Schimbare plafon în urma unui accident, Probleme Tinichigerie - recomandare tinichigiu
![]() ![]() ![]() |
Schimbare plafon în urma unui accident, Probleme Tinichigerie - recomandare tinichigiu
gelogan |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 26 November 15 ![]() |
|
||
--------------------
logan
laureat
2006
|
|||
Florin_Matei |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 10 August 08 From: Bucuresti ![]() |
1. Pune si tu locatia,poate se gaseste ceea ce vrei tu acolo in zona ta.
2. La un accident la care am avut plafonul foarte putin turtit in zona din spate stanga,a fost inlocuit cu totul intr-un service Dacia.Masina a trebuit sa fie dezechipata complet in interior,revopsita etc. Ma indoiesc ca un simplu meserias poate face o lucrare de calitate.Masina ta fiind mai veche,poti face cateva compromisuri ,asa cum ai specificat-sa nu intre apa in masina dupa reparatie. Succes! |
--------------------
Renault+Suzuki
Clio 0,9 TCE+SX4 S Cross
2015 Expression+2019 Passion
|
|
gelogan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 26 November 15 ![]() |
QUOTE(Florin_Matei @ 23 Jan 2016, 18:01) 1. Pune si tu locatia,poate se gaseste ceea ce vrei tu acolo in zona ta. 2. La un accident la care am avut plafonul foarte putin turtit in zona din spate stanga,a fost inlocuit cu totul intr-un service Dacia.Masina a trebuit sa fie dezechipata complet in interior,revopsita etc. Ma indoiesc ca un simplu meserias poate face o lucrare de calitate.Masina ta fiind mai veche,poti face cateva compromisuri ,asa cum ai specificat-sa nu intre apa in masina dupa reparatie. Succes! Salut. Zona București. Mă gândeam sa încerc la service uri mari gen meridian , etc. Cred ca sunt scumpi rău . Sa vedem. Trebuie făcută. Și mai mult ca sigur, trebuie schimbat tot plafonul . ParerEa mea. |
--------------------
logan
laureat
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 20:50 |