Mi-am spart telecomanda., Ajutor!
![]() ![]() ![]() |
Mi-am spart telecomanda., Ajutor!
DomnulK |
![]() ![]()
|
||
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
in general la firmele care monteaza alarme sunt.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ar trebui sa mearga o telecomanda noua pe care o iei de la o firma care monteaza alarme. Telecomenzile se vand si separata, deoarece o alarma poate fi configurata sa recunoasca mai multe telecomenzi.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
orice alarma?eu stiam ca numai unele,,,,
|
-------------------- fan VAG!
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
man, 5100 nu vine cu 2 telecomenzi??
intreb asta pt ca si eu vreau sa-mi iau modelul asta si m-ar incalzi sa stiu ca am si rezerva. |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
nelu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Eaglemaster CL 5100T vine din fabrica cu 2 telecomenzi. Poate invata max 4 telecomenzi (cand se memoreaza codul unei noi telecomenzi tebuiesc rememorate si codurile telecomenzilor anterioare, care sunt sterse automat cand se initiaza procedura).
Se pot gasi distribuitori de Eaglemaster CL 5100T cu Google. |
--------------------
Dacia
Break CLI 2003
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Cre ca nu m-am facut inteles Am nevoie DOAR de carcasa...Partea electronica functioneaza inca si e bagata intr-o punga de plastic ca sa nu ia apa! unde gasesc o carcasa? La dealeri de alarme nu am gasit!Iar o telecomanda noua<adica 2 bucati coste 150 de lei....Cam mult din pretul alarmei......
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
SnoopDogg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 8 March 05 ![]() |
Dute la firma de la care ai telecomanda si sigur o sa rezolvi ! bafta !
|
--------------------
Dacia
slolenza
- IL-89-PTA Vreau si io un rolls royce ... se poate ?
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Andrei @ 16 Jul 2005, 01:39) Cre ca nu m-am facut inteles Am nevoie DOAR de carcasa...Partea electronica functioneaza inca si e bagata intr-o punga de plastic ca sa nu ia apa! unde gasesc o carcasa? La dealeri de alarme nu am gasit!Iar o telecomanda noua<adica 2 bucati coste 150 de lei....Cam mult din pretul alarmei...... pai ... cam atat este o alarma cu totul |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
kid88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
dar de asta ce ziceti?CLICK AICI chiar o merge? m-ar bate gandul sa-mi i-au una;)
|
--------------------
Bicicleta
Shimano
- No Nr Dacă unu e mai prost ca tine fă-te că nu-l vezi !!!
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
pai ... nu te grabi sa-o iei fara proba, ca poate nu se potriveste la fix, baga intai o intrebare si-n fctie de raspuns si ... pret ... ca inca nu l-am vazut, te hotarasti
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
WUB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 3 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Incearca la Conex-ul de pe Maica Domnului. Intr-un timp aveau carcase de telecomenzi.
|
--------------------
ARR
NXT
2002
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
incearca la Vitacom, pe site au carcase de telecomenzi, dar nu stiu daca in magazine exista
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 06:48 |