Rabla 2012, 3.800 RON/voucher
![]() ![]() ![]() |
Rabla 2012, 3.800 RON/voucher
Leo0608 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
off topic ce insemana complect?????
ps. eu am luat voucere de la prieteni. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
si il cumarau bisnitarii care apoi il vindeau cu ~2500.
daca nu m-a uitat pe site de specialitate de intermediere mai ziceam. probabil ca echitabil ar fi 50-50 |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
barbus |
![]()
|
![]() barbus Group: Members Posts: 161 Joined: 16 May 10 ![]() |
& b76bgaarh M-am referit ca dosarul contine toate actele necesare pt un voucher,nu doar certificatul de distrugere al rablei, sau,tu te referi la ortografie?
Off topic: Tags: complect, complet, corect, DEX, DOOM, norme., scrii, Vechi Sună ciudat Complect? E de înțeles. Normele Academiei s-au schimbat de ceva timp în acest sens și, oficial, Complect este acum Complet. Totuși, ambele variante sunt acceptate de DEX, dar numai cea din urmă este acceptată de DOOM și DOOM2. corect - Complet vechi – Complect sursa :http://scri.ro/complet-sau-complect-51.html |
--------------------
ex Reno
clio bicorp 1999//-
Ford Focus 2 ,2011
- MM 11 EPV
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Echitabil pentru mine ar fi sistarea programului, nu m-a intrebat nimeni daca sunt de acord ca din taxele platite de mine (inclusiv TPI) sa faca altii bijnita si mutre ca e castigul prea mic.
Aici sunt perfect de accord cu Ponta: omul si cuponul. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu anul trecut am luat 2 voucher-e cu 4800 roni. Personal imi doresc sa se stopeze acest program sau macar sa fie nominale voucherele. Din cauza acestui program au aparut oportunisti care au facut samsareala cu ele si in plus dealerii si-au permis sa NU reduca preturile NESIMTITE care le au.
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
deci daca dispare programul se va vinde loganul cu 3000 de euro?
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
nu, dar 4500-5000 unu' chel (cat am dat si eu pana la urma cu o rabla d'acasa si inca 2 tichete cumparate) tot ar trebui sa ajunga. Macar nu se imbogatesc samsarii pe spatele meu si nu stau eu stresat ca nu gasesc bonuri sa-mi iau masina.
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
http://www.mediafax.ro/social/rabla-2013-t...tichet-10724371
Deci...se vor putea vinde tichetele pana la urma. Mi se pare foarte bine |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
akileon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 903 Joined: 6 March 06 From: Finland ![]() |
sa inceapa bisnita
![]() daca se mentine asa la anul duc si eu fiatul stilo, o sa fie mai vechi de 10 ani |
--------------------
Honda
Accord
2009 2.0 i-vtec 156 cai
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Ce se mai aude cu noul program rabla, parca se zicea ca incepe pe 15 ?
Este o portita pentru a scapa de masinile cu taxa mare si valoare mica, cum este si a mea, dar daca o sa fie hotia de anul trecut cam greu de prins un tichet. |
--------------------
-
-
-
|
|
akileon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 903 Joined: 6 March 06 From: Finland ![]() |
nu o sa inceapa pe 15, astia nu stiau nici cum o sa se numeasca, nici conditiile nimic, poate 15 mai
|
--------------------
Honda
Accord
2009 2.0 i-vtec 156 cai
|
|
Dacia_47_akm.2 |
![]()
|
![]() Membru de baza Group: Members Posts: 180 Joined: 24 September 11 ![]() |
sallut baieti, am tot cautat pe net si jumatate din site-uri zic ca program-ul incepe pe 15 Aprilie si cealalta jumatate pe 15 Mai, acum, voi ce stiti?, care este data reala cand incepe program-ul?
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 v8
2003 ex: Dacia 1410 injectie / actual: Renault Clio Symbol 1.4 v8 2003
|
|
zerookool |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 9 October 10 From: Alba Iulia ![]() |
Ieri la RTV ministrul a spus ca de azi intra proiectul in dezbatere publica 1 saptamana. Ulterior 2 saptamani se autorizeaza centrele si dealerii + 3 zile pt contestatii. Programul ar incepe pe data de 15 mai.
20000 de tichete, 17000 PF+PJ restul pentru institutii publice. Numarul de tichete pe judet se doreste a fii in functie de numarul rable dintr-un judet. |
--------------------
DACIA
1310
2003 Berlina
|
|
tomageorgian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.398 Joined: 22 February 10 From: Franta ![]() |
http://0-100.hotnews.ro/2013/04/15/guvernu...-emisii-reduse/
QUOTE Guvernul va acorda un eco-bonus in valoare de 500 lei pentru masinile cu emisii reduse, acesta putand ajunge la 1.000 lei daca masina respectiva intruneste doua criterii “eco”, prevad noile reglementari ale programului Rabla pentru 2013. Deocamdata proiectul se afla in dezbatere publica si va deveni operational efectiv cel mai probabil in mai-iunie. |
--------------------
.
.
. Kia Niro Phev
Laguna3 2.0dCI ex. Latitude 2.0dCI C5 x7 2.0hdi Logan 1.6mpi E39 530D Laguna 3 2.0dCi Qashqai 1.5dCI Twingo 2 1.2i E28 520i |
|
zerookool |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 9 October 10 From: Alba Iulia ![]() |
Beneficiarul are la dispozitie 45 de zile sa isi achizitioneze o masina noua, pe care o da la rabla trebuie sa o radieze in 10 zile, altfel pierde tichetul.
|
--------------------
DACIA
1310
2003 Berlina
|
|
CGDBZ |
![]()
|
10 ani se considera de la prima inmatriculare sau de la data fabricatiei ?
Edit Am gasit aici , de la data fabricatiei. Cum pot afla data fabricatiei la masina mea ? This post has been edited by CGDBZ: 15 Apr 2013, 23:29 |
--------------------
-
-
-
|
|
zerookool |
![]()
|
Eu inteleg altfel ce scrie in ghid: "care are o vechime mai mare sau egală cu: 10 ani de la anul fabricației".
Eu consider ca se ia anul si nu data exacta, daca e fabricata in 2003 sunt 10 ani. |
--------------------
DACIA
1310
2003 Berlina
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Ai dreptate, asa scrie, "10 ani de la anul fabricației". Asta ar insemna ca merge si a mea la rabla mai devreme de august cand este prima inmatriculare ( luna fabricatiei nu o stiu).
|
--------------------
-
-
-
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Justificarile lor sunt de toata jena:
#4. DE CE TREBUIAU SCHIMBATE REGULILE DE FUNCTIONARE A VECHIULUI PROGRAM? R: Anul trecut, prin cumulul de tichete, s-a creat o intreaga piata neagra a acestor tichete, iar multi cetateni au avut de suferit. Bullshit, nu mai pot ei de grija cetatenilor. Probabil nu au vandut cat au sperat. #5. Un alt element de noutate a programului se refera la perioada in care poate fi utilizat tichetul primit. In termen de 45 de zile cei care doresc sa-si achizitioneze un autovehicul si detin un tichet valoric, il pot depune la dealer. Pentru evitarea traficului cu tichete valorice, s-a decis ca termenul in care proprietarul unui autovehicul obtine certificatele de distrugere, de radiere si tichetul sa fie de maxim 10 zile. Trepideaza dealerii de nerabdare sa vanda masini noi ![]() Prevad un esec lamentabil al acestei campanii, meschina, nemotivanta si birocratica (iar 'jde formulare ![]() In conformitate cu prevederile art.6 din Legea nr. 52/2003, privind transparenta decizionala in administratia publica, Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice supune dezbaterii publice proiectul ordinului pentru aprobarea Ghidului de Finatarea a Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto național. Asteptam opiniile dumneavoastra la adresa rabla2013@afm.ro O sa le scriu ![]() This post has been edited by Madriann: 16 Apr 2013, 10:06 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
La termenul ala de 10 zile e ceva ciudat? ce e in neregula cu el?
nu de alta, dar am si io o rabla anul asta si nu vreau surprize. io inteleg ca sunt 10 zile sa fac procedurile, pentru a lua tichetul, ceea ce zic ca e suficient, si inca 45 de zile sa-l vand si cumparatorul sa cumpere masina. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
akileon |
![]()
|
e adevarat ca nu poti casa decat masini maxim euro 2?
|
--------------------
Honda
Accord
2009 2.0 i-vtec 156 cai
|
|
zerookool |
![]()
|
Nu am gasit in ghid sa scrie asa ceva, doar vechimea sa fie mai mare sau egala cu 10 ani de la anul fabricatiei.
|
--------------------
DACIA
1310
2003 Berlina
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
Programul “Rabla 2013″ este de luni in dezbatere publica.
Sugestiile și observațiile legate pe proiect pot fi trimise pe adresa de e-mail rabla2013@afm.ro Nu ar fi rau ca sa fie cat mai multi care sa isi scrie pasul/doleantele/sugestii etc eu deja am scris, sunt curios daca raspunde cineva ... sau se tine cont |
--------------------
Toyota
AURIS
Touring Sport 2015
- IF-94-URS
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
Mi-au raspuns oficial ca vor analiza propunerea mea.
|
--------------------
Toyota
AURIS
Touring Sport 2015
- IF-94-URS
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Ba s-a amânat…iar.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
akileon |
![]()
|
pana incepe...se termina, poate in 2014
|
--------------------
Honda
Accord
2009 2.0 i-vtec 156 cai
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE http://www.mediafax.ro/social/programul-ra...casare-10898993 În acest an, Administrația Fondului pentru Mediu va emite 20.000 de tichete pentru Programul "Rabla", dintre care 17.000 pentru persoane fizice sau juridice și 3.000 de tichete pentru instituțiile publice. This post has been edited by P-A-C-O: 25 May 2013, 16:59 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 04:46 |