Mi-am montat filtru de aer sport
![]() ![]() ![]() |
Mi-am montat filtru de aer sport
GeorgeB |
![]()
|
||
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|||
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
Si dupa ce kit-ul este complet vezi cui o vinzi. Dar pina o vinzi, felicitari si acceleratia la fund !
|
-------------------- |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
deci victime : 323 F 1.6 , si vectra 1.6 cat cuprinde ... ahhhhh si febletea mea : skodele octavia 1.9 tdi 90 cp ...
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
Sigur nu este tot efectul placebo?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
acum k ai filtru sport si toba inox (de care o sa imi trag si eu cat de curand k originala care are 2 ani incepe sa cam cedeze in plus mai scot si catalizatorul)in cat timp iti atinge suta iar vit. maxima care e acum dupa modificari?
|
--------------------
dacia /bmw/vw
supernova europa/318/passat 2.0tdi
11-01, 06-98, 04-07 b27upz,b28wpz,b280wpz
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Nu cred ca are vreo legatura cu viteza maxima si oricum nimeni nu a dat blana sa vada cat duce pentru ca nu a avut curaj, eu mai mult de 170 nu i-am dat si nici nu intentionez ... pedala aveam (4800rpm) va dati seama
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE eu mai mult de 170 nu i-am dat si nici nu intentionez ... pedala aveam (4800rpm) va dati seama :twisted: Eu nu imi dau seama ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
![]()
|
|
Bai George ce ti se mai inmultesc caii aia...In fiecare zi iti fata cite o iapa cite un minz vesel si dragut...
|
-------------------- |
|
GeorgeB |
![]()
|
care ca si zic acolo ca este efectul placebo....
caii pe bune sunt trebuti sub ... dahhhh |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
PUNE SI TU O POZA SA VEDEM SI NOI MINUNATZIA DE SUB KAPOTA
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
GeorgeB |
![]()
|
am pus poza !!! dc te uiti pe o pagina / doua mai in spate
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
![]()
|
|
Hai trece si tu pe bune 78, nu fii pescar... Ca am si eu esapament facut la borla si am testat-o si eu fara filtru de aer deloc numai cu o plasa sa nu intre tintarii si tot nu merge ca un MINI ONE cu care am avut onoarea si deosebita placere sa fac citiva km week-end-ul asta...
|
-------------------- |
|
![]()
|
|
Si MINI-ul este de 90 hp (BMW ) si cam la fel de greu...Aia masina...
|
-------------------- |
|
B0GD4N |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 31 October 03 ![]() |
GEORGE - exact cum l-ai montat? zi-mi pas cu pas
eu auzisem ca nu se poate ca trage aer fals nu stiu pe unde asa ca n-am mai incercat... |
-------------------- |
|
GeorgeB |
![]()
|
se scoata vechiul filtru
asta nou trebuie prins cue ceva pt ca pe suportul lui se prinde cablul de acc asa ca eu l-am prins cu niste soricei. si se insurubeaza colierul cu care vine filtru pe buza de la suport... asta este tot. dureaza mai mult scosul vechiului filtru decat montatul astuia nou |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
QUOTE Nu cred ca are vreo legatura cu viteza maxima si oricum nimeni nu a dat blana sa vada cat duce pentru ca nu a avut curaj, eu mai mult de 170 nu i-am dat si nici nu intentionez ... pedala aveam (4800rpm) va dati seama :twisted: eu mai tot timpul ii dau blana am curajul cel mai mult am mers cu benzina de 95 cu 178km dar nu am insitat k m i sa bagat unul in fatza si tot cu 95 cu masina fulll 175 km k mai mult nu a vrut ,ma rog bla bla mai george si in cat timp atinge 100 acu cu atitia cai ??? si iarasi obesia mea care ii e vit max acu P.S sant curios |
--------------------
dacia /bmw/vw
|
|
B0GD4N |
![]()
|
si teava cu aer de la filtrul nou in ce intra? poate pare stupida intrebarea:) dar nu vad in poza aia si stiam ca nu se poate face
|
-------------------- |
|
djtzeava |
![]()
|
hai k incerc eu sa iti arat cu o poza
Attached thumbnail(s) dscf0024mic.jpg ( Size: 155.5k ) Number of downloads: 1406 |
--------------------
dacia /bmw/vw
|
|
GeorgeB |
![]()
|
un pic offtopic:
azi am avut drum inafara bucurestiului -> benzina shell 95 (cea mai groaznica imputiciune de spalatura de picioare) pana la 140 a mers cum a mers , pana la 160 a urcat mai greu, dar de acolo in sus nu mai urca, eram in a V -a la vreo 3300 de ture si nimic, dar nimic ma ... nici o miscare ... de fapt o duceam in a IV pana la 140 si acolo dadeam a V si ma rugam de ea... mama ei de benzina cenzurata... cand am avut omv 98 a mers 170 fara pb si acum nu trece de 160 ![]() Edited by Marty ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Eu cred ca iti obosesti motorul bagand benzina de avion. Asta insemna ca al tau calculator comanda o compresie mai buna(in cazul asta se poate..benzina buna) shi asha ai putere mai multa->viteza mai mare. Dar intervine inevitabil uzura.... asta inseamna ca in timp vei sesiza scaderi de putere, indiferent de benzina folosita.
Nu uita ca shi la formula 1 se folosesc motoarele o singura data, asta dupa ce merg cateva ore la varf(maxim). Bafta! |
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
QUOTE Asta insemna ca al tau calculator comanda o compresie mai buna Calculatorul nu poate comanda o compresie mai bună. ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
![]()
|
|
[quote]Raportul de compresie este un parametru fix al motorului care se stabilește din proiectare și care are legătură numai cu dimensiunile cilindrilor și ale pistoanelor
Si cu volumul camerei de ardere din chiulasa , implicit cu inaltimea chiulasei, moncher..., asta nu inseamna ca nu ai dreptate totusi. UCE injectie nu are treaba cu modificarea rap. de compresie. |
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Mi-am comandat si eu un filtru OMP. Acu' sa vedem cind o sa vina ..... :roll: :roll:
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
QUOTE Mi-am comandat si eu un filtru OMP. Acu' sa vedem cind o sa vina ..... :roll: :roll: How much ? $ ![]() |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
GeorgeB |
![]()
|
bine marty ... u go boy .... abia astept sa ma dau cu ea ... hehehehe dc vine pana joi o vad si eu , nu??? facem schimb de impresii un pic ...?
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
B0GD4N |
![]()
|
am vazut poza...cum ati scos chestiile alea care seamana a imbusuri dar sunt in stea?
cele de la filtru cred ca se scot usor, dar cele de la chiulasa care sunt ingropate? :shock: |
-------------------- |
|
B0GD4N |
![]()
|
bei mie nu-mi spuneti? :shock:
![]() |
-------------------- |
|
GeorgeB |
![]()
|
sunt 4 suruburi de scos : 2 in fata si 2 in spate . se scot cu o tubulara sau cu un patent.
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
sau cu un torx
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:52 |