Permis conducere suspendat, Stau pe bara 90 sau 30 de zile ?
![]() ![]() ![]() |
Permis conducere suspendat, Stau pe bara 90 sau 30 de zile ?
S4b1n |
![]()
|
||
![]() Membru Symbolist Group: Members Posts: 937 Joined: 27 February 10 From: Craiova/Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault Symbol
1.5 dCi 62 kW
2007
- ~ 155000 km
|
|||
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
normal ar fi sa-ti emita o adeverinta conform careia tu te-ai prezentat la ghiseu pentru ridicarea carnetului insa acesta nu a fost dispo.
PS: unde ai ramas fara permis, pe coborare la semafoare (banda a-III-a)? This post has been edited by P-A-C-O: 4 May 2012, 15:52 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
S4b1n |
![]()
|
![]() Membru Symbolist Group: Members Posts: 937 Joined: 27 February 10 From: Craiova/Bucuresti ![]() |
La coborare pe banda I, cea care merge inainte si la dreapta. O dubita care mergea pe mijloc a incetinit la gropile alea, si pana la urma n-a mai trecut, si politistul (care era vizavi de biserica) a tras concluzia ca am trecut pe rosu.
Maine am inteles ca se lucreaza la politie, ca se recupereaza ziua de 30 aprilie, deci ma duc la 9 din nou. Chiar daca nu e permisul, poate imi elibereaza o hartie ca sa mai pot circula. E realizabila treaba asta? (la modul practic, daca a mai fost cineva in situatia asta, teoretic si mie mi se pare normal sa prelungeasca dovada) |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dCi 62 kW
2007
- ~ 155000 km
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
e belea acolo, stau mereu la panda si fac tot felul de presupuneri, niste idioti ....oricum, castigi sigur procesul numai ca e de alergat
This post has been edited by P-A-C-O: 4 May 2012, 18:31 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
S4b1n |
![]()
|
Am rezolvat, am fost in dimineata asta din nou la politie in Craiova si i-am rugat sa verifice unde e permisul, si mi-au spus ca e la Slatina, si ca pe data de 10.05 urmau sa-l expedieze. M-am dus si l-am luat de la Slatina si gata... daca stateam dupa ei mai asteptam mult si bine.
|
--------------------
Renault Symbol
1.5 dCi 62 kW
2007
- ~ 155000 km
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:11 |