Tableta, discutii
![]() ![]() ![]() |
Tableta, discutii
gabize |
![]()
|
||
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
||
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Si cam de unde crezi ca stie Iulikk de mifi, care de fapt e un router 3g portabil?
![]() MiFi vine de la "My Wi-Fi" Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Nu am mai root-at nici o tableta pana acum, si am inteles ca exista riscul sa pierd garantia si in cel mai rau caz sa nu mai functioneze deloc.
Am incercat o aplicatie de temporary root, dar nu am reusit sa fac sa functioneze PPP Widget in felul asta. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(testike @ 14 Nov 2013, 06:41) Nu am mai root-at nici o tableta pana acum, si am inteles ca exista riscul sa pierd garantia si in cel mai rau caz sa nu mai functioneze deloc. Am incercat o aplicatie de temporary root, dar nu am reusit sa fac sa functioneze PPP Widget in felul asta. Rahat... Intra pe iutub. Primesti totul mura-n gura ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
De ce sa restrang cautarea la iutub?
Mai bine caut cu google pe tot internetul. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
dacotec |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 1 November 05 ![]() |
Am butonat un pic o tableta e la UTOK, modelul 1000q..impresionant pentru un produs de 850 lei cu GPU octocore!
|
--------------------
citroen/Dacia
Citroen C5/logan 1.4 Laureate
2004
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
A mai testat cineva Utok? Merita 850 de lei? Trebuie sa cumpar pentru niste copilasi, si nu stiu ce ar rula mai bine pentru jocuri, filme si web, in limita de 999 Lei.
![]() Ceva recomandari? This post has been edited by AR-18-MOS: 16 Nov 2013, 17:06 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
N7 2012.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Se mai gaseste? Pe eMag, cel.ro etc. nu l-am mai vazut.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
La Altex, oferta speciala:
http://www.altex.ro/newsletter |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Mersi.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Pentru copii probabil că 7" e ok, cele de 10" sunt prea mari și grele. Dpmdv ~9" e combinația perfectă între portabilitate și ecran suficient de mare.
|
--------------------
No
Reno
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Nu chiar. Alea de noo inch nu intra in buzunarul interior de la haine.
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Garett |
![]()
|
Mda, fix acolo car tableta!
![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cine are bani de tableta de noua, are si de sacou cu buzunare de zece.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
Nu-i așa scumpă.
![]() Oricum, nici telefonul nu-l car în buzunar, darămite "paleta de ping pong"! |
--------------------
No
Reno
|
|
Alydor |
![]()
|
Sa vezi cum e cu un telefon de peste 5.5 inch in buzunar. ..
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Iulikk |
![]()
|
Ala nu-i telefon.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Garett |
![]()
|
De aia-i bună borseta!
|
--------------------
No
Reno
|
|
Iulikk |
![]()
|
Las' ca borsete mai multe decat mine nu are nimeni :wako: .
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
tine toarta la laptopu ala de cinci chile ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
Lectocu are rucsac separat
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Se vinde cu curea de umar.
. This post has been edited by corbex: 17 Nov 2013, 22:18 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Bre, camarazi, este ceva de capul acestei aratari? Nu e pentru mine, ci pentru fie-mea, care0 la gimnaziu. Iar jocuri care cer resurse nu cred ca joaca.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
Mnu' prea, OS invechit, "decat" dual core, chipset video antic, suport cam pauza.
Singura chestie notabila e 3G integrat da' gasesti si altele cu 3G, chiar daca "dezintegrat". Apropo, o bere virtuala lui badia ca mi-a sugerat sa ma uit la chinezarii, so far so good! ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
OK. Si mie mi s-a parut cam "obsolete", chair daca nu ma prea pricep la tablete ca, in general, nimic ce are tacicrin nu ma entereseaza. Dar, vorba aia, atatia bani are, atata sa cheltuie. Io chiar n-o sponsorizez cu un sfant!
![]() Cat priveste chinezariile, am un preten care comanda constant din China (mi-a luat si mie tastaturi si incarcatoare de leptoape etc.), dar cand l-am sunat ultima data mi s-a plans ca a luat teapa si ca asteapta alte surse, mai de incredere. Ori poate badia ori tu stiti ceva chinezarii care se vand loco?!... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Caută N7 2012, încă mai e pe ici pe colo.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
N-am vazut decat peste 700 de lei (mai uzat, spre rablagit), pana la 1400...
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 06:04 |