Elvetia, tara unde cind dai drumu', la robinetu' de apa calda, curge.... apa calda
![]() ![]() ![]() |
Elvetia, tara unde cind dai drumu', la robinetu' de apa calda, curge.... apa calda
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(l@u @ 30 Jun 2013, 17:03) teapa e ca platesc ceva de care nu ma folosesc ,ce dreaq e asa de complicat ? vrei sa mergi in excursie la Chichester ,ca iti dau cheia ? Man, treaba asta se practica si aici, de catre cei care nu vor s-o ia de la inceput cu cautatul in fiecare an universitar. Da, intr-adevar, sumele-s altele, da' no... Avand in vedere ce bataie de cap ar fi fost sa trambalezi catrafusele, sa cauti iar cazare la anu', nu-i chiar asa tragic. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Stați așa că ne zice dacis cum e.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Daca Anglia asta era cu vreo 2000 de km mai incoace chiar eram interesat de o subinchiriere vara asta, asa vreo 10-15 zile.
![]() Stiu cel putin trei tari unde este la moda subanchirierea apartamentelor de catre studenti, vara, in timpul vacantelor: Germania, Italia si Elvetia. In Elvetia stiu ca studentii destepti si cu spiritul afacerilor in sange inchiriaza (pe recomandari, de regula) mai toata vara, scotand chiria pe jumatate de an. QUOTE(l@u @ 30 Jun 2013, 19:55) Bre omule, nu cred io ca ti-a mers prea rau ca om insurat. Totusi, o nedumerire am si io: zici de 46, anunti o aniversare argintie... si nu m-am putut stapani sa coroborez informatia si sa ajunga la intrebarea: da hapsana aia de nevasta-ta te-a luat din gradinita? QUOTE(l@u @ 30 Jun 2013, 20:30) Sper ca daca n-ai fost printre organizatori, macar ai participat. Mi-au placut doua lucruri acolo: ideea si faptul ca oamenii aia chiar stiau dansa. Jos palaria!... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
l@u |
![]()
|
1 dresoarea ii de-o seama
2 era la stiri si am bagat la misto ! |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ia zi măi L@u, a-și terminat gradi la 21 de ani?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
am zis mai sus !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(l@u @ 30 Jun 2013, 20:20) pai asta e vrajeala ca hartia a ajuns la mine cand eram in plop , de aceea o consider teapa , oricum e de bine ca facem trafic , in rest sa fie toti sanatosi ca eu nu pun la suflet ! PS: is firea ca imi vine sa il starg de gat si apoi sa ii dau o bere in secunda 2, Shus&Vis-u dau o bere 2,3,cate vreti numa sa ne salutam cand ne intalnim ! Păi în cazul ăsta vin și eu la următoarea adunare Daciaclub... nu pt. cinste sau ceva, doar ca să mai pun ceva kilometri pe Dacie. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Ieseau mai ieftin cu niste butoaie.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
http://beautifulnightmare-killumbus.blogsp...theid-laws.html
"But it didn’t end there. Local authorities are now introducing wide ranging and draconian restrictions on asylum seekers, announcing thirty two Exclusion Zones, that it public spaces which asylum seekers are no longer permitted to enter - including swimming pools, libraries and churches. One of the rules even includes no ‘loitering in school playgrounds’ implying the most negative of connotations upon those seeking asylum." ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Bravo verule, sprijiniti Moldova!
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Nu zice nimic de șaibe.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Le da bani de stilpi pe care nu se pot pune decit leduri, pe care le vind ei, pe urma. E ca la imprimante si cartuse. Cred ca si stilpii li-i vind tot ei.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ce vrei, ma, au si astia de casat cite una alta si, cum dusul la gunoi costa scump aici, mai bine il dau pomana sub forma de ajutor dezinteresat.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
vezi bre c-ai incurcat portofelu'
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
Feisbucii să trăiască.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
Na, ma, va simteti bine acum?
Mitzu.jpg ( Size: 70.67k ) Number of downloads: 511 This post has been edited by Marty: 9 Jul 2014, 21:22 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
gabize |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Marty @ 9 Jul 2014, 22:22) Ti-ai luat bilete? Ti-ai rezervat masa?! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Elvetienii? Neste sarantoci!
QUOTE .....În Elveția, pragul sărăciei era în medie de aproximativ 2.200 de franci elvețieni (1.800 de euro) lunar pentru o persoană.... ![]() This post has been edited by Ake: 15 Jul 2014, 21:12 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
inseamna ca daca ar afla astia salariile din Romania ne-ar trimite ajutoare ca in africa
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
fata de ro este o suma, dar acolo abia iti ajunge sa treci strada
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
astept lamuriri de la colegu marty....
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 06:36 |