Care ai PSP?, need help!!!!
![]() ![]() ![]() |
Care ai PSP?, need help!!!!
skija |
![]()
|
||
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|||
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
bahh.. nu-si ia nimeni PSP sa jucam si noi un FIFA in retea? no liferilor ce sunteti! nu va place sa socializati...
sunt trist ca n-am cu cine ma juca si io in retea... ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
skija |
![]()
|
exact...
![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
nene ai cumva si mediaconverteru ala? are var-miu o nenorocire din asta de pesepe si nu poate sa isi transfere fisierele in el. E modat.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
skija |
![]()
|
pai ce fel de fisiere? ca eu am pus direct .iso si .cso -uri luate de la pescarie si jpg-uri. N-am pus inca filme si mp3-uri...
ia sa incerc sa pun niste mp3-uri... te anunt in 5 min... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Imediat vine baiatul meu de 5 ani, a primit si el PSP 3004 de la mosu, si il intreb daca vrea sa se joace cu tine
![]() |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
skija |
![]()
|
@alydor - deci... dupa ce il modeaza trebuie sa formateze cardul (din meniul PSP-ului). Dupa formatare, pe card, se creaza niste foldere. Pune ficare fisier in folderul lui: mp3-uri in Music, Poze in Pictures, jocuri in ISO si alte aplicatii in PSP/Game
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Alydor |
![]()
|
pai cum le transfera asta e problema...
ca zicea ca nu mere prin usb direct . sau merge dar nu le vede... pana mea ca e jucaria lui L.E. Am vorbit cu berbecu de var-miu si cica nu l-a modat. Stii cum se face asta? Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 29 Dec 2011, 15:51 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
skija |
![]()
|
pai... leaga PSP-ul la calculator si in PSP se duce la USB Connection si apasa pe "X"... il recunoaste calculatorul si cand termina apasa "O"...
pentru modare sa aleaga ce versiune are el... 6.60 se modeaza doar temporar, adica la fiecare shut-down sau scoatere de baterie se de-modeaza. (deci nu punere in stand-by - adica apasare scurta a butonului de on/off). Dar in caz ca se intampla, se acceseaza doar unu din fisierele alea si se modeaza instantaneu. Asta e ok pentru ca in cazul in care trebuie sa mearga cu PSP-ul la garantie, scoate bateria, o pune la loc si nu exista urme de modare. ps: daca nu reuseste sa ii dai yahoo-ul meu si vb eu cu el. This post has been edited by skija: 29 Dec 2011, 16:18 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Alydor |
![]()
|
Io intrebam de cum se modeaza...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(skija @ 29 Dec 2011, 14:34) bahh.. nu-si ia nimeni PSP sa jucam si noi un FIFA in retea? no liferilor ce sunteti! nu va place sa socializati... sunt trist ca n-am cu cine ma juca si io in retea... ![]() Eu am PS3. Daca merge Fifa in retea intre PSP si PS3 m-as baga sa iau o bataie de la tine, ca nu-s foarte expert ![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
skija |
![]()
|
@alydor - ti-am raspuns...
@Andy_ACS - nu merge... si eu sunt blana... This post has been edited by skija: 29 Dec 2011, 16:22 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Alydor |
![]()
|
Banuiesc ca tot eu o sa ma ocup de modarea agregatului ca el e praf la tehnica...
Are un psp3004. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
skija |
![]()
|
poti sa faci update la 6.60 sau nu... daca nu faci, poti sa-l modezi definitiv... oricum, urmezi pasii de pe siteul ala. Ce nu scrie acolo e ca tre sa formatezi cardul inainte... Daca ai nelamuriri ma intrebi (PM, aici sau mess)...
Jocurile luate de la pescarie (.ISO sau .CSO) se pun in folderul "ISO". |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Alydor |
![]()
|
Mersi de informatii... Daca imi prind urechile te anunt
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
buntom |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 4 May 11 From: Bucuresti,Militari ![]() |
eu am un psp 2004 cu versiunea 6.60 oficiala, merge modat?
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala dec. 2004 "When in doubt... C4"-Jamie Hyneman
LG Optimus G ex. Samsung Wave 723 cu Bada 2.0, |
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Temporar merge sigur, permanent nu se stie 100% pana nu bagi o baterie pandora si un MMS in el.
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
buntom |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 4 May 11 From: Bucuresti,Militari ![]() |
deci, teoretic, daca il las doar in stand-by si am grija sa fie incarcat o sa mearga permanent , nu?
29 Dec 2011, 20:12: si inca ceva, ce se intampla daca il brick-ez? This post has been edited by buntom: 29 Dec 2011, 20:12 |
--------------------
Dacia
Solenza
|
skija |
![]()
|
@buntom - vezi in linkul de mai sus... merge temporar... tre sa ne luam FIFA original sa jucam in retea...
![]() La a doua intrebare - habar n-am... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
buntom |
![]()
|
QUOTE(skija @ 29 Dec 2011, 21:23) nu prea imi place fotbalul virtual, in schimb daca vrei facem o liniuta sau o campanie agricola, sunt pregatit 29 Dec 2011, 21:48: gata, sunt modat This post has been edited by buntom: 29 Dec 2011, 21:48 |
--------------------
Dacia
Solenza
|
Alydor |
![]()
|
permanent sau temporar?
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
buntom |
![]()
|
temporar, din pacate
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
zanga |
![]()
|
QUOTE(buntom @ 29 Dec 2011, 20:02) Daca din diverse motive alterezi firmware-ul vei folosi consola doar pe post de 'caramida'. Nu vei putea face nimic pana nu apare o metoda de modare gen pandora. Deci mare atentie la modificari in Flash 0,1.. , teme sau homebrew-uri. |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
|
buntom |
![]()
|
al meu este inca caramida functionala, dar cum sa instalez jocuri? am pus fisierul .iso in Games si nu imi apare jocul
This post has been edited by buntom: 30 Dec 2011, 09:35 |
--------------------
Dacia
Solenza
|
skija |
![]()
|
nu pui ISO in Games.. pui ISO in ISO...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
buntom |
![]()
|
si fisierul ISO unde il fac?
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
skija |
![]()
|
1. cardul trebuie formatat din meniul PSP-ului. Dupa formatare iti apar folderele: ISO, MP_ROOT, MUSIC, PICTURE, PSP, SEPLUGINS si VIDEO.
fisierele ISO si CSO luate de la pescarie se pun direct in ISO. |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
buntom |
![]()
|
am inteles, multumesc mult
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 15:12 |