Arno - My black Passat B7
![]() ![]() |
Arno - My black Passat B7
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Lufturile alea se rezolva. Simplu.
Grecule, chiar ai atins suta? ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
l@u |
![]()
|
de mp?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
megane2 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 6 May 07 ![]() |
Cum bre kilometri-plati pai ce e, asta e doar pt autostrada, pe munte nu urca?
|
--------------------
renault
megane sedan
2007
- B 154025
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Kilometri plati, nu orizontali.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nu te certa cu mine, discuta cu nea Romeo, el a lansat unitatea de masura
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Voi nu aveti toate tiglele pe casa ma...
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(BZN @ 10 Jan 2012, 21:47) Si culmea, avand in vedere ca usa fata e "in sus", ar fi trebuit ca luftul sa fie mai mic in partea de jos a ei. In fine, eu sper sa fie iluzie optica, n-are cum altfel. Nu la banii astia, ca ei n-au avut spatii libere, cum zicea l@u mai sus. Ba are cum, dacă e strâmbă (și) ușa spate. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Kilometrii orizontali sint intilniti doar in Germania. Pe Autobahn.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Catta83 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 15 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Am fost plecat cu masina, m-am intors acum 10 minute.
Cat am asteptat pe cineva, am avut ocazia sa mai uit foarte atent, la lumina. In poze este o iluzie optica de toata frumusetea, doar elementul cromat de la nivelul inferior al geamului este 2mm mai sus, in rest NU are niciun luft. Fac proba live pentru necredinciosi ![]() This post has been edited by Catta83: 10 Jan 2012, 23:13 |
--------------------
Passat
negru cu leduri
2012 Ex: Megane II Sedan Privilege 1.6 16v
|
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
Superb Passatul. Sa-l folosesti sanatos fara probleme.
O curiozitate am totusi, si anume: am vazut ca are navigatie, cat de precisa este harta? Eu am la pejo-ul meu navigatie, dar nu imi recunoaste decat drumurile principale, si alea cand vrea doar. Spre ex. am fost prin pasul tihuta si nu imi vedea drumul. La mine harta e 2010-2011. Astept 2011-2012, poate o fi mai buna. Daca nu, vom folosi IGo mai departe iar pe ecran ne uitam la filme ![]() ![]() |
--------------------
Patru
Zero
Sapte by Peugeot 2.0 HDI 136 CP - 2007
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
s-ar putea sa intreb ca prostu', dar totusi zic....usa aia fata e bine inchisa in poza cu posibilele lufturi?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
danutsb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 15 September 07 ![]() |
M-am uitat la 3 Avensis-uri, la niciuna nu statea la fel ornamentul usii fata - la geamul lateral.
|
--------------------
Wir
leben
Autos
|
|
Catta83 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 15 July 08 From: Bucuresti ![]() |
M-am gandit si eu ca nu ar fi usa inchisa in poza, altfel nu imi explic de ce apare asa.
In realitate nu exista lufturi sau diferente de distanta intre usi,etc. @nWo: daca imi amintesc bine, hartile de pe navigatie sunt din 08.2011 si pana acum mi-a gasit orice straduta, plus ca reconfigureaza orice traseu in mai putin de 2 secunde. Ce-i drept, modelul asta de navigatie e la prima generatie si l-am luat cam la risc. Cei de la VW mai au un model mai mare, RNS 510, prezent si pe modelele anterioare dar la un pret prohibitiv de aproape 2000 EUR. ![]() Nu-ti zic ca m-am interesat la dealer si de DVD cu harta Europei de Vest. Costa 1600 RON ![]() |
--------------------
Passat
negru cu leduri
2012 Ex: Megane II Sedan Privilege 1.6 16v
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Baa... Mai lasati naibii dreacu' lufturile alea
![]() Grecule: ca tot zici de a ta ca e perfecta dpdv visual... daca pronunt cuvantul ambreiaj ma-njuri, este? ![]() Asa ca lasati-o-n fasole cu lufturile alea, ca alea sunt cele mai mici probleme pe care le poate avea o masina fabricata in zilele noastre (cand marketingul dicteaza tehnicului, daca intelegeti ce vreau sa spun aicishea). Pentru posesor: sa dea al de sus ca astea sa ramana singurele probleme ale masinii si sa te bucuri de ea. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
N-am inteles ce-ai vrut sa zici. Ambreiajul lui Markos are lufturi?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
Presimt ca vom vorbi de olei in curand...
![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
Markos |
![]()
|
Kumule, ambreiajul ăla n-a picat când am ieșit cu mașina din curtea dilărului, ci după fo 60K kmp. Ideea era ca, după ce-ai plătit o căruță de bani, măcar în prima zi să ai parte de-o mașină impecabilă.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
corbex |
![]()
|
A doua zi se poate intimpla sa ploua. Se spala dracu' vopseaua si te umple de draci.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Markos @ 11 Jan 2012, 13:02) Kumule, ambreiajul ăla n-a picat când am ieșit cu mașina din curtea dilărului, ci după fo 60K kmp. Ideea era ca, după ce-ai plătit o căruță de bani, măcar în prima zi să ai parte de-o mașină impecabilă. Ma grecule... Io Loganu' l-am vandut cu 75000 kmp la bord si a mai facut si mosu' de l-a cumparat inca vreo 5-6000. Si guess what? Ambreiajul functioneaza impecabil. Ce vreau sa spun e ca nu e normal nici ca o masina sa aiba lufturi din prima zi, dar nici ambreiajul sa pice dupa numai 60000 de km. Sau volanta, sau orice altceva in afara de eventualele bucse/pivoti/etc. care s-ar datora conditiilor mai vitrege de drum (a se citi strazile de kkt) de pe la noi. De aia ziceam: daca tot e a ne oripilam de calitatea masinilor produse in ultimul deceniu, atunci sa ne oripilam si de defectiunile care implica niste cheltuieli majore si care nu ar trebui sa apara la o masina normala. Si nu, nu ma refer la tine in particular, ci la toti care cred ca daca dai 25-30 de mii de coco (sau chiar dublu) pe o masina, pai nene, masina aia e argoniana (adica perfecta). Nici macar la argon nu mai e masina ce-a fost ![]() Tot un cenzurat e si masina de 10 mii dar si aia de 25, aia de 30 si aia de 50. La toate pare cate ceva care sa-ti strice ziua. Ca e ambreiaj, ca e injector, ca e volanta, you name it. Doar ca aia mai scumpa miroase mai frumos. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 11 Jan 2012, 13:03) G12 se foloseste de prin 1982 la VAG Attached thumbnail(s) 040687.jpg ( Size: 8.63k ) Number of downloads: 390 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
@ kum: apropos de calitate:
This post has been edited by MuciX: 11 Jan 2012, 14:35 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
corbex |
![]()
|
Si pe astia i-a cumparat VAG?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Da!
This post has been edited by MuciX: 11 Jan 2012, 14:37 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:31 |