Accidente, Poate așa vom fi mai prudenți in trafic !
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Poate așa vom fi mai prudenți in trafic !
dizzy |
![]()
|
||
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.074 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
||
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(DannyY @ 6 Mar 2012, 11:28) Pai daca te dai la o parte pe contrasens, ala oricum spulbera ce ai tu in fata, ca nu mai are nici un obstacol. Mai bine calci frana la fund si strangi tare din buci. Poate-poate aia scapa cu 2-3 coaste rupte si atat. Daca tot esti altruist ![]() QUOTE(DannyY @ 6 Mar 2012, 11:33) QUOTE(DannyY @ 6 Mar 2012, 12:02) Pentru ca pe contrasens nu intru sub nici o forma, deci nu voi vira stanga, deci nu ma intereseaza,, Deci sa moara bunica mea, deci m-ai dovedit. Io ma las, gata. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Partea interesanta e ca si romanii care conduc in strainatate sunt cam la fel. Se prostesc cand revin in tara?
(Nu ma refer la Tarzan sau cativa cretini care s-au dat singuri pe net, desigur) |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
M-ai rapus.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
DannyY |
![]()
|
In ideea ca tii la bunica ta (sa-i dea Domnu' multa sanatate), o iau ca pe un compliment
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(DannyY @ 6 Mar 2012, 12:55) Partea interesanta e ca si romanii care conduc in strainatate sunt cam la fel. Se prostesc cand revin in tara? Cand ai o infrastructura rutiera civilizata, parca mergi si tu mai calm si corect, nu crezi c-ar putea fi o explicatie? Plus ca e si chestia aia psihologica: cand toti din jurul tau respecta regulile, e cam de porc sa te apuci tu sa te dai în stamba, cum faceai prin Romania. Ai iesi imediat în evidenta ![]() Ca o paranteza si ca un sfat: am observat, din postarile tale (inclusiv pe topicul ala despre depasiri) ca ai o abordare cam rigida a problemei, în unele cazuri. Nu stiu daca e tocmai bine ![]() This post has been edited by Markos: 6 Mar 2012, 13:02 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.074 Joined: 11 February 04 ![]() |
Nu e nevoie sa te dai leu.
Mergi pe autostrada cu 130km/h, ai de facut 500 km, stii ca ajungi in 4 ore pana acolo, nu 8 ca la noi. Vezi ca ailalti nu blocheaza intersectia, poate iti da prin cap sa nu te bagi si tu mai ales ca sunt multe sanse sa ti-o traga Herr Garcea daca te vede. La ei daca ai parcat de-anboulea stii sigur ca marci banul, asa ca te abtii. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 6 Mar 2012, 12:59) Ca o paranteza si ca un sfat: am observat, din postarile tale (inclusiv pe topicul ala despre depasiri) ca ai o abordare cam rigida a problemei, în unele cazuri. Nu stiu daca e tocmai bine ![]() Despicarea firului in patru face parte din viata mea de zi cu zi. Cred ca sunt bun la asta, altfel n-as fi asa de bine platit ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Victoras2001 |
![]()
|
Da ce, esti iscoada?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
DannyY |
![]()
|
Nu-s chiar asa de bine platit
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E platit in fire. Ce sa faca cu ele? Le despica.
Partea cu belitul ochilor in toate oglinzile, mereu, e de la sine inteleasa. Nici belitul ochilor inainte nu strica. Poti sa faci manevra de care zice Victoras fara greturi. Sa ma intorc la depasitul coloanei, ca se ia lumea de mine ca si cum as fi singurul. Ne-am asigurat, soseaua e in regula, bizonii din fata sint in regula. Sa zicem ca depasim bosorogeste o singura masina. Adica incep depasirea usurel, gospodareste si o termin dupa un kilometru. Aplauze furtunoase! Am facut-o exact ca-n evanghelie! Retrogradez treapta potrivita, bag talpa si depasesc 4 insi pe 500 de m. Huoooo, nebunule, taranule! Vedeti, tovarasi, cum sinteti? E mai sanatoasa varianta 1 decit 2? This post has been edited by corbex: 6 Mar 2012, 13:23 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
Sunt platit DIN fire.
Mi-am permis o corectie. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Am inteles, cosi ii populare. In arnici.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 6 Mar 2012, 13:16) Retrogradez treapta potrivita, bag talpa si depasesc 4 insi pe 500 de m. Huoooo, nebunule, taranule! Vedeti, tovarasi, cum sinteti? E mai sanatoasa varianta 1 decit 2? La metrul 501 e unu' care vireaza la stanga si tu inca nu erai in depasire cand s-a uitat in oglinda. Ala din spatele lui vede ca semnalizeaza, tu nu. Big Bang. Sigur ca ala are si el o parte din vina, sau chiar e in intregime vina lui, ca nu s-a mai asigurat o data. Dar mai conteaza? Demonstreaza tu ca nu se poate intampla, si-ti gasesc pe net cateva clipuri. Eu ma uit in oglinzi. Dar conduc cu gandul ca altii nu se uita. Si n-am ce le face. E asa de greu de priceput? |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
corbex |
![]()
|
Asa, la orice metru poa' sa intre unul in trafic dintr-o laterala, venind spre tine. Nu mai conteaza cite masini depasesti
![]() This post has been edited by corbex: 6 Mar 2012, 14:01 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Da oare cum o depasi? Ca pe contrasens nu intra sub nicio forma, ca atare se uita numa-n oglinda dreapa. Ce conteaza ca e banda libera si nu vine nici dracu'? El intra-n curul aluia din fata. N-auzi ca decat sa intri pe contrasensul liber mai bine strangi din cur, calci frana si te rogi sa n-aiba victimele mai mult de cateva fracturi?
Ma, tu nu stai la Glina? Ca acum cativa ani stateam la stop si ma uitam in retrovizoare cum unu' se uita dupa o maimuta, m-a vazut prea tarziu si s-a proptit in frana ca taunul, desi putea foarte frumos sa ma ocoleasca atat prin dreapta cat si prin stanga. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
Pardon, maimuțe-s la Băneasa, la zu.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
La Baneasa-s alea captive.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(dizzy @ 6 Mar 2012, 13:04) Mergi pe autostrada cu 130km/h, ai de facut 500 km, stii ca ajungi in 4 ore pana acolo, nu 8 ca la noi. Asa-i. Pai cand trebuie sa merg la bunici, am de mers 470 km. Pana la intrarea pe centura la Bucuresti mai e cum mai e ca-s 3,75 benzi, dar dupa e dezastru. De aia merg doar o data pe an si-mi programez sa stau macar o saptamana pe acolo ca sa merite timpul pierdut in trafic. |
--------------------
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 5 Mar 2012, 15:19) Io am fost de cateva ori, din neatentie, sa intru in curul aluia din fata. Ultima data goneam pe Dacia sa "fac" un "ursulet" si cu ochiii-n dreapta, dupa ala, nu vad ca masina de politie din fata mea s-a oprit la trecerea din Pta Spaniei. Am pus frana ca boul si cand am vazut ca ma duc sanie-n curul ei, am luat frana si m-am dus in stanga pe contrasens. Nu-ti spun cum se uitau gaborii la mine. ![]() QUOTE(Victoras2001 @ 6 Mar 2012, 14:06) Da oare cum o depasi? Ca pe contrasens nu intra sub nicio forma, ca atare se uita numa-n oglinda dreapa. Ce conteaza ca e banda libera si nu vine nici dracu'? El intra-n curul aluia din fata. N-auzi ca decat sa intri pe contrasensul liber mai bine strangi din cur, calci frana si te rogi sa n-aiba victimele mai mult de cateva fracturi? Ma, tu nu stai la Glina? Ca acum cativa ani stateam la stop si ma uitam in retrovizoare cum unu' se uita dupa o maimuta, m-a vazut prea tarziu si s-a proptit in frana ca taunul, desi putea foarte frumos sa ma ocoleasca atat prin dreapta cat si prin stanga. Bai tata, te-ai lasat de tutun si te-ai apucat de iarba? Ca vad ca ai probleme si cu cititul, si cu intelesul, si cu memoria. Ba mai ai si cosmaruri. Las-o, nene, dracului, ca iti ia mintile. Sau o fi de la beutura? "N-auzi ca decat sa intri pe contrasensul liber mai bine strangi din cur, calci frana si te rogi sa n-aiba victimele mai mult de cateva fracturi?" N-ai zis, dom'le, ca daca vine unu' din spate, cu viteza, tu intri mai bine pe contrasens ca sa n-o ai pe constiinta pe madonna cu pruncu-n carut? Pai daca tu te dai la o parte, nu vine, mai, ala si-i face zob? Daca ai sta acolo, ar intra in tine. Cu frana apasata, aia mai are o sansa de scapare. Acu' e mai clar? Sau iau pensula? P'alelalte nu ti le mai explic decat dupa ce-ti trece mahmureala. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
Bai Victoras, dupa ce ca are ideii fixe si putine, mai si claxoneaza. Culmea, se mai si ataca personal. Te las pe tine si pe grecu, poate reusiti sa il convingeti.
Dar pana una alta, mi-am salvat fundul la masina de cateva ori iesind pe langa ala din fata. Pentru ca soferul din spate mai avea nevoie de 1-2m pentru franare. Ii si vezi in retrovizoare calare pe volan si inmarmuriti. Ca asa i-a invatat instructorul. Cel mai tare a fost unu cu Cielo a ajuns paralel cu mine. Dupa ce m-am ferit eu. This post has been edited by IRONICK: 6 Mar 2012, 14:44 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DannyY |
![]()
|
Tu parca cedasesi... Ti-ai pus vreun plasture si 'hai la lupta cea mare'? Ca de raspuns... mai greu.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 6 Mar 2012, 14:35) Bai Victoras, dupa ce ca are ideii fixe si putine, mai si claxoneaza. Culmea, se mai si ataca personal. Te las pe tine si pe grecu, poate reusiti sa il convingeti. Dar pana una alta, mi-am salvat fundul la masina de cateva ori iesind pe langa ala din fata. Pentru ca soferul din spate mai avea nevoie de 1-2m pentru franare. Ii si vezi in retrovizoare calare pe volan si inmarmuriti. Ca asa i-a invatat instructorul. N-auzi ca io ma uitam in retrovizoare, vad dacia cum vine, il vad pe idiot cum se belea la una de pe trotuar, il vad ce fata face cand se uita inainte si da de mine la cativa metri si-l vad cum se tinea ca boul de volan in timp ce intra-n mine. Cand l-am intrebat de ce nu m-a ocolit se uita la mine si nu zicea nimic. Era si incepator, si din glina, si vai de capul lui... Cat despre convins, trebuie sa ai pe cine. Nu vezi ce discutie elevata purtam? Nu stii cum fac badaranii? Cand n-au argumente dau cu pumnu'. 6 Mar 2012, 14:46: QUOTE(DannyY @ 6 Mar 2012, 14:31) Poti s-o iei. This post has been edited by Victoras2001: 6 Mar 2012, 14:46 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
DannyY |
![]()
|
"El intra-n curul aluia din fata. N-auzi ca decat sa intri pe contrasensul liber mai bine strangi din cur, calci frana si te rogi sa n-aiba victimele mai mult de cateva fracturi?"
Uite-te inainte de postarea asta a ta si vezi daca mi-am permis sa zic ceva de tine. Pe urma stabilesti cine-s badaranii. Idem si lui oximoronick. M-am lamurit. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
sa-ti schimbi porecla in dannyXY
|
--------------------
*
*
*
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady77 |
![]()
|
Io nu stiu ce PLM se-ntampla, dar nu e o zi fara conflicte pe aici. Ba mariti-va/micorati-va doza de bautura.
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 05:08 |