Tableta, discutii
![]() ![]() ![]() |
Tableta, discutii
Lostboy |
![]()
|
||
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Allview VIVA Q8 cred ca respecta tot ce vrei tu.
Eu am VIVA Q7, in afara de camera de kkt , bateria ce nu tine mai mult de 4 ore si ca tot crapa google maps e destul de ok. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
N-are blustutz si ecranul e tot 4:3...
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
S-a jucat cineva cu vreun iTab din asta?
http://www.gadget.ro/planurile-infotouch-p...te-interesante/ M-ar tenta un "tocator de legume" de 10" FHD! Intrebarea e daca GPU-ul scoate limba de un cot pentru rezolutia aia, m-am jucat cu "pseudo-retina" de la Allview si avea un lag vizibil. This post has been edited by Garett: 26 Sep 2013, 09:21 |
--------------------
No
Reno
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Garett, modelul asta are dotari decente (3G, BT, miniHDMI, 16:9 etc), pret decent si riviuuri bune. Un cortex* dualcore la 1.6 ghz ar trebui sa fie ok pentru redarea cursiva de mkv-uri hd.
(*) cortex, nu corbex! This post has been edited by Markos: 26 Sep 2013, 10:17 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Daca una de 7" ti se pare mica, uite-te la una de 10".
Io o am pe aia de 7 si sunt foarte multumit de ea. Merge RR3 de rupe ![]() L.E. Gasesti si un review serios la ea. This post has been edited by kum: 26 Sep 2013, 10:38 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Se vinde cu retetele instalate?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 26 Sep 2013, 11:14) Garett, modelul asta are dotari decente (3G, BT, miniHDMI, 16:9 etc), pret decent si riviuuri bune. Un cortex* dualcore la 1.6 ghz ar trebui sa fie ok pentru redarea cursiva de mkv-uri hd. (*) cortex, nu corbex! Mda, suna bine, habar n-am de marca in sine, cat de fiabile sunt. Nici prea multe review-uri n-am gasit, decat romanesti si astea-s deobicei "sponsorizate" asa ca lauda de rup! QUOTE(kum @ 26 Sep 2013, 11:36) Daca una de 7" ti se pare mica, uite-te la una de 10". Io o am pe aia de 7 si sunt foarte multumit de ea. Merge RR3 de rupe ![]() L.E. Gasesti si un review serios la ea. Pretul marisor, peste ce-s eu dispus sa dau. ![]() In rest pare ok. QUOTE(Squirrel @ 26 Sep 2013, 11:49) O da! ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cumpar-o tu si scrie un review obiectiv!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Garett @ 24 Sep 2013, 05:48) Nu cred sa gasesti tableta sa poata alimenta un HDD... Despre 3G, poti face tethering cu smartphone-ul (daca solutia iti surade) si mai economisesti ceva bani. Sugestie (nu are 3G si diagonala e de 8", plus ca nu stiu despre suportul OTG): link This post has been edited by GoGu: 26 Sep 2013, 19:24 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Indiferent ce zice unul, altul, ca unul ce are o tablă și cu dual și cu quad-core, NU recomand una cu dual-core.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
N-ai văzut cu single core? Sunt atât de ambițioase…
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Cat timp? (fara ironie, chiar sunt curios -in cazul in care hdd-ul nu are alimentare separata sau nu-l alimentezi printr-un hub usb activ). Sau ai alimentarea tabletei pe mufa separata si poti folosi hdd concomitent cu alimentarea?
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(GoGu @ 26 Sep 2013, 20:20) Nu tin morțiș la 3G pur și simplu am un sim care stă degeaba în modemul de la erdeesh. Despre Acer am rămas cu o impresie proastă de tot de la un laptop pe care l-am avut. QUOTE(DragosP @ 26 Sep 2013, 21:26) Indiferent ce zice unul, altul, ca unul ce are o tablă și cu dual și cu quad-core, NU recomand una cu dual-core. Eu vreau quad în ideea că ocazional o să ruleze un film pe ea și aș prefera să nu îl văd în frame-uri. |
--------------------
No
Reno
|
|
Shush |
![]()
|
QUOTE(GoGu @ 27 Sep 2013, 00:45) Cat timp? (fara ironie, chiar sunt curios -in cazul in care hdd-ul nu are alimentare separata sau nu-l alimentezi printr-un hub usb activ). Sau ai alimentarea tabletei pe mufa separata si poti folosi hdd concomitent cu alimentarea? L-am bagat doar ca sa copiez niste poze, oricum am zis mai sus ca tableta asta sta prost la autonomie. Deci cu un HDD extern nu cred ca duce prea mult. Si HDD-ul si tableta au doar cate o singura mufa USB, dar banuiesc ca se poate rezolva problema cu o mufa din aia in Y si cu incarcatorul de retea. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(DragosP @ 26 Sep 2013, 21:26) Indiferent ce zice unul, altul, ca unul ce are o tablă și cu dual și cu quad-core, NU recomand una cu dual-core. Nici un N10? ![]() Dual core sau quad core nu e relevant, important e ca priocesorul sa fie suficient de puternic sa mearga decent, fluid. Exista multe procesoare dual core mai performante decat quad core (arhitectura diferita). Ca exemplu, de zilele astea Apple A7 - dual core 1.3Ghz - foarte performant, peste multe quad-uri chiar tactate mai sus. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 27 Sep 2013, 11:37) Intel ride si de AMD, dar ride cu gura altuia. In privinta folosirii nucleelor de catre Android, Intel e posibil sa aibe dreptate. Am nimerit un film, pe tableta, care nu putea accesa coprocesorul grafic. Imi dadea mesaj ca nu-l pot rula decit soft. Desi cu patru nuclee, filmul mergea in reluare. Cred ca 4 nuclee trebuiau sa-l rezolve mai mult decit onorabil, oricit de 1080p ar fi fost filmul. Doar n-o fi procesorul grafic mai puternic decit procesorul de baza! This post has been edited by corbex: 27 Sep 2013, 11:03 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nu neaparat. Fiecare procesor e proiectat sa functioneze optim intr-un anumit domeniu.
Intel imi aduce aminte de gafele de marketing pe care le faceau acum niste ani in urma. AMD lansa procesoarele 64FX si Intel urla in gura mare ca nu e nevoie de ele si nu aduc niciun plus de performanta (in conditiile in care Pentiumurile si-o furau original in teste). Daca nu ma insel a fost acelasi lucru si la lansarea procesoarelor multi-core. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Stie cineva cum pot face sa folosesc un modem 3G Vodafone ZTE Q78-K3565-Z pe o tableta Vonino Otis sau Vonino Speedstar, amandoua cu Android 4.1.1?
Am inteles ca s-ar putea folosi PPP Widget, dar are nevoie de root. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Si ce te opreste sa o rootezi?
Poti folosi un modem 3g portabil, costa ~200 de lei, si iti faci un hotspot in buzunar / geanta, orice. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Hai ma Iulikk... serios?? N-as fi crezut!
![]() L.E. Ala nu cumva era router? Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 13 Nov 2013, 20:35 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ma rog... sunt obosit
![]() http://www.orange.ro/help/telefoane_hardwa..._e5832s/ic/3542 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
de fapt e mifi...
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Iulikk |
![]()
|
De fapt, hai sa ne c@cam pe noi. Cred ca a inteles toata lumea ce am vrut sa spun.
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 06:38 |