Tableta, discutii
![]() ![]() ![]() |
Tableta, discutii
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
@dacis: uita-te la itab, ultimele chestii pe care le vand sunt chiar chinezarii pur-sange, nici macar nu le mai rebranduiesc. Partea buna e ca nu mai astepti 2-3 saptamani sa vina din China plus ca au si garantie.Ma rog, teoretic cel putin, practic, sper sa n-am nevoie.
N7 2012 ar fi mai bun pentru ce-ti trebuie, intr-adevar, era bine daca o luai de BF. |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Eu am un Ainol Novo7, chinezarie pura, luata de pe okazii. Baietii le comanda in China. E un producator care are curajul sa imprime o marca pe produs. M-a costat cam 600. E un produs ieftin si decent. Ar trebui sa corespunda nevoilor fetei tale.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Multam tuturor de sfaturi
QUOTE(Garett @ 3 Jan 2014, 22:17) Da, bre, da' vezi tu ca ala de i-a furat smar'fonul nu s-a grabit si i l-a furat, parca, dupa BF! ![]() QUOTE(corbex @ 3 Jan 2014, 22:18) Eu am un Ainol Novo7, chinezarie pura, luata de pe okazii. Baietii le comanda in China. E un producator care are curajul sa imprime o marca pe produs. Daca ai putea sa imi dai un link ori ceva date pe PM, as ramane recunoscator. Cu o bere virtuala, cum e obiceiul pe DC. ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mai ia-te după link-ul chierdutului.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu stiu sa fac copy/paste de pe telefon, sa-ti pun link, dar daca bagi "Ainol Novo 7 Venus" pe goagal, ajungi si pe site-ul producatorului si la pagina diversilor comercianti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Lostboy |
![]()
|
”Ainol Novo 7 Venus” imitație după Nexus 7.
|
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ieșirea hdmi nu le-a reușit.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Dacis eu zic ca nu merita sa te zgarcesti la 100-2 de lei.
Var-miu si-a luat o chinezarie (habar nu am cum ii zice) a dat pe ea 600 de ron parca si dupa 3 luni s-a dus tableta. Garantia a fost exact 3 luni. Dai un ban dar macar stii ca iei ceva mai de calitate. Eu merg uneori pe principiu' ca-s prea sarac sa imi iau lucruri ieftine. L.E. vezi ca poti sa o iei resigilata. Aceiasi garantie ca la una noua. Asta daca nu te deranjeaza: "Ambalaj original deschis, prezinta zgarieturi fine pe spate si folie. Produsul beneficiaza de garantie 24 luni" Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 3 Jan 2014, 23:25 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
@Garett: de ieșire video n-am suferit niciodată. Am player sau, de nu mai pot și nu mai pot, am Archos-ul.
Nu'ș care-i treaba cu OTG-ul, da' orice am conectat la N7 a fost ”văzut” cu promptitudine și folosit ca atare. De card nu mă pronunț, poate unii or avea nevoie, dar eu oricând îi pot agăța un stick dacă am nevoie de ceva în plus față de cei 16G ai ei. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
Iesirea HDMI o vad utila pentru concedii, mediaplayer am si eu, dar nu-l car dupa mine. Tableta da, de asta am luat-o.
Cum ai reusit sa faci sa vezi stick-uri, in afara de aplicatia aia nexus usb sau whatever? |
--------------------
No
Reno
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Dacă nu poți esperimenta bucuriile HDMI-ului, e degeaba!
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
@Garett: ”StickMount”.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
http://www.utok.com/ro/seria-1000/1000d
Eu d-asta imi luai..Pt ce-mi trebuie mie am zis ca-i ok..Garantie 5 ani..Si de fapt tot laptopu-i baza..Ca si la 10 inch tot mic mi se pare displayu'.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
corbex |
![]()
|
Fara HDMI viata e pustiu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Poi,nene corbex,asta are HDMI..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
gabize |
![]()
|
nu și N7-le
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
La aia cu arhi nu te-ai bagat, sa lamuresti lumea asta, care n-are incredere in limbisti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Multam frumos de sfaturi. Azi o las pe junioara sa bantuie pe net sa vada ce si cum, iar maine si luni (dupa ore) prin 1-2-3 magazine, sa si puna mana pe o tableta, doua, trei... Dupa aia va hotara ce isi cumpara, tinand seama de sfaturile voastre (via eu) si de preferintele ei. Pana la urma sunt banii ei, pe care nu ii face intotdeauna foarte usor!
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Alydor |
![]()
|
A scos banii din sorocova?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Alydor |
![]()
|
poti sa iti iei adio de la orele-munca...
![]() Si piticii au procedat la fel... Au fost la bunici, si la veri la sorcovit si si-au scos niste bani. Au scos amandoi de o tableta ... asa mai low cost. Da' cica isi pastreaza banii pentru mare.... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Lostboy |
![]()
|
Copii economi, nu ca tata!
|
--------------------
.
.
.
|
|
Alydor |
![]()
|
seamana cu ma-sa...
![]() Da' tot n-am inteles ce vrei sa zici despre ta-su.... ![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Lostboy |
![]()
|
Numai de bine!
|
--------------------
.
.
.
|
|
Alydor |
![]()
|
Nu sunt convins...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 09:01 |