Taxa de prima inmatriculare, gata cu vanzarea supe novelor
![]() ![]() ![]() |
Taxa de prima inmatriculare, gata cu vanzarea supe novelor
puiu82 |
![]()
|
||
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Deci cum ramane cu jantele?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Raman pe masina!
![]() |
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Deci acum daca cineva isi cumpara o supernova nu mai plateste taxa aia?
(totusi sa revenim pe subiect). |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Momentan se plateste. Trebuie modificata legea , publicata in monitor si dupa ce intra in vigoare modificarea nu se mai plateste, asta daca nu se razgandesc .
|
--------------------
-
-
-
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Si cam ce dovada ai vrea sa am? Sunt zeci de papuci cu ac, de vanzare pe site-urile specialiazate. Crezi ca toate sunt artizanale?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
puiu82 |
![]()
|
DIESEL,domnu'DIESEL sa fie.........
Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Hai ma puiu da-i si lui o pereche de jante
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Maskatu |
![]()
|
Pe diesel nu s-a pus. Doar pe injectie.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
In cazul asta dragul meu Masky, cauta tu jante prin alte parti... omu a zis clar ce vrea...
![]() |
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Poate va treziti cu 2-3 zile de pauza
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Maskatu |
![]()
|
Bine dar eu tot am nevoie de jante pentru setul de vara.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
De cand s-a implementat aceasta taxa, din pacate ajung la Remat SuperNove precum cea de aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=248742&st=324#
, fara rugina si cu rulaj foarte mic, dupa uzura anvelopelor Matador originale. ![]() This post has been edited by BoR: 10 Jun 2013, 15:11 |
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Da' de unde stii ca-s matadoarele originale?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Axinte |
![]()
|
![]() Membru ghinionist Group: Members Posts: 268 Joined: 27 March 11 From: Oltenita ![]() |
Plus ca nu stii daca era intradevar la coada pentru casare..
|
--------------------
DACIA
Super Nova
2002 clima
- CL ?? xxx Ai nevoie de multi ani de studiu pentru a ajunge sa taci neintrebat.
Cap ai, minte ce-ti mai trebuie? |
|
donlucyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.726 Joined: 28 March 11 From: Valenii de Munte-Ploiesti ![]() |
Eu nu inteleg de ce le duc la remat daca inca isi fac treaba cum trebuie.
|
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
1,4MPI-2003 75CP 2005-2.0 TDI 160cp
- PH-40-Secret
|
|
cata82 |
![]()
|
![]() MEMBRU RAPIDIST Group: Members Posts: 450 Joined: 12 November 09 From: Bucuresti - sos. Polona ![]() |
E sau nu e la casare, cert e ca arata foarte bine Supernova, zici ca acum a fost scoasa pe poarta fabricii. Foarte rar mai vezi asa Supernove.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 REPARATII RADIO-TV
MEMBRU RAPIDIST |
|
Brazilia |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 18 June 09 ![]() |
Pana la urma cat e taxa pentru o supernova?
|
--------------------
dacia
supernova
2001
- B57VIG
|
|
Iulikk |
![]()
|
saptesute de euro mi se pare era ultima data cand m-am interesat.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
QUOTE(cata82 @ 10 Jun 2013, 21:04) E sau nu e la casare, cert e ca arata foarte bine Supernova, zici ca acum a fost scoasa pe poarta fabricii. Foarte rar mai vezi asa Supernove. Dupa spusele colegului, se pare ca in final a ajuns la Remat Berceni, intr-o stare foarte buna, cu doar 45000km ![]() http://www.daciaclub.ro/Dacia-1300-masina-...8742-s338.html# |
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
NorbertC |
![]()
|
![]() membru nedumerit Group: Members Posts: 110 Joined: 17 July 11 From: Timișoara ![]() |
3700-3800RON costă taxa pentru supernova.
Extrem de mult. M-am interesat în TM la o firmă de intermedieri... |
--------------------
Dacia
SupeRNova
2001 Rapsodie; Culoare: Verde Infinit
- TM 10 NUX
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
uitati peste ce am dat azi:
http://www.stiridecluj.ro/social/pont-de-z...-mediu-exclusiv nu stiu daca e pe bune, dar in lipsa de ceva mai bun, cred ca se poate incerca ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
yonutzad |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 August 11 ![]() |
Sa luam spre exemplu situatia mea. Am suprenova clima din 2001. Chiar daca as casa masina si as primi cuponul ala de 3000lei, nu as avea bani sa completez pentru o masina noua. Deci, inca o dovada ca statul da cu bata in capul poporului.
|
--------------------
Dacia
SupeRNova
2001/Clima Gri Granit
- IS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 11:20 |