Accidente, Poate așa vom fi mai prudenți in trafic !
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Poate așa vom fi mai prudenți in trafic !
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Dragos, sa-ti ajute Dumnezeu sa nu ai parte de astfel de necazuri. Poti foarte usor sa-ti schimbi perceptia, chiar daca numai pentru scurte perioade.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Strict dpdv tehnic s-ar putea să ai dreptate, dar s-ar putea să n-ai. Plus că n-are rost să dezgropăm morții.
4 metri înseamnă să calci frâna blană cu 2 zecimi de secundă înainte de impact, asta pe la 70 la oră. O variantă ar fi ca cel cu Alfa să fi apărut brusc pe contrasens chiar în fața Loganului, rămâne chestia ciudată cu cei 60 de metri de frânare pt Alfa. This post has been edited by Markos: 19 Jun 2013, 21:38 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Cazuri concrete: mi-am pierdut mama acum 4 ani si ceva rapusa de cancer. Mama cumnatei mele a ramas paralizata de la brau in jos in urma unei cazaturi acum aproape 2 ani. Voi ce ati ales daca ati fi fost pusi sa alegeti.
Eu cu siguranta as fi ales ca mama sa traiasca, chiar si paralizata. Cumnara mwa e multumita ca totusi o are alaturi dupa ce isi pierduse tatal in 1998. Pentru persoane iubite nu exista povara, parerea mea, si a sotiei mele care mi-a si zos ca important era sa traiesc, in rest nu conta nimic pentru ea. va dati seama ca dupa un asemenea accident chiar am vorbit pe tema asta. |
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Dane, cam asta zic si eu, ideea e totusi ca pe banda unde a avut loc impactul, cel cu alfa romeo a iesit tarzou rau, aproape de cel oprit sa faca stanga si care ne dadea prioritate, imediat avand loc impactul.
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Creca idiotu' a vrut sa de paseasca pe banda de facut la stinga si s-a trezit cu ala-n fata. Dupa care s-a suit pe frina si a tras stinga de volan. Unde a avut o surpriza si mai mare. Din pacate mortala pentru doi oameni nevinovati.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
E o variantă posibilă.
Caralii au oricum cele mai clare indicii, după urma aia de frână, de 60 de metri. This post has been edited by Markos: 19 Jun 2013, 21:44 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
Foarte probabil. Iar idiotul, incercand sa evide un impact mai usor (sa-l ia din spate pe cel de pe banda 2) a tras stanga pe contrasens si-a produs o frontala.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Ady sper ca nu te-am jignit in vreun fel cu afirmatia mea, doar mi-am expus o parere.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
moldovene da maxilaru cum e?
ps. la psiholog cand te duci? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(MuciX @ 19 Jun 2013, 22:47) Vorbim, ne exprimam opinii, care pana la urma e normal sa nu coincida intotdeauna. De ce sa ma simt jignit. Eu doar am adus argumente in favoarea opiniei mele. QUOTE(b76bgaarh @ 19 Jun 2013, 22:48) Maxilarul e bine. Peste 2 saptamani la Iasi la control. Oricume chestie de durara, intre 4-6 luni. Legat de psiholog, cu siguranta daca o sa fie nevoie am sa apelez la unul. |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Cristian Costache?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
Logic!!!
|
--------------------
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(Marty @ 19 Jun 2013, 22:40) Creca idiotu' a vrut sa de paseasca pe banda de facut la stinga si s-a trezit cu ala-n fata. Dupa care s-a suit pe frina si a tras stinga de volan. Unde a avut o surpriza si mai mare. Din pacate mortala pentru doi oameni nevinovati. Sunt sigur ca asa a fost. In fiecare zi, in drum spre casa, virez la stanga de pe o banda din asta . Saptamanal, trebuie sa las cate un pemfist sa ma depaseasca prin stanga, ca ignora total linia continua si marcajul, zice ca are vizibilitate. Unii nu sunt sanatosi la cap cu depasirile astea... Iar reflexul de a trage de volan stanga este, am mai spus-o, cea mai proasta solutie posibila. La asta ma refeream cand am zis ca prefer sa-l busesc pe ala din fata decat sa intru pe contrasens. Unii de pe aici m-au luat la misto, se stiu ei care. Sotia vinovatului parca era si ea in coma, a scapat? |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
ady77 |
![]()
|
Nu stiu, sunt zvonuri ca ar fi murit, zvonuri ca a iesit din coma...
|
--------------------
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
M-am gandit si la asta ,da' am zis sa se simta mai barbat ,nu carne tocata.
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Robocop?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
daniM |
![]()
|
Ala-i pe dinafara mai mult.
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Din pacate, neatentia la volan + viteza mare au dus la un grav accident de circulatie vinerea trecuta in Brasov. O amica ( 20 de ani) si mama ei (50 de ani) au fost spulberate de pe trecerea de pietoni de un tanar neatent. Fata multiple lovituri pe la cap, picioare, maini dar a scapat cu bine, din pacate mama ei a murit vineri, la o saptamana dupa accident
![]() Stau si ma gandesc, cum o clipa de neatentie, o fractiune de secunda, a facut ca fata aceasta sa ramana orfana de ambii parinti, tatal ei decedand cu cativa ani in urma. Acum e singura, nu mai are pe nimeni aici. Trebuie sa ia viata in piept de la 20 de ani si sa se descurce cum poate. Grea incercare. Am avut cateva zile in care nu prea am mai stiut de mine, vestea accidentului fetei si vestea accidentului lui ADY ( multa sanatate pe aceasta cale ) m-au cam dat peste cap. Multa sanatate la toti si sa postam cat mai rar pe aici. This post has been edited by G I M: 23 Jun 2013, 17:52 |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
ady77 |
![]()
|
La mine sunt doar vesti bune. Pentru recuperarea psihica m-a dus frate-miu la un pescuit de caras. Am stat pana pe la 10. Apoi am fost toata ziua plecat, abia acum am intrat in casa. Mi-a prins bine dupa aproape 2 saptamani de stat numai pe spate.
This post has been edited by ady77: 23 Jun 2013, 20:33 |
--------------------
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Viata merge inainte,ady..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Numa' de alea brunete
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 24 Jun 2013, 00:16) Numa' te rade bre, ca e nasol... nu pot sa strang pumnu' ca lumea, nu prea am putere in mana stanga... si am si incheietura subtire ![]() Acu' s-a prins si rromica, ca nu poti sa-i dai o scurta, din gardă, s-o simta la fasole. ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 24 Jun 2013, 02:56 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 20:14 |