Tableta, discutii
![]() ![]() ![]() |
Tableta, discutii
Dan73 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
gugal e prietenul tau
![]() http://www.ebay.de/itm/NEW-LCD-Screen-Disp...6sAAOSwo6lWN~37 http://www.aliexpress.com/item/New-10-1-In...archweb201560_1 This post has been edited by neumann: 15 Dec 2015, 15:26 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Dan73 |
![]()
|
Aha...deci sper ca inteleg corect: in prima lincuire e pretul pe display si in a 2- a display+digitizor
![]() merci! |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
ieczact. Ia in calcul timpii de livrare.. eventual vama/tva..
|
--------------------
...
..
|
|
Dan73 |
![]()
|
Raspuns de la aia pomeniti mai sus: display 250 lei pe de o parte, geam cu digitizer incorporat in el (adica touchscreen) intre 450 si 580 lei.
In logica mea, ordinea de la suprafata tabletei ar fi urmatoarea: geam, digitizor (touchscreen) care inteleg ca sunt impreuna si lcd (televizoru) ultimul de jos. Tableta are imagine, deci LCD-ul ar merge. ..adica display-ul ala de 250. Inteleg corect? |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Dacă intre digitizer și display e doar aer, poți schimba doar digitizare. Dacă însă sunt lipite cu gel din ala smecher, transparent, musai kit căci cu ce ai tu pe acasă nu le poți separa.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Dan73 |
![]()
|
Nu stiu cum or fi dar oricum nu ma apuc eu sa le inlocuiesc..nu am incheietura asa fina
![]() This post has been edited by Dan73: 15 Dec 2015, 18:06 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Hai ca am cautat eu ... la modelul asta de tableta merge inlocuit doar digitizerul ... uite asa:
|
--------------------
.
.
|
|
Dan73 |
![]()
|
Saru'mana!
Dar nici asa nu ma apuc eu sa o depanez. Daca nu as strica ceva, in cel mai fericit caz, tot as ramane cu surupele-n plus ![]() This post has been edited by Dan73: 15 Dec 2015, 19:46 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
neumann |
![]()
|
asta sa fie toata problema. Le vinzi la bursa, si gata.
|
--------------------
...
..
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Este ca-i numa' bună de aruncat?
Attached thumbnail(s) Screenshot_2016_03_21_23_25_00.png ( Size: 56.44k ) Number of downloads: 283 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Adresa?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Ajung mai repede!
This post has been edited by gabize: 21 Mar 2016, 23:38 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(cdadan @ 21 Mar 2016, 23:29) Asa, de curios, ce-ai facut in alea doua caderi de acum seara? Ca aceeasi panta de consum am pe a mea, de la tura de real racing de dimineata. si cam la fel cand am frecat skype-ul (deh, made by microsh...) Io tot as zice ca-i bateria bulita. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Ce e ala, Nexus 7 first gen de care tot te plangi de un an incoace?
Eu am vandul N7-le meu cu 200 ron. Il folosea maica-mea dar deja se plangea de el asa ca am decis sa fac eu upgrade la iPad Air 2 si i-am dat ei iPad Air 1. Acum e super incantata, chiar foloseste tableta cu placere. Sfatul meu e sa scapi de N7. Eu i-am facut si downgrade la Android 4.4.4, si reload, si clear cache, defeaba, pur si simplu nu e aceeasi experienta nici pe departe. Ia minim ipad Air, dacanu direct Air 2. Acum tocmai s-a lansai iPad Pro 9.7 si preturile vor scadea sigur la generatiile anterioare. Un Air1 16g e 1550 ron la emag. Minimul decent. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
daca am inteles bine, 2nd gen.
Am si eu d-aia, si n-am niciuna din problemele pe care le injura el. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
Liviu |
![]()
|
Eu am 1st gen și nu am nici una din problemele vehiculate pe aici.
|
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mie mi s-a bulit touch-ul și merge cam cu lag...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
E ph1 din ce stiu. In ianuarie a împlinit doi ani. Cam asta-i situatia, cand o apuca, moare singura.
Cred ca se observa ca-n 24 de ore e terminată, cu utilizare de juma' de ora. Hal de scula, ce sa zic. Cu 4.4 in verzii ei reusea sa tina vreo 4 ore de utilizare. Cam cat un laptop decent, nimic mai mult. 23 Mar 2016, 19:21: Acum s-a modificat panta fără sa-i fac ceva ... This post has been edited by cdadan: 23 Mar 2016, 19:21 Attached thumbnail(s) Screenshot_2016_03_23_19_19_47.png ( Size: 62.44k ) Number of downloads: 161 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Tu cred că vrei doar s-o faci de rușine, altfel o trimiteai în service încă de anul trecut.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai n-o trimisese?
|
--------------------
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ruteru, si tableta?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ceva o trimis sigur
![]() |
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(gabize @ 23 Mar 2016, 19:24) N-am interesat un pic pe subiect și o trimiteam degeaba. Tre' să aive defect evident ca să se pună. Astea sunt chestii care se trec la capitolul "nefondata, clientul face nazuri". Am experienta routerului care a stat absolut degeaba în service. Defect nemanifestat. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
Aspiratorul samsung e modest (puțin dai, puțin face). D-aia am trecut la filips. O sa te surprind, in afară de doua teveuri mai am samsung în uz doar telefonul nevestei.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
bucatzel |
![]()
|
Man, cucamas pe ea de tableta.
Saltul ala de la 10% inapoi la 50% ma face sa cred foarte serios ca ori bateria ii belita, ori face un contact prost. Ma indoiesc ca ai chef, da' si-asa imi pare ca agregatul ala iti devine inutil. Fa urmatoarea magarie. 1. Salveaza-ti pe altundeva daca ai chestii pe ea care vrei sa le salvezi. 2. Restore to factory. 3. Ii faci ce update-uri si-o cere, dar nu instalezi nici o aplicatie. 4. Incarci la 100%, 5. scoti din priza si n-o atingi 24 de ore. wifi on, da' incearca s-o lasi la o distanta acceptabila de router. 6. verifici cata baterie mai are. Mai vorbim dupa aia. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
cdadan |
![]()
|
Saltul ala e de fapt androidul prost. În seara aia am lasat-o baltă și evident peste noapte a murit. Am pus-o la încărcat după o zi-doua, dar el le leagă. Înregistrează bine doar progresul în timpul funcționării (activ sau stand by).
Am adus-o la setările de fabrică de mai multe ori. Degeaba. Uneori sta bine când doarme, alteori se descărca de nebuna. Mai am o singură soluție, rutare și revenire la un android mai vechi, dezactivare toate serviciile inutile. Da' tot n-am cum să scot din ea ce n-a știut nici când era proaspătă. De ipad mini ce părere aveți? Vreau ceva să țină bateria și cam atât. M-am saturat de tabletă care sta în priză de 3 ori mai mult ca-n utilizare. This post has been edited by cdadan: 23 Mar 2016, 23:00 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 17:27 |