Elvetia, tara unde cind dai drumu', la robinetu' de apa calda, curge.... apa calda
![]() ![]() ![]() |
Elvetia, tara unde cind dai drumu', la robinetu' de apa calda, curge.... apa calda
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
nu-mi plac alea ca e lesinate
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(radian @ 6 Jan 2012, 18:15) Elvetia desi are un nivel de trai de invidiat (Marty inca nu stie, pana nu se muta nu-i spuneti nimic...) este campioana si intr-un domeniu deloc de invidiat. Este tara europeana cu cei multi bolnavi de cancer. 4 din 10 persoane sufera de o forma sau alta de cancer. Statisticile acestea de multe ori sunt f. inselatoare... Daca au o populatie imbatranita SI acces liber la servicii medicale de inalta calitate este inevitabil sa fie asa. Asa india sunt sigur ca au un procentaj extrem de redus de cancer. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Moaaama... si singur... Pe bune eu credeam ca ati plecat in luna de miere
![]() Macar ai prins si tu noaptea nuntii? ![]() |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(Marty @ 6 Jan 2012, 14:55) Elvetia, tara unde cind dai drumu', la robinetu' de apa calda, curge.... uischi Sa tot bei de la robinet... ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Bai nene...nu tu un bideu, nu tu un capac de veceu de limuzina
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 6 Jan 2012, 15:23) Pretenu' Radu are un abonament de 100 CHF pe luna, suna cind vrea, unde vrea in europa vestica (cica a fost toata europa da' se pare c-au rupt niste unii telefoanele cu fosta Iugoslavie si au scos Balcanii din combinatie), 1 G de trafic lunar.QUOTE(corbex @ 6 Jan 2012, 15:59) Mi-au pus doua caramele, pe care le-am lasat cum le-am gasit.QUOTE(kaspersky @ 6 Jan 2012, 17:26) Pe linga Konstanz. Daca tu esti p'la Frankfurt, suntem aproape, "Decit" 600 de km. ![]() QUOTE(neumann @ 6 Jan 2012, 17:58) miaj pla-n ele jtauri! QUOTE(Victorine @ 6 Jan 2012, 18:44) N-am vutut nimic de cind m-am insurat. ![]() Am gasit intr-un final pe cineva dispus sa-mi inchirieze apartamentul pe 6 luni. Diseara ma mut. Ma costa 1400 de franci da-i totul inclus, pina si scobitorile. E un apartament intr-o ferma, deci ma fac fermier. Si asa imi zicea bunica-miu data trecuta sa-mi gasesc si io o ceasornicareasa p-aici. ![]() This post has been edited by Marty: 10 Jan 2012, 13:51 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Dupa ce te muti sa nu uiti sa-i arati ceasul. Poate e interesata sa lucreze la el.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
1400 pe luna ?
![]() Ai si mancare de banii aia ? |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Data trecuta te-ai dus fara masina si ai venit cu. Acum te-ai dus cu masina...
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
eu nu cred ca se incurca sub 2 ani.
se stie doar cat de bine o duc oamenii in elvetia. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
<offtopic>
Apropos de Elveția și de net pe telefon, care știi cum e în Belgia cu netul pe mobil? </offtopic> |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
destul de scump.
daca te duci la unul dintre cei 3 operatori mari, proximus, mobistar sau base, se invart pe la 20E / 1Gb pe la toti, abonament pe minimum un an, cu taxele de pe lume daca scapi de el mai repede. cartelele preplatite sunt o noutate absoluta, de abia introduse, uite aici cam cum se invarte oferta: http://customer.proximus.be/fr/Surf_Laptop/LAP_Prepaid.html insa, si nu stii asta de la mine ![]() 12E/2Gb, tot cu abonament, insa te mai costa simul un 15E suplimentar, iar acoperirea e mai putin decat faimoasa (e cea de la BASE, care e cel mai parlit dintre operatori, targhetat pe liceeni si restul). in rest, mai ai hotspoturi, in special de la telenet, unde poti intra moca daca esti clientul lor. belgacom cica vrea sa faca acelasi lucru. |
--------------------
White Star
Titanic
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Base e de evitat, e țepar.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Da' cat costa netul de la Voda/Orange etc in roaming?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cât chiria.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Da McDonald's, Starbucks si mall-uri nu au aia ?
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Han Solo |
![]()
|
starbucks exista vreo 2, in aeroport la zaventem si in anvers.
mcdonald sunt, nu stiu daca toate au free wifi. cele mai centrale in orasele mari, probabil. malluri nu exista in sensul bucurestean al cuvantului. exista galerii comerciale, insa nu au internet la liber. |
--------------------
White Star
Titanic
|
bmwh548 |
![]()
|
Deh, tara din lumea a treia
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Han Solo |
![]()
|
din centrul bruxellesului: http://www.vertrek.be/activiteiten/daguits.../anja-7-oktober
http://www.cheikfitanews.net/article-19269385.html ![]() This post has been edited by Han Solo: 10 Jan 2012, 18:39 |
--------------------
White Star
Titanic
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
marty nu ai nevoie de un parlit de arhitect pe acolo? ca ma gandesc sa ma mut toata iarna pe partie in elvetia....
cum ai facut 24 de ore ma? nici eu care merg la consum, am dormit vreo 3 ore si tot nu am facut atat. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
neumann |
![]()
|
adevaru' e ca parlitsi n-am vazut pana acum pe partie, poate fi o idee de afacere
![]() |
--------------------
...
..
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:43 |