Tableta, discutii
![]() ![]() ![]() |
Tableta, discutii
cdadan |
![]()
|
||
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mai m-ai iertat?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Intotdeauna si de fiecare data.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Crecă n-or fost destule iertăciunile, dacă luăm în considearare pozna cu caucioaca la Sîbgi.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Liviuta |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 22 July 08 ![]() |
Va salut pe toti ce postati in cunostinta de cauza pe acest forum .
Am si eu urmatoarea problema : - nu pot conecta o tableta microsoft surface rt la televizor prin portul de hdmi . Am cumparat un cablu hdmi- micro hdmi dar televizorul nu vede tableta . Precizez ca am setat din televizor la sursa acel port in care am introdus cablul . Ce este de facut ? |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Laureate
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa n-aiba mai multe porturi hdmi televizorul. Sa nu fi pus mini hasdemeiul in televizor si invers. Sau sa fi folosit cablu rosu. Sau sa nu ai activat portul din tableta. Sau tableta sa nu fie la inaltime mai mica decit portul televizorului, ca nu mai urca semnalul. Sau sa ai sortzul de bucatarie pe tine cind faci conexiunea. Sint multe variabile care se schimba. Le stie Dragos pe toate, stai sa se intoarca de la slujba.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Printre glumele badiei, vezi ca ai si raspunsul: trebuie sa activezi portul HDMI din setarile tabletei. El nu vine activat by default.
This post has been edited by kum: 26 Sep 2014, 15:07 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ynu22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 25 November 03 From: Oradea ![]() |
Salut
Deoarece se apropie ziua băiețelului meu, doresc sa ii iau o tableta cadou, posibil sa aștept si vinerea „întunecata” dar ca sa îmi fac o idee, doresc sfaturile voastre referitor la marca si model, din experiientele voastre cu ele. Acum sincer, eu nu prea am butonat multe tablete dar am fost plăcut impresionat de Samsung Tab Pro T530 care depaseste cu mult bugetul meu, plus ca nu prea mă lăsa inima sa ii las pe minuta o tableta de 1.600-2.000 lei unui ștrengar de 5 anișori ![]() Acum bugetul ar fi cam max. 800 lei, Inițial înclinam spre mărcile romanești (UTOC, Allview, Eboda etc..) dar colindând prin magazine si vorbind cu angajați de pe raionul de comunicații, cel puțin cu cei de la Altex, am fost cam „dezumflat” când mia arătat câte retururi si probleme de garanții sunt cu cele romanești, spunându-mi ca cel puțin cam 3 pe zi se prezintă la garanție cu ele , acum eu nu știu ce sa zic, dar când a deschis dulapul si am văzut grămada celor defecte am cam rămas masca, drept e ca majoritatea erau modelele pina in 350 de lei Ca si cerințe: sa fie minim 8` fiabila ecranul cit mai bun preferabil un full HD , cu rezoluția cit mai mare memorie minim 1G cel puțin 8 G capacitate de stocare procesorul cit mai „potent” android garanție cit mai mare mulțumesc anticipat |
--------------------
Dacia Solenza
Rapsodie
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ynu22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 25 November 03 From: Oradea ![]() |
multumesc,
o sa tin cont de recomandare. ideal ar fi ceva din oferta de la mediagalaxy sau altex, doarece are plata prin Card Avantaj. |
--------------------
Dacia Solenza
Rapsodie
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Tableta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(ynu22 @ 5 Nov 2014, 09:46) Ca si cerințe: sa fie minim 8` fiabila ecranul cit mai bun preferabil un full HD , cu rezoluția cit mai mare memorie minim 1G cel puțin 8 G capacitate de stocare procesorul cit mai „potent” android garanție cit mai mare Un Nexus 7 2012 s-ar potrivi bine cred eu. Are tot cce vrei, mai putin 1" la diagonala ![]() Fi'miu rupe una din asta in 2 de 1 an de zile aproape si ea se incapataneaza sa cedeze ![]() Gasesti o groaza resigilate (ca noi practic) la emag, cu preturi foarte bune. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
ynu22 |
![]()
|
multumesc badie,
@DragosP scuze ca nu am fost mai precis in exprimare, scriam de pe telefon; căutam plata prin Card Avantaj datorita situației mai dificile prin care am trecut in anul acesta, in decurs de 10 luni am avut 2 decese in familie ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Rapsodie
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Dumnezeu să le odihnească!
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Liviu @ 5 Nov 2014, 14:17) Un Nexus 7 2012 s-ar potrivi bine cred eu. Are tot cce vrei, mai putin 1" la diagonala ![]() Fi'miu rupe una din asta in 2 de 1 an de zile aproape si ea se incapataneaza sa cedeze ![]() Gasesti o groaza resigilate (ca noi practic) la emag, cu preturi foarte bune. Gaseste si noua la ei, la 500 (aia de 32). Bine, a fost si 450 acum cateva zile. This post has been edited by Markos: 5 Nov 2014, 14:43 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ynu22 |
![]()
|
@gabize
multumesc, din pacate asta e viata, te ... cind te astepti mai putin @Liviu @Markos multumesc de sfat, o sa o am in vedere; acum ce sa zic... vroiam cu ecran mai mare deoarce doream sa o mai butenez si eu ![]() This post has been edited by ynu22: 5 Nov 2014, 14:58 |
--------------------
Dacia Solenza
Rapsodie
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
QUOTE(ynu22 @ 5 Nov 2014, 10:46) La fiica-mea i-am luat cand a implinit 6 ani, una d'asta. A fost 399 cand am luat-o. Pentru joculetele ei, ca si caracteristici e arhisuficient. Nu stiu cat de fiabila e, o are de cateva luni si deocamdata se comporta ok. Nu are gps(nici nu-i trebuie) iar camera e praf dar pentru poze exista aparat foto. Garantia e de 2 ani pentru tableta si 1 an pentru baterie. This post has been edited by blackout: 6 Nov 2014, 15:17 |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
ynu22 |
![]()
|
mulțumesc pt sfaturi,
cred ca totuși o sa aștept vinerea "magica" |
--------------------
Dacia Solenza
Rapsodie
|
|
Markos |
![]()
|
Sau una de-asta?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ynu22 |
![]()
|
comanda efectuată,
livrarea probabil marți. mulțumesc ![]() din partea ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Rapsodie
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ynu22 |
![]()
|
tab 3
|
--------------------
Dacia Solenza
Rapsodie
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Un service de tablete ori local, ori cu trimitere prin curier stie cineva? Ca trebe schimbat touch-ul sau digitizerul, cum ii mai zic astia...
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Ai varsat alcoolice pe el?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Orice service GSM mai serios. Par egzamplu cel din Tudor.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
5 minute in cuptorul cu microunde o usuca si o aduc la stara dinainte.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 06:11 |