Elvetia, tara unde cind dai drumu', la robinetu' de apa calda, curge.... apa calda
![]() ![]() ![]() |
Elvetia, tara unde cind dai drumu', la robinetu' de apa calda, curge.... apa calda
paul_damian |
![]()
|
||
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
De aer, ma, de aer!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ei lasati acum...
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mai bine ai recunoaste ca mergi cu bicicleta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
QUOTE(Marty @ 27 Jun 2012, 22:12) Nu, da' vad ca esti amenintat de invazia de romani, asa ca m-am esplicat ca nu cumva sa-mi dai de frica informatii eronate ![]() ![]() N-o sa intru pe acolo, ci prin celalt capat, dinspre Austria, si vreau sa fac o plimbare prin Staad. O sa caut sa ma duc pe stradute, n-am chef sa le dau 40CHF pentru o plimbare de doua ore si cativa kilometri. |
--------------------
Dacia
Sandero
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Deci vei intra prin St. Margareten. Nu conteaza ca mergi pe stradute sau pe drumuri de tara, nu te vor lasa sa intrii fara vigneta!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ocolește prin St. Petunien
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
paul_damian |
![]()
|
Multumesc, Marty. Nu stiam ca te obliga sa cumperi la intrare; m-am documentat intre timp si asa e. In cazul acesta cred ca renunt. Era numai un moft - sa revizitez o crasma unde m-am simtit bine acu' vreo cinspe ani.
|
--------------------
Dacia
Sandero
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Crasmarita era buna?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
paul_damian |
![]()
|
Super. Si extraordinar de simpatica
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Si tu nu?
|
--------------------
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Shie vrai, s-o hi clonat omu.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
QUOTE(paul_damian @ 28 Jun 2012, 19:31) Un domn revine in Elvetia dupa 15 de ani si decide sa reviziteze o crasma in care se simtise bine. Intra omul, se aseaza la masa si asteapta. Vine chelnerul si ii da meniul. Omul refuza politicos meniul, ia furculita din dreapta sa si incepe sa o miroasa. Dupa 2 minute zice: - “Simt ca aveti Rosti, Fondue, Papetvaudois si Raclette, iar specialitatea casei este Papetvaudois”. Chelnerul ramane pereplex. - “De unde stii, domnule?”. - “Se simte pe lingura, are miros mai puternic de cartofi, praz si carnati, de aia se serveste mai des, e specialitatea voastra. As dori o portie”. Chelnerul perplex, merge la bucatarie, ia o lingurita, o cheama pe frau Bertha, batrana bucatareasa si-i baga linguritza in chiloti. Revine cu linguritza la masa si il intreaba pe client: - “Ia hai sa vedem domnule, daca stii si ce desert avem”. Clientul ia lingurita, n-o miroase nici 5 secunde si striga: -”Cum ?? Bertha mai lucreaza aici ?” |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
Marty |
![]()
|
Asta sa fie invatatura de minte tuturor care plecati pe afara la munca: am ajuns in situatia de a fi aruncat in strada din cauza ignorantei mele si a "colegialitatii" sefilor si alora care mai populeaza biroul, care n-au avut bunul simt sa-mi atraga atentia cum se procedeaza cind cauti casa p-aici. Asadar, in loc sa vad cit mai multe case si sa trimit aplicatii la tot ce era de vazut, am apucat sa fiu nazuros si sa sun doar la ce-mi placea. NUma' ca oferta era destul de redusa si ulterior am aflat ca nu e de ajuns doar sa-ti placa tie hogeacul, trebuie sa fii tu insuti placut atit de proprietar cit si de firma care administreaza apartamentul. Asa ca m-am trezit cu 10 zile inainte de ziua de miine (cind tre' sa plec naiba dracu' de aici) fara nici o optiune reala. Mai nasol e ca majoritatea hogeacurilor disparusera deja de pe piata sau erau deja prea multi aplicanti. Am mai apucat de am aplicat la 3 chestii, dar..... la 2 am fost respins si la una mai astept rapsunsul. Sansele pe care mi le dau la asta de astept raspunsul? 0 spre -10%.
Acestea fiind spuse, ma apuc de impachetat ca miine ma mut la hotel! ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Macar nu mai ai vaca-n curte.
A inceput sezonul turistic, cred ca la ei e invers decit la noi, vara au cereri mai mari. Zi-le si tu ca esti sloven sau ungur, sa vezi cum iti creste cota de simpatie! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nasol
![]() Vorbește cu dragoselu, cine știe?.. This post has been edited by Markos: 28 Jun 2012, 20:30 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
aicisha o colega si-a gasit dupa 4 luni de cautat
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Marty @ 28 Jun 2012, 21:23) Asta sa fie invatatura de minte tuturor care plecati pe afara la munca: am ajuns in situatia de a fi aruncat in strada din cauza ignorantei mele si a "colegialitatii" sefilor si alora care mai populeaza biroul, care n-au avut bunul simt sa-mi atraga atentia cum se procedeaza cind cauti casa p-aici. Asadar, in loc sa vad cit mai multe case si sa trimit aplicatii la tot ce era de vazut, am apucat sa fiu nazuros si sa sun doar la ce-mi placea. NUma' ca oferta era destul de redusa si ulterior am aflat ca nu e de ajuns doar sa-ti placa tie hogeacul, trebuie sa fii tu insuti placut atit de proprietar cit si de firma care administreaza apartamentul. Asa ca m-am trezit cu 10 zile inainte de ziua de miine (cind tre' sa plec naiba dracu' de aici) fara nici o optiune reala. Mai nasol e ca majoritatea hogeacurilor disparusera deja de pe piata sau erau deja prea multi aplicanti. Am mai apucat de am aplicat la 3 chestii, dar..... la 2 am fost respins si la una mai astept rapsunsul. Sansele pe care mi le dau la asta de astept raspunsul? 0 spre -10%. Acestea fiind spuse, ma apuc de impachetat ca miine ma mut la hotel! ![]() Imi pare rau de ce ti se intampla! ![]() ![]() This post has been edited by dragoselu: 28 Jun 2012, 22:35 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Consumul exagerat de usturoi dauneaza sanatatii
![]() Sanatate si asteptam foto din Elvetia ! |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.607 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Marty |
![]()
|
Ho ca ploua cind am plecat de la birou si n-am mai stat sa scot ala ca n-aveam unde-i face poza (ud pe jos)
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
QUOTE(Marty @ 28 Jun 2012, 20:23) Asta sa fie invatatura de minte tuturor care plecati pe afara la munca: am ajuns in situatia de a fi aruncat in strada din cauza ignorantei mele si a "colegialitatii" sefilor si alora care mai populeaza biroul, care n-au avut bunul simt sa-mi atraga atentia cum se procedeaza cind cauti casa p-aici. Asadar, in loc sa vad cit mai multe case si sa trimit aplicatii la tot ce era de vazut, am apucat sa fiu nazuros si sa sun doar la ce-mi placea. NUma' ca oferta era destul de redusa si ulterior am aflat ca nu e de ajuns doar sa-ti placa tie hogeacul, trebuie sa fii tu insuti placut atit de proprietar cit si de firma care administreaza apartamentul. Asa ca m-am trezit cu 10 zile inainte de ziua de miine (cind tre' sa plec naiba dracu' de aici) fara nici o optiune reala. Mai nasol e ca majoritatea hogeacurilor disparusera deja de pe piata sau erau deja prea multi aplicanti. Am mai apucat de am aplicat la 3 chestii, dar..... la 2 am fost respins si la una mai astept rapsunsul. Sansele pe care mi le dau la asta de astept raspunsul? 0 spre -10%. Acestea fiind spuse, ma apuc de impachetat ca miine ma mut la hotel! ![]() Ha ha ... m-am lovit si eu de asta. Era cat pe ce sa imi strang lucrurile sa plec acasa. Dupa 1 luna juma de aplicat si vizitat tot ce era in bugetul meu, am primit raspuns pozitiv la ultima aplicare. La periferia orasului dar e mult mai fain aici decat in nebunia din oras. Pana la urma am prins care e smecheria ... tre sa pari super entuziasmat, sa fi tot cu wow .. super.. ce fain e ... pot sa iti dau mai mult decat ceri tu ? Negocierea de acasa cu strambatul din nas ca sa tragi de pret nu merge aici. Nu se negociaza nimic, agentul strange un teanc de dosare cu aplicatii in care scri ce faci, cu cine te muti si CAT CASTIGI si proprietarul alege din alea. Daca te mai scapi ca esti si in Probezeit poti sa nici nu mai aplici ca e degeaba. Bafta in continuare... si multa rabdare! |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
Elvetianu-le!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
Azi m-am intilnit cu corbex...
2012_06_30_10.57.08.jpg ( Size: 1.4mb ) Number of downloads: 460 si la strand cu grecu' 2012_06_30_10.57.34.jpg ( Size: 1.39mb ) Number of downloads: 501 si cu nevasta-mea... 2012_06_30_10.56.48.jpg ( Size: 1.46mb ) Number of downloads: 514 Mai era cineva p-acolo, parea cunoscuta, avea un ciine... da' nu pot sa-mi dau seama cine e... 2012_06_30_10.56.55.jpg ( Size: 1.42mb ) Number of downloads: 517 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
Vrei sa zici ca v-au oprit si acolo apa calda si te-ai dus sa te speli la fintini?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
Da, da' pina la urma m-am refugiat la velnes...
2012_06_30_15.41.51.jpg ( Size: 1.48mb ) Number of downloads: 545 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
Da' un șampon n-ai avut și tu la tine?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 04:29 |