[VAND] Televizor LCD - 94 cm, SAMSUNG - LE37S71
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Televizor LCD - 94 cm, SAMSUNG - LE37S71
v_razvan_c |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 665 Joined: 11 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Pe vremea mai multe sanse ai cu lopeti de zapada. Tre' sa te adaptezi la cerintele pietei. Cu punga nu scoti troscoleta din parcare.
This post has been edited by bucatzel: 6 Feb 2012, 18:07 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
gogu asta are prea mult timp liber de cand si-a vandut televizorul... ma bombardeaza cu pemeuri... punem mana de la mana sa ii luam un cerete? Un tv sport macar?
Duma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Recomand !
Attached thumbnail(s) 238640334_2087730_500_500.jpg ( Size: 38.92k ) Number of downloads: 334 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
v_razvan_c |
![]()
|
forumul asta e distractia voastra, distrati-va, radeti, va rog => lipsa de ocupatie
si cred ca gogu are mai putine posturi ca tine... ia fa un calcul, cine are mai mult timp de pierdut pe forum... This post has been edited by v_razvan_c: 6 Feb 2012, 18:30 |
--------------------
-
-
-
|
|
vallyyy |
![]()
|
Vezi tu sa scrii pe forum(pe mai multe topicuri) e ceva banal si normal(d-aia e forum),dar sa raspunzi la toti cei care ti-au scris pe topic cu PM-uri si dupa atata vreme ..................nu stiu sa zic care e "mai " lipsa de ocupatie
![]() This post has been edited by vallyyy: 6 Feb 2012, 18:29 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Daca nu primesc pemeu' cu injuraturile de rigoare dau riport pe motiv de discriminari!
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
vallyyy |
![]()
|
Nu mai face fata solicitarilor,ai rabdare ca vei primi un raspuns curand
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
v_razvan_c |
![]()
|
QUOTE(vallyyy @ 6 Feb 2012, 18:28) Vezi tu sa scrii pe forum(pe mai multe topicuri) e ceva banal si normal(d-aia e forum),dar sa raspunzi la toti cei care ti-au scris pe topic cu PM-uri si dupa atata vreme ..................nu stiu sa zic care e "mai " lipsa de ocupatie ![]() am dat pemeuri nestiind ca topicul este inca activ, e asa greu sa-ti dai seama? nu am injurat pe nimeni, stai linistit, ca nu ma cobor sub anumite niveluri |
--------------------
-
-
-
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
You should kill yourself
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
v_razvan_c |
![]()
|
mesajul e pt voi
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
vallyyy |
![]()
|
QUOTE(v_razvan_c @ 6 Feb 2012, 18:34) am dat pemeuri nestiind ca topicul este inca activ, e asa greu sa-ti dai seama? nu am injurat pe nimeni, stai linistit, ca nu ma cobor sub anumite niveluri Pentru tine un topic activ e unul pe care s-a postat ultima oara pe 11 ianuarie ? Adica acum a aproape o luna....topicul tau era dat spre arhiva de unde probabil peste ceva vreme urma sa fie inchis.Eu ti-am zis ca mai ai de invatat,esti exact precum tipii aia de se trezesc sa raspunda pe cate un topic de prin 2005 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
În noroaiele patriei punga pe telecomandă e vitală. Partea nasoală e că nu utilizezi ceva similar și pentru cefal. Se vede că a fost afectat iremediabil.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
v_razvan_c |
![]()
|
mai omule, ce tot stai sa ma descosi pe mine? chiar n-aveti altceva mai bun de facut?
daca era al meu, si despre mine, cum sa nu zic ceva...? "esti exact precum tipii aia de se trezesc sa raspunda pe cate un topic de prin 2005" normal ca te bagi in seama daca vezi ca topic-ul este deschis, moderatorii ar trebui sa-l inchida, dar ei mai degraba fac misto-uri. eu am cerut sa se inchida/stearga topic-ul asta, a fost sters o perioada si a fost mutat la cafenea, ca sa va distrati si voi. si normal ca folosesti un topic vechi, pentru rezolvarea problemei, sau mai stiu eu ce, ca daca deschizi unul nou, sar d-astia ca voi si spun :" cauta pe google", ma rog, de-ai forumului eu faceam misto, nu am fost afectat de nimeni si nimic, daca as sta sa ma pun la mintea fiecaruia ar fi o problema. acum n-am eu ce face si 'comunic' modern cu voi ![]() ![]() This post has been edited by v_razvan_c: 6 Feb 2012, 18:48 |
--------------------
-
-
-
|
|
vallyyy |
![]()
|
QUOTE(v_razvan_c @ 6 Feb 2012, 18:45) "esti exact precum tipii aia de se trezesc sa raspunda pe cate un topic de prin 2005" normal ca te bagi in seama daca vezi ca topic-ul este deschis, moderatorii ar trebui sa-l inchida, dar ei mai degraba fac misto-uri. eu am cerut sa se inchida/stearga topic-ul asta, a fost sters o perioada si a fost mutat la cafenea, ca sa va distrati si voi. si normal ca folosesti un topic vechi, pentru rezolvarea problemei, sau mai stiu eu ce, ca daca deschizi unul nou, sar d-astia ca voi si spun :" cauta pe google", ma rog, de-ai forumului Regulamentul spune asa 9. Topicurile la care nu s-a mai postat de 15 zile calendaristice sunt inchise automat. Nu era mai bine sa stai tu in banca ta ? luai legatura cu un moderator si ii spuneai sa-ti inchida topicul( nu ca ar mai fi postat cineva pe el)dar asa ca te simti bine,nu era mai ok sa procedezi asa decat sa stai de PM-uri pentru fiecare ? |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
v_razvan_c |
![]()
|
auzi, da n-ar fi mai ok daca ai inchide fereastra cu daciaclub?
e, de asta m-am bagat in seama, mai ales ca era vorba de mine. topic-ul era DESHIS, nu stau eu sa citesc regulament sa vad cate zile ce si cum. am raspuns pe forumuri pentru ca posturile mi se adresau, vad ca ai si probleme de perceptie... ce te-o interesa pe tine ce am facut eu, nu stiu. da de gandit, sa stii |
--------------------
-
-
-
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
mai e de actualitate anuntul sau s-a vandut?
![]() @v_razvan_c: vezi ca poti sa-ti iei BAN pentru up mai devreme de 24h ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
vallyyy |
![]()
|
QUOTE(v_razvan_c @ 6 Feb 2012, 18:52) auzi, da n-ar fi mai ok daca ai inchide fereastra cu daciaclub? e, de asta m-am bagat in seama, mai ales ca era vorba de mine. topic-ul era DESHIS, nu stau eu sa citesc regulament sa vad cate zile ce si cum. am raspuns pe forumuri pentru ca posturile mi se adresau, vad ca ai si probleme de perceptie... ce te-o interesa pe tine ce am facut eu, nu stiu. da de gandit, sa stii Nu am de ce sa inchid,ti-as recomanda tie sa faci lucrul asta, cine pe cine a contactat ? tu pe mine sau eu pe tine ?Cine pe cine a jignit ? Imi spui mie ca vand vechituri,dar tu vinzi pentium 3 pe 150 de lei,vorbesti ca vand eu monitoare de 40 de lei,dar cand e vorba sa-mi arati anuntul nu apare nicaieri,iti sare un forum intreg in cap si acum o dai cotita, zici ca nu mai vrei cont aici dar vad ca nu esti in stare sa pleci |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
v_razvan_c |
![]()
|
da, poate lumea nu stie, l-am vandut atunci cand am cerut inchiderea topicului.
nu am cum sa-mi iau ban, pt ca e cafenea ![]() ![]() in concluzie, una e sa dati un sfat, alta e sa o luati razna, sa ma faceti drogat, sa judecati o poza de cand eram copil. (asta referitor la chestia cu cererea de inchidere a topicului-voi ati continuat sa comentati, ca la gara) e, vezi, vali ca stai sa cauti tu... ce vrei, sa-ti dau numele, sa-ti spun cat port, spune ca sunt deschis, doar e cafenea. nu inchid pagina ca nu vreau, initiatorul sunt eu, dar nu vrei sa realizezi. pentium 3-ul ala era de la un tip , tot de pe dacia, care cerea 250 de lei pe el, eu am avut un schimb cu el, si pc-ul mergea ca un pentium 4 la 2000 si ceva. nu face afirmatii nefondate, nu vorbi ce nu poti proba. una e un monitor de 14", alta e un p3 care mergea folosit fara probleme This post has been edited by v_razvan_c: 6 Feb 2012, 19:02 |
--------------------
-
-
-
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
|
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
v_razvan_c |
![]()
|
mostra de inteligenta, luati si invatati!
6 Feb 2012, 19:09: l-am dat bine, crede-ma 6 Feb 2012, 19:09: ia uite cati sunteti, nu ma asteptam sa aiba dacia asa multi vizitatoti online ![]() This post has been edited by v_razvan_c: 6 Feb 2012, 19:09 |
--------------------
-
-
-
|
|
vallyyy |
![]()
|
QUOTE(v_razvan_c @ 6 Feb 2012, 19:00) da, poate lumea nu stie, l-am vandut atunci cand am cerut inchiderea topicului. nu am cum sa-mi iau ban, pt ca e cafenea ![]() ![]() in concluzie, una e sa dati un sfat, alta e sa o luati razna, sa ma faceti drogat, sa judecati o poza de cand eram copil. (asta referitor la chestia cu cererea de inchidere a topicului-voi ati continuat sa comentati, ca la gara) e, vezi, vali ca stai sa cauti tu... ce vrei, sa-ti dau numele, sa-ti spun cat port, spune ca sunt deschis, doar e cafenea. nu inchid pagina ca nu vreau, initiatorul sunt eu, dar nu vrei sa realizezi. pentium 3-ul ala era de la un tip , tot de pe dacia, care cerea 250 de lei pe el, eu am avut un schimb cu el, si pc-ul mergea ca un pentium 4 la 2000 si ceva. nu face afirmatii nefondate, nu vorbi ce nu poti proba. una e un monitor de 14", alta e un p3 care mergea folosit fara probleme Eu te-am intreb clar si vreau sa-mi raspunzi: 1 Cine pe cine a contactat ? 2 Cine a cercetat prima oara terenul (cine a cautat sa vada ce vand eu sau tu ?) Nu ma intereseaza alte remarci ale tale, raspunde-mi la ce am scris |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
v_razvan_c |
![]()
|
eu am cautat tot in cadrul forumului, pentru ca eram si eu curios sa vad unde activati si cu ce topicuri (cei cu bile negre), pentru a-mi face o idee despre om. am patit (si e unul - nu dau nume) care are multe posturi si pune tot felul de intrebari.... ca sa fie acolo...
eu te-am deranjat, pentru ca tu m-ai deranjat primul. |
--------------------
-
-
-
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
v_razvan_c |
![]()
|
si vali, daca tot spui ca mai am eu multe de invatat, de ce mi-ai mai raspuns, daca te crezi mai inteligent? puteai sa ma ignori, dar n-ai facut-o...de ce? pentru ca ai vrut sa dai o replica.
nu am trimis pm la tot forumul ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
O fi fost acelasi peme copy paste, sau personalizat functie de destinatar?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vallyyy |
![]()
|
QUOTE(v_razvan_c @ 6 Feb 2012, 19:15) eu am cautat tot in cadrul forumului, pentru ca eram si eu curios sa vad unde activati si cu ce topicuri (cei cu bile negre), pentru a-mi face o idee despre om. am patit (si e unul - nu dau nume) care are multe posturi si pune tot felul de intrebari.... ca sa fie acolo... eu te-am deranjat, pentru ca tu m-ai deranjat primul. Nu inteleg cum mai sus poti sa ma ataci pe motivul asta (ca nu am ce face cu timpul ca stau sa cercetez despre tine,cand tu ai inceput cu fazele astea).Postarea mea pe topicul tau o consider antica si era oarecum ironica,doar ti-am zis sa scazi pretul,nu te-am facut vreun frustrat care vinde vechituri,dar ma rog fiecare cu temperamentele si educatia lui This post has been edited by vallyyy: 6 Feb 2012, 19:21 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 18:08 |