Accidente, Poate așa vom fi mai prudenți in trafic !
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Poate așa vom fi mai prudenți in trafic !
iulia_boris |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|||
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Unde-i singele? Ca cadavrele nu e.
This post has been edited by corbex: 19 Dec 2012, 11:07 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un copac ornamental misto exprimarea. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu era chiar un ciuruc de BMW de acu' 30 de ani. Pare un E60. Da' dupa cum arata ce-a mai ramas din ea, e clar ca viteza a fost mult prea mare...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca era copac utilitar, ar fi fost si acum in viata.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE(corbex @ 19 Dec 2012, 11:07) observa te rog bazinul zdrobit si coloana vertebrala frinta. e si ceva singe, nu prea mult, e adevarat, pina au ajuns pozarii a avut timp sa se scurga in zapada si sa inghete. 2333507.jpg |
--------------------
*
*
*
|
|
corbex |
![]()
|
Ai dracu' pozari! Pe vremea evenimentului zilei erau la locul faptei inainte sa se produca evenimentul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
BennyORWO |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 403 Joined: 10 June 11 From: Alexandria-TR ![]() |
Carnagiu direct.
In 2008,in iulie,ma duceam la bunici in Vrancea,si la iesire din Afumati spre Urziceni,este o curba periculoasa la dreapta.In fata mea s-a petrecut un accident,impact frontal dintre un papuc si Logan van.Deci pur si simplu,cei care eram in masina ne-am kkt pe noi de frica,si am inceput sa tipam. Am oprit masina(am fost primi la fata locului),am coborat din masina,la fel si cel din loganul van,care nu avea decat o taietura la mana,dar cel din papuc saracul,era prins acolo.Traia,dar avea fracturi multiple la membre.In fine,a venit smurdul,politia,si pe urma cand am ajuns la bunici la tara,ne-am uitat la TV si am vazut ca omul din papac a murit ![]() Daca treceti vreodata pe acolo o sa vedeti ca este o cruce. Personal nu am mai fost bun de nimic cateva zile dupa o asemea experienta,dar sa vezi oameni zdrobiti si imprastiati pe sosea. Fereasca Dzeu de asemenea necazuri. |
--------------------
Daewoo
Nubira 3
2003
- TR-09-BEN Dacia 1410 Break CN2 1994 B-65-LYL
|
|
Speedy |
![]()
|
![]() Membru donator Group: Members Posts: 916 Joined: 27 December 05 From: Anytown USA ![]() |
Te obisnuiesti..
|
--------------------
....
...
.... Opel Astra J Innovation 2012 2.0 CDTI Ex Logan Prestige 1.6 16v
Suzuki XF650 Freewind 2001 Specialized Carve Expert |
|
kikked |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 21 February 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Opel Vectra 1.8 - 140cai
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(BennyORWO @ 19 Dec 2012, 13:04) Personal nu am mai fost bun de nimic cateva zile dupa o asemea experienta,dar sa vezi oameni zdrobiti si imprastiati pe sosea. Fereasca Dzeu de asemenea necazuri. In 2010, la Raliul Aradului, a zburat Nastase cu un Logan, pe deasupra mea, dupa care s-a dat peste cap de vreo 6-7 ori. Nu mi-am permis luxul de a ma speria ca trebuiau scosi afara, chemata ambulanta, resecurizata proba. Toate in 30 de minute. Asa ca nu inteleg cum te poate afecta pentru cateva zile. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Depinde de om, depinde de situatie ...
Eu am vazut pasagerii unui microbuz intinsi pe asfalt si prin sant si n-am avut cosmaruri sau altele, dar am vazut un schior cum si-a crapat capul de un stalp si m-a afectat enorm. This post has been edited by Shush: 19 Dec 2012, 16:15 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Cand te duci la un raliu te astepti si la chestii de astea, dar cand te duci la bunici, la piscina (etc) nu te astepti ca ai sa ajungi sa scoti prosoape din bagaj pentru sange.
Oricum, ca sa mergi peste 100kmh pe vremea asta trebuie sa fi un pic dereglat. Si traiasca copacii! |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Pai exact ce ziceam, depinde de situatie. Oricum cel mai bine e sa nu vezi chestii d-astea.
Ce m-a marcat iar mult a fost cand am ajuns noaptea la urgente la spital si erau pe acolo oameni loviti, taiati, jumatate morti, de aproape imi era rusine ca am chemat ambulanta pentru problema mea ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(4x4 @ 19 Dec 2012, 16:20) De exemplu pe Timisoara-Arad m venit cu 120-130Km/h, ca era uscat drumul. In zona asta nu a mai nins de mai bine de o saptamana, timp in care temperatura a fost peste o, inclusiv noaptea. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Martorii au povestit că aceștia dădeau ture de câteva ore bune cu mașina între localitățile Tomnatic și Lovrin. Io cred ca a tot încercat sa scoata un timp cat mai bun pe speciala aia. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Cel mai probabil. Propun sa se verifice carnetele de bord, pentru a stabili intre care trecere s-a intamplat!
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cică la ultima...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Speedy |
![]()
|
![]() Membru donator Group: Members Posts: 916 Joined: 27 December 05 From: Anytown USA ![]() |
Drumul dintre localitatile alea are o singura curba
![]() Halal speciala! |
--------------------
....
...
.... Opel Astra J Innovation 2012 2.0 CDTI Ex Logan Prestige 1.6 16v
Suzuki XF650 Freewind 2001 Specialized Carve Expert |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
E o curba mai speciala.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Acuma mi-am dat seama! E speciala pentru ACR-CAK, care organizeza campionatul national de borduri-jaloane Timis, in care probele speciale sunt 2 linii drepte si-un ac de par pe dupa jalon. Si-asa isi dau masinile in gard.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
copacul cum se simte?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ma, chiar nu mi se pare ca merita glume chestia asta. De acord, ca si-au cautat-o oamenii, da-s altii care si-o cauta si mai rau, si n-au patit nimic, probabil nici nu vor pati vreodata...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Karma...
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Dama, mai nou trebuie sa-mi para rau ca selectia naturala functioneaza. Din partea mea asa sa pateasca toti cretineii care confunda drumurile publice cu circuitele, mai ales pe vremea asta.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
De acord cu tine, da' sa se duca singuri, sa nu ia si pe altii.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Io daca-s pasager si respectivu' care se tine de covrig merge ca idiotu' ii zic sa se potoleasca sau sa ma lase sa cobor si pe urma sa ia singur copacul in brate. Da' probabil aia erau ecscitati la maxim si ii faceau galerie in loc sa incerce sa-l tempereze, asa ca din punctul meu de vedere au si ei o mare parte din vina.
Daca te referi la victime nefericite (cei care merg linistiti si se trezesc cu rachetomobilul in fata) de acord cu tine, dar din fericire aici nu a fost cazul. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:32 |