Tableta, discutii
![]() ![]() ![]() |
Tableta, discutii
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Așa, așa!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Alldro 3 Speed Quad la 765 RON astazi ce defecte are?
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Producătorul
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Las', c-am vazut rateuri si la altii, mai cu pretentii.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Alydor |
![]()
|
Mi-a ajuns jucaria, bateria incarcata 55%, nu am incarcat-o inca, astept sa termin bateria de tot.
Nici nu i-am dat bine drumul ca a si urlat ca vrea update. I l-am facut si m-am apucat de configurat la ea. Nu scartaie (desi pe net am vazut ca unii se plang ca ar scartai pe la colturi) Are 3 moduri de batery saver, ecranul poate fi setat in mai multe moduri, are posibilitate de setare a culorii de la suprasaturat pana la alb negru. Semnalul de wifi e ok, sunetul este foarte puternic spre deosebire de telefon sau TF700. Se incalzeste foarte putin, mai ales in zona camerei. Spatele este din plastic lucios, ceea ce il face magnet de amprente. Oricum urmeaza sa imi ajunga husa si scap de problema asta. O sa revin peste cateva zile dupa ce o mai forjez putin, cu un review complet Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
De ce s-o forjezi? Apuca-te de lectura
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
Doar de curiozitate am pus pe ea Go Launcher. Parca e alta tableta. Se misca mult mai fluent, memoria consumata e mai putina... alta viata
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
DragosP |
![]()
|
”Nova” ai încercat?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Alydor |
![]()
|
nu imi place.
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
QUOTE(madhorsefuzzy @ 16 Jan 2014, 11:55) Poate nu sunt eu cel mai in masura sa raspund dar am luat de Black friday surioara mai mica a tabletei, si anume Alldro 3 Speed Quad HD varianta cu 8Gb interni si ! GB ram. Hardware exista ceva diferente intre ele dar nu cu mult. Am butonat ambele tablete si sincer nu am vazut super rezolutia. Ce pot sa spun de a mea: Bateria tine mult: 8-10 ore de filme online, 10-12 ore daca te uiti la filme de pe card sau memoria interna. 8 ore de rulare joc, Call of Duty. Softul e stabil si tableta se misca rapid. Ecranul nu este un punct forte. Privit perpendicular se vede bine. Din laterale se vede destul de rau. Totusi eu ma impac cu asta. Deasemeni ecranul e foarte luminat. Chiar si cu el la minim seara cu lumina stinsa ma deranjeaza. A trebui sa pun un programel sa-i scad si mai mult luminozitatea. Device-ul din link-ul tau fiind ips ar trebui sa se vada bine din orice unghi. Sunetul pe speaker e destul de prost. Se aude destul de incet, iar la volum maxim distorsioneaza. Pe casti se aude frumos. Nu se incalzeste nici in jocurile puternice. (Capacul spate e din aluminiu, poate si asta ajuta in vreun fel). Semnalul wifi e destul de bun. Pe nici o tableta nu am vazut un torrent downloadat constant ca la un pc. viteza variaza mereu. Totusi am avut placuta surpriza sa constat ca o cursa moto de 800MB era downloadata (direct) de tableta de 2-3 ori mai rapid decat de pe pc (acelasi net, acelasi site). Sunt la a -4- a tableta (dupa un alt allview si 2 samsunguri) si pot sa spun ca sunt foarte multumit. Consider ca au un raport calitate/pret foarte bun. A mea a fost la 650 lei. Cautand informatii despre a mea citisem ca bateria tine 3-4 ore, touchul se exfoliaza si se simt bule la atingere si tot felul de alte aspecte. La mine dupa aproape 2 luni de utilizare zilnica nu da semne de oboseala. |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Alydor |
![]()
|
Cautam ceva gen dokker.... da' nu este.
Ma declar multumit de achizite. De la ora 3 pana acum am butonat agregatul si inca mai are 32 % din baterie. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Cate carti ai citit (pe ea)?
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Alydor |
![]()
|
deocamdata doar am instalat cele necesare.
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Mirciulik @ 16 Jan 2014, 21:54) Sunt la a -4- a tableta (dupa un alt allview si 2 samsunguri) si pot sa spun ca sunt foarte multumit. Așa repede se uzează? ![]() 16 Jan 2014, 23:34: QUOTE(kum @ 16 Jan 2014, 23:21) A glumit cu cititul, ce dreq ![]() This post has been edited by Markos: 16 Jan 2014, 23:34 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Grecule, baga-l ma in seama pe mocangiu' clasei, ca sufera, nu-l vezi? De ce esti rau?
![]() A batut omu' la tine-n poarta si n-ai vrut sa-i dai drumu? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
[quote=Markos,16 Jan 2014, 23:33]
Așa repede se uzează? ![]() Nu e vorba de uzura. Toate functionau in parametri, doar ca butonand mi-am dat seama ca vreau un upgrade. (Allview Alldro 2 Speed Duo (8"), Samsung Galaxy Tab 2 P3110 (7"), )Samsung Galaxy Tab 2 P5110 (10") si acum Allview Alldro 3 Speed Quad HD (9,7")) |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
Alydor |
![]()
|
dupa 4 zile de la achizitionare ma declar multumit de tableta. Doua minusuri are.
1. Aplicatia contacte de la asus care nu stie zilele de nastere ale contactelor importate din google. S-a rezolvat cu o aplicatie Birthday Reminder. 2. Nu pot sa fac video call de pe tableta, cica divaisu nu-i suportat. Messu merge. la fel imi face si pe TF700, din cate am vazut mai multi se plang de problema asta si pe alte deviceuri, samsung, nexus si alte chinezarii... In rest... bateria s-a terminat de tot ( 0% ) abia luni dimineata. Am pus-o la incarcat si a durat vo 4-5 ore pana a ajuns la 100% Filmele merg ok pe ea, inclusiv full hd in container mkv, subtitrari ok, etc... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Multumesc!
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Alydor |
![]()
|
sa traejti. Daca mai vrei sa stii ceva, da un semn
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
@Alydor esti multumit de Asus HD 7 ?
Ma tenteaza si pe mine una ... in principal pentru CITIT, browse net, mail. Si cel mai mult ma intereseaza autonomia vs task-urile de mai sus. Cum este diagonala aceasta pt citit ? E ok ? (P.S. nu ma intereseaza book readere) Am inteles ca ai luat-o de la CEL cu transport gratuit - vad ca esti tot din Brasov ca si mine. Eu pe site la ei nu am vazut sa aibe transport gratuit pe Brasov ... sau a fost vreo promotie ceva ? Alte neajunsuri intre timp ... de cand ai folosit-o ? crezi ca exista alte variante mai bune pentru task-urile de mai sus ? ... (+ stat in pat lejer) ![]() Multumesc (cum e cu media de folosire in timp ? ... mie imi e teama putin ca am sa o iau si dupa cateva zile ma plictisesc sau nu imi place si o sa arunc banii de pomana) |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Diagonala nu conteaza pentru citit. Ebook readerele permit setarea marimii caracterului. Si pe telefon poti citi decent.
Daca vrei baterie, chinezul Ainol pune pe unele modele baterii de 8000-12000 mAh. Asa ceva nu vei gasi la nici un producator cu pretentii. This post has been edited by corbex: 12 Feb 2014, 12:31 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
@Sclaud - Livrarea este gratuita peste o anumita valoare, "- ai TRANSPORT GRATUIT in TOATA TARA pentru orice comanda mai mare de 299 ron in limita a 4 kg in aria de acoperire Fan Courier ce poate fi consultata aici. Kilogramele in plus vor fi taxate cu 1 ron/kg "
Cand am cumparat tableta a venit cu 55 % baterie, am utilizat-o pana a ajuns la 1 %, apoi am pus-o la incarcat pana la 100% Am folosit tableta 90% pentru citit, aia inseamna wifi off, luminozitatea scazuta, mai ales ca citeam noaptea, in rest verificat mailuri din an in pasti. Azi a ajuns la 16% dupa 19 zile si 16 ore de cand a fost incarcata. Dupa cum ziceam si mai devreme, am renuntat la launcherul default si am pus GoLauncher. Daca ai chef, da-mi un PM si ne intalnim la o bere sa vezi cum se misca agregatul. In cazul in care o comanzi de la cel, sau din alta parte da-mi si mie de stire ca vreau sa iau husa si folie pentru ea (merge folia de nexus 7 prima varianta) si nu m-am indurat sa platesc transportul. Singurele husa pe care le-am gasit in comert sunt OEM sau Persona Cover mai era si transcoverda' nu este nicaieri pe stoc in tara, se pare ca o sa apara dupa 20 luna asta. Vezi ca o gasesti si la emag la acelasi pret, dar nu au husa pentru ea... Am zis ca mai astept pana in 20 sa vad daca apare transcoveru sau persona cover pentru tableta. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Mersi de info
![]() Intre timp am vazut azi una langa alta: 7" vs 8" (ca diagonale) si m-a pus pe ganduri rau de tot. Tot azi am butonat fara graba un Nexus 7 (2012) si mi se pare cam mica diagonala pentru citit ![]() Daca diferentele de pret nu ar fi atat de mari pentru 1" ... nici nu as mai sta pe ganduri ... Trebuie sa ma mai gandesc ... in concluzie. |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
Alydor |
![]()
|
Personal cea de 8 mi se pare prea mare pentru citit... Am tableta de 10" si e destul de mare si incomod de tinut in mana doar pentru citit.
Gandeste-te ca poti sa maresti scrisul si nu e asa de incomod ![]() Mai ia in considerare si autonomia. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.862 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
salut,
am primit o tableta galaxy tab 3 3 g este codata pe vodafone si vreu sa mearga si cu digi. cum este mai bine sa o decodez la gsm service prin rootare - cica nu se modifica imei(60 -80lei) sau sa incerc online de genu imeiunlok(aici problema este care!!!) multumesc This post has been edited by wolfin: 5 May 2014, 13:35 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Salutari,
Pentru un Nexus 7 (2013), are cineva o recomandare de sound system docking station la un pret uman? ![]() JBL si Harman-Kardon au pentru familia i. In alta ordine de idei, n-ar strica si o recomandare pentru docking station normal (fara sound system). ![]() Respecte. |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
cdadan |
![]()
|
Se da un nexus 7 care nici macar veche nu e, sa zici ca s-a dus pe copca bateria. De fapt cam asa-i de cand a fatat-o ma-sa. Nu cred ca are autonomie mai mare de 5 ore, in utilizare lejera (gen navigare pe net). Cand zic 5 ore cred ca zic mult, e greu de masurat timpul de utilizare efectiva. Oricum, comparativ cu reclama (10-12 ore) e praf. Luminozitatea e pe auto si nivel destul de redus.
Ce drac sa-i fac sa tina mai mult? Nu ma puneti s-o inchid noaptea sau sa dezactivez wi-fi cand nu este utilizat, ca mai bine o arunc pe geam. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Recomand Rombat
![]() EDIT: Cu aruncatul pe geam mai așteaptă să se întoarcă l@u, să nu spună pe urmă că n-a știut ![]() This post has been edited by gabize: 12 May 2014, 21:05 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 13:16 |