Tableta, discutii
![]() ![]() ![]() |
Tableta, discutii
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Sa stii ca tonica nu e departe de adevar (desi a nimerit din greseala si doar intr-o directie):
Daca vrei ceva pentru batrani, oameni care nu mai sunt in stare sa vrea noutati, customizari, libertate de a alege, un iPad 2 3G este o alegere foarte buna. Autonomie mare, facebookul merge, internetul merge .... it just works (in parametrii setati de steve/tim). Vad ca se gasesc sh pe la 150-200 euroi in UE (ebay.co.uk). Daca insa vrei chestii mai fancy, ad-blockere, mai un openvpn acolo ... muzica/filme off-line ... MKV, torenti, fullhd, streaming local pe retea, samba, nfs mount si alte minunantii de media si de retea sau put si simplu vrei iconite mov cu picatele negre, android neaparat. Eu, de exemplu, am achizitionat un iPhone pentru soacra-mea. Inainte de a-l face cadou insa, i l-am prezentat sotiei din dotare, cu intrebarea: il vrei tu? (telefonul e varianta alba, foarte feminin de altfel). I-au sticlit ochii si a inceput sa il butoneze. Dupa 2 minute mi-a zis sa iau mizeria aia din fata ei si sa ii dau inapoi nexusul. Subliniez faptul ca e o persoana complet atehnica ... This post has been edited by Liviu: 14 Feb 2015, 23:32 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Nope ... nu sunt de acord. Tableta iti iei daca nu vrei performanta dar totusi vrei niste treburi acolo ...
Eu, recunosc, nu mai utilizez tableta caci nu ma mai satisface nici una ![]() |
--------------------
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Liviu |
![]()
|
Spec-wise ... prima clar. Da nana celorlalte.
|
--------------------
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
Ok, așa înclinam și eu
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Liviu |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca e sa le ia la SH le ia naiba de pe OLX ca-s si mai ieftine, si mai sigure relativ (te intlnesti cu omu' nu te arunci inainte cu un grec "cinstit", pe care nu-l vezi niciodata...)
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Markos |
![]()
|
Vrea de la noi, nouă cu garanție. Am dat comanda pentru iTab 1012, se poate închide
![]() Vă țin la curent cu comportamentul agregatului, Doamne-ajută. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Liviu |
![]()
|
Unii dintre noi au aceeasi pozitie fata de vanzatorii de pe OLX ca si fata de grecii de pe ebay
![]() Vezi insa ca lenovoul ala e cu garantie ![]() 14 Feb 2015, 23:03: QUOTE(Markos @ 14 Feb 2015, 23:02) Sa Te auda ... ![]() This post has been edited by Liviu: 15 Feb 2015, 00:03 |
--------------------
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
Desi e fumata, ca treaba s-a decis, eu nici la lenovo ala nu m-as baga cu voiosie.
Costa vreo 870 lei (nu tocmai ieftin) si e un cetatean care a avut 11 vanzari pe ebay, toate cu scor 100%. Sa nu caut eu niste articole cum se fac smenozelilea astea pe ebay la putine articole sa ai aprecieri maxime, cu neprecupetitul ajutor de la prieteni... ps: plus vreo 90 lei transportul, deci per total vreo 950 lei... This post has been edited by klaus: 15 Feb 2015, 00:11 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 14 Feb 2015, 12:32) Daca un restart nu-ti rezolva problema du-l la garantie. Pana atunci poti bloca ecranul manual din buton. Se restarteaza ea singura, ca ramane des fara baterie. Blocam manual, ce drec sa facem? Am observat ca totusi ecranul se inchide daca e pe liber. Uita sa se inchida cand e deschis browserul. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Pai verifica si tu setarile aplicatiei respective.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(cdadan @ 15 Feb 2015, 23:47) Se restarteaza ea singura, ca ramane des fara baterie. Blocam manual, ce drec sa facem? Am observat ca totusi ecranul se inchide daca e pe liber. Uita sa se inchida cand e deschis browserul. Cand ai timp da-i si un factory reset. Va trebui sa iti reconfigurezi tableta (aplicatii, setari, etc). Nu uita sa iti faci backup la date daca e cazul. Poate ajuta. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Clujene: restartul de capul ei nu e tot una cu factory reset!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Eu am luat de blecfraierdei allview viva i7. Sa stii ca era ok pt stat la net... dar bateria nu tine 20 de ore in stand-by. Am facut-o retur.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(DragosP @ 16 Feb 2015, 08:13) Iar ai citit pe diagonală. Andi a zis restart, eu la acea postare am răspuns, împreună cu citatul de rigoare. A vazut revenire la setările din fabrica in urma cu vreo luna. Ar trebui să-i dau zilnic, sau cel puțin săptămânal? Apropo, uite cam in ce stil suge bateria: Screenshot_2015_02_16_22_31_21.png ( Size: 66.84k ) Number of downloads: 172 This post has been edited by cdadan: 16 Feb 2015, 22:34 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
dalvik cașu' l-ai golit?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
cdadan |
![]()
|
Si tradus?
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
În recovery mode dai restore factory default dar și wipe dalvik cash.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
cdadan |
![]()
|
Habar nu am.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
gabize |
![]()
|
ce model e?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
N7 2012. Dar deosebit, pentru ardeleni.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
http://www.robschmuecker.com/how-to-boot-i...y-mode-nexus-7/
încearcă cu wipe data și wipe cash. This post has been edited by gabize: 16 Feb 2015, 22:52 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
cdadan |
![]()
|
Am găsit buba prin setările browserului. Mulțumesc colegului pentru sugestie!
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca cautati o tableta buna, ieftinuta si performanta, va recomand cu caldura Allview H7 XTREME. Luata de BF de la ei cu precomanda. Am fost printre primii clienti, pe cand nu aparuse inca pe la alti furnizori. Nici acum nu prea se gasesc in magazine.
Plusuri mari: Ecran 7 FULL HD, 1920x1080, Ips, mult mai bun si mai clar decat cele standard, f responsiv la touch. Vine cu folie de protectie aplicata Procesor OCTA-CORE, by default merge in dual sau quad, cand e solicitat pleaca in octa. Viteza variabila de la 700Mhz in sus. Ram 2GB, stocare 16GB CpuZ o raporteaza ca fiind gata root-ata. 3G cu microsim. Sim si card sd acoprite, cu fanta si cheita ca la iphone. Functie de telefon Carcasa din aluminiu, full, foarte subtire. Finisaje foarte bune. Difuzor frontal f bun. (aici "compenseaza" calitatea slaba a sunetului prin casti, prea flat si fara basi. Incercat cu o multitudine de casti. Cel mai bun rezultat obtinut cu casti SonyEricsson) Greutate mica. Aspectul si senzatia utilizarii este chiar premium. Pret mic, chiar f mic pt ce ofera. Acum au si huse flip dedicate si folii pt modelul acesta As fi preferat-o cu 4G si nu cu Android! Care e prost in continuare, orice platforma HW, oricat de performanta ar avea. E doar parerea mea, dupa ce am folosit ma multe branduri. This post has been edited by tzepesch: 17 Feb 2015, 14:33 |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
cdadan |
![]()
|
Dar bateria, cat tine bateria? Ca Nexus 7 se lauda cu vreo 10 ore de utilizare efectiva, dar in practica e kaput dupa vreo 4 ore lejere, de browserela. Si luminozitate mica.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Bateria mi se pare f buna pt capacitatea ei. In 90% din cazuri nu tin ecranul mai luminos de minim. Este f bright si asa. Doar in soare puternic il dau pe maxim. Eu o folosesc doar pt net, notite, poze din cand in cand si gps. Jocuri mai putin, doar heroes 3,asphalt si sah. Nu se incalzeste !!!
Ecranul e diferit de majoritatea produselor din gama. Consuma putin fiind f luminos pe minim, as putea spune. Placa video e buna. Merg toate jocurile f fluent. Sper sa.i faca upgrade la un android 5. Eu o incarc cam la 2 zile. M.a mai tinut si tot weekendul. Vineri plec cu ea incarcata de la serv si o mai conectez luni. Daca ma si joc pe ea si ma uit si la un film ajung sa o incarc o data. De regula o bag seara si o scot dimineata. Nu stau cu netul deschis tot timpul. De regula sta in flight mode. Dau drumul la date, gps doar cand am nevoie. Nu tin musai sa.mi vina mailurile instant. Chiar e un device reusit. As fi preferat o baterie mai mare, da, dar la grosimea si cat e de usoara e un compromis f bun. Si oricum au aparut baterii portabile cu usb. Singura treaba deranjanta, pt mine, e calitatea audio pe casti. Nu stiu daca e de hw sau sw problema, dar comparativ cu un telefon samsung sau sony erricson sau chiar blackberry bold, seria business, e zob. Macar difuzoriul exrern e f bun si puternic, dar conteaza si ce reda. Pe unele se aude f incet, pe altele f tare. |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 02:35 |