Tableta, discutii
![]() ![]() ![]() |
Tableta, discutii
Andy_ACS |
![]()
|
||
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|||
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Sau, in cazul familiilor fara posibilitati materiale, doua peste ochi
![]() Oricum, ar trebui sa fie teflonate mizeriile astea de tablete, ca se desprind boracii greu de ele ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
O fi buna de ceva kkt-ul asta de tableta?
https://www.orange.ro/magazin-online/laptop...xy-tab-7.0-plus This post has been edited by ady77: 10 Jan 2012, 11:17 |
--------------------
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
De ceva o fi ea buna, intrebarea e daca oferta Orange e avantajoasa sau nu. Te legi la cap cu cine stie ce abonament de date (de care ai sau nu nevoie) si e posibil sa platesti mai mult decat face.
|
--------------------
-
-
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
presupun ca intrebi strict la varianta cu abonament.
la pretul integral, daca vrei o tableta in aceiasi bani, mai bine te duci catre transformer prime sau sony s. sau sari zapleazu' in gradina la domnu' jobs, unde lucrurile sunt clare (si simpliste): face ce trebuie sa faca si dai cu ea de pamant de nervi cand vrei sa faca altceva ![]() This post has been edited by Han Solo: 10 Jan 2012, 11:24 |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Andy_ACS |
![]()
|
BTW - ca o nota personala - 7 inchi mi se pare putin pt tableta. Daca vrei ultraportabil si mereu in buzunar ai la dispozitie telefonul, daca vrei sa ai o experienta de browsing cat de cat comoda m-as orienta spre o tableta de ~10 inchi si rezolutie cat mai buna.
|
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La Bacau e asfalt.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ma intereseaza daca e ok la pretul ala, ca imi expira un internet pe care oricum il prelungesc si deci nu as avea niciun cost in plus.
This post has been edited by ady77: 10 Jan 2012, 14:21 |
--------------------
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
la 88 de euro, zicand ca oricum iti luai un alt abonament, e 'pomana', scula nu e rea. mie mi-a placut cum se misca.
este insa un gap stopper sa stii, pana la aparitia lui 7.7. din nou, dimensiunile nu sunt neaparat un punct in minus. eu am incercat si tablete de 10 si de 7. daca la cele de 10, real-estatele e bun, alea de 7 intra in orice buzunar mai 'barbatesc'. samsung a confirmat ca va primi ICS, deci ar trebui sa fie OK. habar nu am daca gasesti alte tablete si un abonament de date, la bani similari. daca da, uita-te si la ele. mie mi-a placut tare sony s cum spuneam, iar prime e cel putin in acest moment best buy. daca nu esti foarte geek si un ipad isi indeplineste jobul fara probleme (browsing, mail, carti, joculete tampitele, aplicatii 'utile' etc.). eu unul sunt 'agatat' puternic de tableta, pentru mine conceptul e foarte util. lasand la o parte agenda si restul 'productivitatii', nu am mai dat drumul la calculator acasa decat pentru cine stie ce proiect 'greu'. in plus, noaptea in pat strict din punctul meu de vedere e de preferat unui kindle pentru citit, pentru ca are backlight propriu. da-te si tu pe ea, si daca iti place, ia-o. |
--------------------
White Star
Titanic
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 2 Jan 2012, 13:50) Hai cu exemplu concret de model. __________________________ Părerea mea e că există variante mai elegante și mai safe decât să înfigi un stick (dacă ai unde) în tabletă. 1. Există tablete cu slot pentru SIM 3G. 2. Există modem-uri 3G cu funcție de router, deci ai net prin WiFi. 3. Există telefoane care fac același lucru, dau net 3G prin WiFi. Dacă totuși se merge pe varianta cu stick 3G, folosiți un cablu prelungitor USB, astfel protejați tableta de căldura excesivă generată de astfel de stick-uri. multumesc asta era raspunsul mult asteptat scurt si edificator |
--------------------
/
/
/
|
|
daciafan |
![]()
|
stie cineva ceva de tableta asta:
ainovo novo 7 basic? This post has been edited by daciafan: 6 Mar 2012, 15:20 Attached thumbnail(s) ainovo_novo_7_basic.jpg ( Size: 37.25k ) Number of downloads: 512 |
--------------------
/
/
/
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Today at the Yerba Buena Center for the Arts in San Francisco, Apple pulled the wraps off its latest tablet – The new iPad (previously rumored to be called the iPad 3). If you’ve been following all the rumors, reports and speculations about the tablet over the past few months, these specs won’t come as a surprise to you but just in case you haven’t been in the loop, hit the break to check out the official specs of The new iPad. The new iPad will feature a 9.7″ (2048 x 1536) Retina Display, A5X dual-core processor with quad-core graphics, an “iSight camera” – a 5-megapixel backside illuminated sensor rear camera with 5-element lens, IR filter and ISP built into the A5X chip, face detection, and 1080p video recording; a VGA FaceTime camera, voice dictation; 4G LTE on Verizon and AT&T, 3G for the rest of the world, and hotspot capabilities. It still has 10 hours of battery life – but 9 hours of battery life on 4G. It will be 9.4mm thin, and will weigh 1.4lbs. The new iPad will retain at the same price point as the previous iPad tablets – WiFi-only: $499 for 16GB , $599 for 32GB, and $699 for 64GB, and WiFi + 4G: $629 for 16GB, $729 for 32GB, and $829 for 64GB. The new iPad will go up for pre-order today, and like previous rumors have suggested – it will start shipping out on March 16th in the US, Canada, UK, France, Germany, Switzerland, Japan, Hong Kong, Singapore, and Australia. It will roll out to 30 more countries on March 23rd. The Apple Store hasn’t been updated at the time of writing, so stay tuned for more details about The new iPad. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Han Solo |
![]()
|
Pan'la urma cum o cheama? 3 sau hd?
Greuta. Mai grea ca actualele. This post has been edited by Han Solo: 7 Mar 2012, 21:55 |
--------------------
White Star
Titanic
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pe saitu' Apple apare doar denumirea "the new iPad"
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Han Solo |
![]()
|
citii si eu cateva crampeie despre noul ipad.
ce sa zic... e cam anticlimax toata afacerea. ecran si procesor - peste un upgrade si asa puchinos, de la 1 la 2. e retina, e a5x, blabla, dar tot la categoria forta bruta intra. nu primeste nici macar singura chestie care, utila sau nu, chiar rupea ios de android: siri. in plus, e si greu nene, 1.4 lbs sunt aproape 650 de grame. nu stiu ce sa zic, mingea e la gogule acum. |
--------------------
White Star
Titanic
|
Andy_ACS |
![]()
|
Eu stiu ce sa zic - o sa vanda foarte bine si pe asta si pe ala vechi mai ieftin cu 100$.
Nu stiu la ce ne puteam astepta in plus de la o noua tableta, ce ar fi trebuit sa aiba sa impresioneze. |
--------------------
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE De ce ar cumpara cineva altceva? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
in mod cert o sa se vanda.
uite ce m-ar fi impresionat pe mine: ceva mai multa deschidere, posibilitatea de a configura real cate ceva, macar un UI mai flexibil. asta ca sa nu zic ca ma asteptam de la apple la o 'piesa de tehnologie' la care sa nu ma fi dus capul... grosso modo e strict o problema de cost sa faci o tableta cu un ecran dincolo de HD si un procesor cat casa. ipad nu e chiar ieftin. din punctul meu de vedere insa, daca ios 6 nu e chiar revolutionar, e marea carte a androidului. ICS arata bine iar la productivitate a luat deja ios demult. pentru ca, nu stiu daca observi: apple si-a rasturnat conceptul cu 'noul ipad'. daca ipad1 era o tableta cu specuri modeste dar care a 'adus magie', ipad3 e doar despre specuri... This post has been edited by Han Solo: 8 Mar 2012, 11:52 |
--------------------
White Star
Titanic
|
Andy_ACS |
![]()
|
Nu cred ca-i doar despre specuri.
E normal ca in momentul in care inventezi un nou produs (care prinde foarte bine la public) acel produs sa fie vazut ca revolutionar si extraordinar. In momentul asta la capitolul tablete se poate doar imbunatati - autonomie, rezolutie, procesor, greutate, etc. Nu vad ce ar putea aparea in domeniul tabletelor ca sa fie considerat revolutionar la momentul asta. Cine doreste flexibilitatea de pe PC cu siguranta nu-i client de tableta. |
--------------------
-
-
|
|
daciafan |
![]()
|
detine careva dintre voi vreuna dintre tabletele de mai jos?
onn m3, cube u9gt3, cube u19gt, alwiew alldro 3 speed, e-boda impresssped supreme x100 (astea cica functioneaza cu modemul 3g huawei 1750)onn_m3.jpg ( Size: 39.12k ) Number of downloads: 313 cube_u19gt.JPG ( Size: 32.07k ) Number of downloads: 296 cube_u9gt3.jpg ( Size: 108.95k ) Number of downloads: 294 allwiew_alldro_3_speed.jpg ( Size: 92.17k ) Number of downloads: 292 e_boda_imprespeed_supreme_x100.jpg ( Size: 209.5k ) Number of downloads: 44 This post has been edited by daciafan: 22 Jul 2012, 21:05 Attached thumbnail(s) huawei_e1750.jpg ( Size: 21.55k ) Number of downloads: 44 |
--------------------
/
/
/
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
luati-va aia romaneasca. are si usb si slot special de sim. nu allview, ailalta...
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Rearview
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
preview
|
--------------------
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
whichview?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Overview?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
Sinteti praf toti. Cumparati numai sclipiciuri straine, n-ati incuraja industria romaneasca, care e sublima.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pay per view?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 16:42 |