servo montata,nici nu am desfacut vreo conducta de la pompa doar am scos pompa de pe servo de berlina si am facut schimbu
Ce am schimbat intre cele 2 oale de servo a fost acea tija filetata ce vine la pedala,la dacie ii crestata si la solenza nu,pe urma la asta de dacie mai trebuie alungita cumva ca e prea scurta , eu am sudat in continuarea ei 2 piulite si gata treaba ![]() This post has been edited by ghitza: 12 Aug 2012, 09:16 |
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
tynn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.222 Joined: 3 August 05 From: Constanta ![]() |
Si zici ca-i buna pompa de Asam? Am auzit numai vorbe rele despre piesele de Asam... M-a lasat ieri frana, se duce pedala la fund, mai tine ceva, dar slab. Mai mult ca sigur e pompa de frana, ca lichidul vad ca nu a scazut in vas. I-am schimbat anul trecut garniturile si se pare ca trebuie inlocuita.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.4 MPI 2008 Dacia Duster Prestige 4x4 Dci 2015
|
|
payty |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.329 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
depinde ce garnituri ai pus.
eu am pus la unul din cilindrii de frana de pe spate niste garnituri Autofren pe care le tot lauda lumea pe forum si intr-un an s-au topit de imi curgea lichid pe la cilindrul respectiv. Partile metalice nu aveau nimic, doar garniturile. Asa ca s-ar putea sa nu fie pompa de vina ci doar garniturile de la ea. cele de asam sunt porcarii. nu cred ca am cumparat ceva facut de asam care sa nu fie jalnic. |
--------------------
dacia
1310
1996 1.6/2002 1.4
- B-##-### Chuck Norris does not sleep. He waits!
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
uite ca eu am de ASAM si pompa de frana nu o garnitura si de mai bine de 2 ani nu e foat umblat in ea,cea de solenza sta acolo ca sta bine
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
tynn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.222 Joined: 3 August 05 From: Constanta ![]() |
Si ce lichid de frana ai folosit ghitza, DOT 3 sau 4 ?
|
--------------------
Dacia
Logan
1.4 MPI 2008 Dacia Duster Prestige 4x4 Dci 2015
|
|
crizarachetelordincuba |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 28 December 12 ![]() |
salutare. imi trebuie pompa de frana la o dacie berlina 1310 cu dublu circuit. Vreau sa stiu daca se potriveste cea de supernova sau solenta? mai trebuie schimbata si tulumba(care e buna) sau e de ajuns doar pompa? adica are eficienta sa pun pompa de supernova si sa ramana tulumba de 1310? multumesc.
This post has been edited by crizarachetelordincuba: 2 Jul 2014, 18:09 |
--------------------
DACIA
1310
1999 L "Muntii nostri aur poarta, noi cersim din poarta-n poarta!"
|
|
maru |
![]()
|
![]() Rromania..da leand uof cios Group: Members Posts: 672 Joined: 1 September 13 ![]() |
din cate stiu se potriveste cea de supernova pe dacia 1310 (cea de pe papuc diesel parca nu merge) dar ca sa fii sigur intreaba la magazin
p.s: inainte sa o schimbi fa`i o aerisire ca poate nu e pompa de vina si cand desfaci aerisitorul (tii pedala apasata cateva secunde apoi il desfaci) vezi daca iti vine lichidul cu presiune iar daca ai presiune cauta pe unde iti trage aer (de obicei pe la cilindrii spate) |
--------------------
Dacia
1310 Break
2003 Zambeste, maine poate fi mai rau !
|
|
renaultlover |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 September 14 ![]() |
eu la a mea din semnatura aveam dublu circuit tandem aia cu 3 conducte.ceva frane aveam dar vesnic trebuia sa reglez tamburi din spate la cca 5000 de km.parca nu facea presiune suficienta spate desi am repartitorul pus pe deschis maxim.asa ca am tot cautat o solutie si eu am gasit o pompa de renault trafic primele tipuri.este la fel pe exterior dar in interior alezajul este de 22mm fata de 19mm.servofrana este tot a ei originala.
o am de 4 ani pe masina si de atunci am uitat de probleme la frana. |
--------------------
Dacia
1310
1993 S
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 18:58 |