Ce-ar fi daca bugetarii ar munci responsabil?
![]() ![]() ![]() |
Ce-ar fi daca bugetarii ar munci responsabil?
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ai o gindire autosuficienta. Orice p e mai mic decit o P. Deci trebuie sa scriem corect. Ultimul detinator de P mare, care o avea, totusi, mai mica decit Terente, o avea si mai mica decit Lupeasca. Altfel nu incapea.
This post has been edited by corbex: 17 Jan 2012, 13:08 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Azi am dat peste un bugetar care a vrut sa munceasca, dar s-a oprit la auzul frazei HAI CA NE-NTELEGEM NOI CUMVA, NU?
Macar a fost eficient, i-a numarat rapid. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu recunosc cinva am fost idiot
![]() Attached thumbnail(s) sa.jpg ( Size: 205.98k ) Number of downloads: 472 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai fost unul din cele 6 milioane de idioti, nu se observa.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Spre deosebire de tine, el s-a vindecat.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Mai toti ii considera pe bugetari ineficienti, lenesi si spagari, din prisma contactului destul de des cu categoriile cu care avem contact gen politie, functionari publici, magistrati, etc. Majoritatea lor isi vad de treaba, chiar si din categoriile sus mentionate, si sunt cei pe care nu prea ii vedem si traiesc din salarii destul de mici, la limita subdecentei, fara bonusuri si posibilitatea de a primi atentii.
|
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(iulian'71 @ 17 Jan 2012, 22:57) Mai toti ii considera pe bugetari ineficienti, lenesi si spagari, din prisma contactului destul de des cu categoriile cu care avem contact gen politie, functionari publici, magistrati, etc. Majoritatea lor isi vad de treaba, chiar si din categoriile sus mentionate, si sunt cei pe care nu prea ii vedem si traiesc din salarii destul de mici, la limita subdecentei, fara bonusuri si posibilitatea de a primi atentii. probail asa este cum spui tu.........insa, cand te lovesti de functionar, medic, politist, profesor, etc, care-si bat joc de tine, pe banii tai, e cam dificil sa arati intelegere...nu stiu care coleg, parca vet, dadea exemplu de cunostinta care lucreaza la cadastru intr-o primarie oarecare, si considerand ca nu este platit pe cat ar considera ca merita, a ales sa nu faca nimic.....deja este o problema grava de mentalitate, deoarece in loc ca societatea sa blameze acest om, il intelege ca de " si noi muncim mult si nu suntem apreciati la justa valoare".....problema mare este ca omul respectiv mai face si un titlu de glorie din faptul ca nu face nimic si se lauda pe la cunoscuti.......treaba este extrem de simpla: "vrei sa faci treaba x pentru n bani? da........ok, esti angajat. nu? lasa pe altul" cum sa ajuns? "pai io nu fac treaba aia ca nu primesc cat ar trebui, da nici nu las pe altul sa munceasca, ca strica piata"......cu tot regretul, si asta este o forma de furt....dar de la ceilalti avem asteptari 1000....pana nu se intelege ca trebuie sa munceasca fiecare in patratica lui (nici mai mult, nici mai putin) nu o sa dam inainte. p.s. nu contest ca din categorile mentionate de bugetari sunt oameni care chiar muncesc si suplinesc multi imbecili.........dar aia sunt exceptii din pacate |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Eu am avut de a face mai demult cu unu care mi-a blocat masina, desi eram pe un loc neplatit de nimeni. Nevrand sa ma cert cu respectivii care aveau antecedente de scandalagii, am sunat la politie. Au venit doi de la politia municipala, un tip si o tipa, tineri, seriosi, aratau bine amandoi, respectuosi. Probabil nu terminaseara de multa vreme scoala. Si sper sincer ca sistemu sa nu ii perverteasca si sa dea in greutati, sa inceapa sa ia spagi, etc. Concluzia o trageti voi. Politistul in sine nu e rau atunci cand intra in sistem.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
asa de amuzament
Attached thumbnail(s) angel_base.jpg ( Size: 16.94k ) Number of downloads: 426 basescu.jpg ( Size: 46k ) Number of downloads: 405 marineru_base.jpg ( Size: 48.55k ) Number of downloads: 400 marineru_base1.jpg ( Size: 47.04k ) Number of downloads: 391 super_base.jpg ( Size: 15.58k ) Number of downloads: 65 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Domnu' Kum. Cred ca au citit jandarmii p'aici si-au hotarat sa-ti dea o lectie. Altfel nu se explica cum, cu salariile ciopartite, i-au batut cu atata ravna chiar pe cei care strigau impotriva celor care le-au ciuntit salariile.
Ce dovada mai buna, ca bugetarii isi fac datoria cu credinta in orice conditii, vrei? Ti-au tras-o. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
QUOTE(iulian'71 @ 17 Jan 2012, 22:57) traiesc din salarii destul de mici, la limita subdecentei, fara bonusuri si posibilitatea de a primi atentii. Io mai de la tara.....nu poci ca sa pricep ce ie aia limita subdecentei. Pe unde se termina subdecenta asta si ce urmeaza in continuare??? QUOTE(neumann @ 18 Jan 2012, 00:01) Au venit doi de la politia municipala, un tip si o tipa, tineri, seriosi, aratau bine amandoi, respectuosi. Probabil nu terminaseara de multa vreme scoala. Si sper sincer ca sistemu sa nu ii perverteasca si sa dea in greutati, sa inceapa sa ia spagi, etc. Concluzia o trageti voi. Politistul in sine nu e rau atunci cand intra in sistem. Nici un bugetar nu cred ca e rau atunci cand intra i sistem. Doar ca sistemul este conceput de asa natura, incat ii perverteste. Sistemul asta asigura un traning avansat pentru nemunca, nesimtire, mita si coruptie. Poate omu' intra in politie din pasiune, asa cum poate un alt prost se face medic, asistent, profesor tot din pasiune. Si odata intrat in sistem, observi ca uniforma, halatul sau catalogul nu-ti pun mancare pe masa si ca esti obligat sa te descurci cumva. Si atunci iei o spaga mica de la fraierul care nu a acordat prioritate pietonilor, o spaga si mai mica de la fata de pe trotuar si de la pestele ei...in timp ce seful tau ia o spaguta de la un traficant de droguri...iar seful sefului ia o spagoaie de la un mare clan. Clan car poate ca isi imparte veniturile nu nasu Mircea care cica e frate cu presedintele. Atata timp cat statul nu este interesat de performanta bugetarilor, vom avea sistemul pe care il meritam. Nimeni nu face performanta fara a primi ceva in schimb. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Daca sistemul e asa ticalos de ce mai vor sa intre in sistem?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
vijelie |
![]()
|
Sa-l schimbe din temelii
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
QUOTE(tribunul @ 19 Jan 2012, 17:16) Am spus si mai sus...din pasiune. Poate mai exista oameni care sunt impresionati de uniforma de gabor si vor sa o imbrace, poatea altii sunt mai idealisti si se gandesc la faptul ca a alina suferintele semenilor reprezinta o profesiune nobila....si alti dobitoci de genul acesta. Este evident faptul ca fara bugetari este imposibil. Sa zicem mersi ca inca se mai gasesc fraieri care sa intre in sistem. QUOTE(vijelie @ 19 Jan 2012, 17:27) hai bre sa fim seriosi. chiar si Nutu stie ca singrul capabil sa reformeze statul roman este basescu. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(vet @ 20 Jan 2012, 00:28) Am spus si mai sus...din pasiune. Inseamna ca trebuie umblat la dex si schimbata definitia pasiunii. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
vijelie |
![]()
|
"Este evident faptul ca fara bugetari este imposibil."
Cum ai constatat asta? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Corect. Ai dreptate.
![]() Ce pwulea mea sa raspunzi la asa ceva? |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
vijelie |
![]()
|
Raspunzi daca ai ce. Daca nu, taci. Poti?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Han Solo, nu te pune cu ăsta, că-i cretin de stupid. Lasă-l cu piticii lui.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
O curiozitate am si eu (nu prea sunt cu politica, habar nu am ce partide/politicieni mai exista acum), din ce citesc pe forum reiese cam asa : simpatizezi PDL esti prost, simpatizezi PNL esti prost, simpatizezi PSD esti prost, simpatizezi USL (ce dracu o mai fi si asta) esti prost, simpatizezi pe Becali esti prost, ... , nu votezi esti prost. Deci cum ar trebui sa fie ca sa va convina si voua ?
![]() Eu la fel de bine/prost am dus-o indiferent cine a fost la putere, de aici si lipsa de cunostiinte vis-a-vis de acest subiect. This post has been edited by Shush: 20 Jan 2012, 00:23 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Markos |
![]()
|
Esti praf!
![]() Trebuie sa simpatizezi cu Dinamo. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vijelie |
![]()
|
Atunci esti un profitor adevarat. Am placerea sa te salut!
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(vijelie @ 19 Jan 2012, 23:57) Nu ![]() Dar s-au mai gandit unii la chestia asta. Uite aici, fictiune fara stat. Privatizarea extrema, iti iei numele de familie dupa angajator. Cum preferi, Vijelie Asfalt, sau Vijelie da N'groppi? |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Markos |
![]()
|
Vije Sereii
![]() (doi-zece, receptie?...) This post has been edited by Markos: 20 Jan 2012, 01:02 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 19 Jan 2012, 23:53) Pe Vije la născut mă-sa în șopron cu asistență medicală dată de moașa comunală. Adică a văzut lumina zilei într-un sistem privat, iar acum că s-a realizat, eventualele tratamente medicale și le face la Viena. This post has been edited by radian: 20 Jan 2012, 10:46 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 01:23 |