stickere, stickere rar?
![]() ![]() ![]() |
stickere, stickere rar?
marianfcsb |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 23 April 13 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2004
|
|||
urdavid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 386 Joined: 11 August 12 ![]() |
nu tre nimic omologat,
![]() This post has been edited by urdavid: 15 Jan 2014, 21:38 Attached thumbnail(s) 02112013.jpg ( Size: 280.54k ) Number of downloads: 325 DSC00010.JPG ( Size: 423.27k ) Number of downloads: 370 ugdddd.jpg ( Size: 1.46mb ) Number of downloads: 361 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- BH 82 UGD
|
|
marianfcsb |
![]()
|
Mersi, dar rezista acele stickere ? sau daca vreau sa le dau jos mai pot ?
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2004
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Cati ani ai de pui asemenea intrebari? Sticker omolgat in talon de rar?
![]() Poti sa lipest stickere in limita bunului simt. Daca politistul vrea sa te faca te face oricum in baza ordonantei de urgenta 195/2002: Cazuri de retinere a certificatului de inmatriculare: Certificatul de înmatriculare sau de înregistrare se reține de către poliția rutieră în următoarele cazuri: -autovehiculul sau tramvaiul are aplicate pe parbriz, lunetă sau geamurile laterale afișe sau reclame publicitare, folii neomologate și/sau nemarcate corespunzător ori accesorii, care restrâng sau estompează vizibilitatea în timpul mersului, atât din interior, cât și din exterior; |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
marianfcsb |
![]()
|
Deci am 19 ani , cu asta ai dreptate, insa un unchi imi spunea ca nu am voie nimica sa lipesc(stickere) pe masina ca orice culoare masini de ex este trecuta, aici pot invata ADEVARUL ! :-) nu ma supar,chiar sunt fericit ca pot invata cat mai multe.
|
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2004
|
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 27 November 12 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(marianfcsb @ 15 Jan 2014, 22:29) Deci daca lipesc un sticker pe solenza ,este legal din punct de vedere rar daca nu e trecut in talon, sau este o dimensiune legala prin care ai voie sa lipesti orice sticker fara sa omologhezi ? ![]() Banui , ca ai CARNET DE CONDUCERE ( vehicul ) , tovarasa ala mi-a luat creta ... PIRICIOSULE... poate stii sau nu ai prins ... FA CE TE DUCE MINTEA , ATITEA INTREBARI... " ![]() |
--------------------
Dacia
1310
din 1900 Toamna spre vara-sa
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 07:56 |