despre obiceiuri oameni vs animale
![]() ![]() ![]() |
despre obiceiuri oameni vs animale
wizard |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 19 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
LOGAN Laur
- B-48-DER Incercand sa afli cat mai multe despre cat mai putin vei ajunge sa stii totul despre nimic...
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(wizard @ 11 Aug 2005, 21:50) ce pot sa zic.... mai off topic... mi-am luat loganul AZI si AZI mi-a fost zgariat in parcare. si nu pt ca as fi luat locul cuiva ci pur si simplu din placere. am avut vopsea intacta timp de 4 h. poate mai sunteti si altii cei care ati patit asa ceva... ![]() ghinionist mai esti... b-30-der este numarul de la masina ta luat azi? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
wizard |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 19 June 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
LOGAN Laur
- B-48-DER Incercand sa afli cat mai multe despre cat mai putin vei ajunge sa stii totul despre nimic...
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Imi pare rau pentru masina ta, dar sta calm, nu esti singurul!
Mazda mea in prima noapte la mine in curte a fost muscata de caini! Aveam urme de dinti pe toata bara! Yarisul meu a fost zgariat de catre dealer si am observat doar cand am spalat masina! This post has been edited by madalina: 12 Aug 2005, 09:34 |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Banuiesc ca la CASCO asiguratorul nu te despagubeste pentru muscaturi de caini. Oare labutele de pisici si zgarieturile lasate de aceleasi animale sunt despagubite?!
![]() This post has been edited by george_slz: 12 Aug 2005, 06:43 |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
Tutzigureanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 3 August 05 ![]() |
Casco nu despagubeste daunele produse de animale sub nici o forma. Numai daca ii dai vreo 3 ciomage peste muscaruri si zgarieturi si zici ca asa ai gasit_o.
|
--------------------
Dacia Break '96
Seat Izbiza '88
- cenzurat Vine valu' imi i-a calu'...imi i-a Dacia din cotetz....
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Imi pare rau, asta e se mai intampla.
Parerea mea e sa nu te duci sa ti-o revopsesti pe CASCO, pentru ca vopseaua data in service nu se compara cu cea din fabrica. Dai cu scratch remover si nu se mai vede decat de aproape. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Las-o asa, zgariata, daca zgarietura nu e profunda. Pe bune. Si mie mi-a zgariat-o un dobitoc cu o cheie sau alt obiect ascutit, si masina era parcata chiar sub geamul meu. Am scos cat am putut cu polish, dar mi-a zis seful meu sa nu ma chinui, sa o las asa zgariata, pentru ca si la nu's ce firma au vreo cateva VW Golf 5, albastre(pe care se observa orice zgarietura), pe care le-au zgariat "animalele" cu cheia dintr-un capat in altul, sau pe capota.
Au fost cu ele la reprezentanta, sa le scoata zgarieturile si aia au zis ca mai bine sa le mai lase... Daca un alt animal vede zgarietura, nu se oboseste sa mai faca si el una. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
"Daca un alt animal vede zgarietura, nu se oboseste sa mai faca si el una"
M-a spart argumentul pe bune ![]() Cred ca am putea lansa o "zgirietura falsa" ceva, gen abtibild. Il pui, mogildanul cu cheia il vede si-si cauta alta victima ![]() Sau ti-o zgirii singur cu mila, sa eviti una mai rea. Gata cu gluma. Wizard du-te omule la CASCO daca nu iese la polish si oricum asteapta-te si la alte surprize in continuare. 'coz:" Romaaaaaania is my countryyyyyyy !" This post has been edited by costi: 12 Aug 2005, 15:46 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
costi, asta e cat se poate de serioasa, cu lasatul zgarieturii. Nu cred eu ca de lene aia de la reprezentanta VW nu le-au scos zgarieturile.
Eu am scos cat am putut cu polish si am lasat-o balta. E ca-n bancu ala cu betivul si masina 4x4. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca-i pe bune dar parca nu te lasa inima sa o lasi asa.
Daca-i de firma mai merge. Si eu am doua zgirieturi pe ambele aripi fata/spate la SLZ si m-am multumit sa dau cu creion corector. Citeam undeva ca la Roma accidentele usoare sint atit de frecvente incit nici nu si le mai repara (bara/aripa) . Merg asa. This post has been edited by costi: 12 Aug 2005, 15:53 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Problema e ca la vopsit rareori iti nimeresc exact nuanta. Si o usoara diferenta de nuanta este mai rea decat o zgarietura data zdravan cu scratch remover si polish.
Plus ca in service nu fac tratamentul din fabrica, deci rezistenta vopselei in timp va fi mai slaba. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
costi |
![]()
|
Nu-i chiar asa. Reusesc sa-ti faca nunata potrivita cu calc.
Si sint si vopsitorii moderne. Nu mai este ca pe vremuri. Problema este sa gasesti un vopsitor bun. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
intr-adevar, am dus matizul de servici inainte sa il predau sa vopseasca haionul - avea doua zgarieturi cu cheia... e ca nou acum...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Prima mea masina dsn 2001: in prima ei zi am fost la bunici la tara, o bag in curte sub un mar sa stea la umbra sa nu se incalzeasca, stand si eu prin curte aud lovituri in tabla destul de dese, am crezut ca pica mere pe masina, ma duc sa vad masina, nici un mar picat, inceteaza zgomotele, ma indepartez de masina, zgomotele incep iar, ma dau pe langa masina si vad cocosul luptandu-se de zor cu imaginea lui reflectata in vopseaua proaspata a masinii (albastru catifea), rezultatul fiind destul de multe zgarieturi de cioc si gheare. Nu am reusit sa prind cocosul fiind mai iute de picior astfel se lasa cu varsari de sange.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Ghidioneanu @ 12 Aug 2005, 20:30) Cum l-ai invatat in masina? Eu am o fetita cocker spaniel, 5 luni, si cand o urc in masina este sfarsitul lumii... Conjunctura este de asa natura ca vreau, nu vreau, de 3 luni, obligatoriu face o plimbare saptamanal, duminica dimineata, dar nu-i placeeeeee.... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
apropo de animale bipede:
ieri cand am coborat in parcare am avut neplacuta surpriza sa vad ce mai ramasese dintr-o inghetata la cornet, facuta "splash" pe portbagajul novei mele. ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
QUOTE(radian @ 12 Aug 2005, 21:31) asta sa fie supararea ta cea mai mare... inghetata la cornet ies la spalat... just, mai ales ca abia o scosesem din spalatorie. 2 zile m-a tinut... ieri am dat frumos cu apa si carpa. faza e ca daca era un ceva de porumbel sau alta mizerie accidentala, nu imi sarea mustarul. dar inghetata aia sigur a fost trantita acolo intentionat si cu rautatea specifica varstei. ca doar nu e masina lui tac-su asa ca merita facuta varza. ufff... gata ca imi aduc aminte si iar ma apuca kid-killing spree |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
Marian_2004 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 71 Joined: 7 August 05 ![]() |
Nu aveti ce sa faceti mah. Daca aveti masina noua,mai ales logan, atrageti invidia altora. Bineinteles ca este o prostie, dar asa se intampla. Oamenii sunt rai si prosti. Singura solutie pentru voi, cel putin un an si ceva, este sa tineti masinile in loc inchis sau supravegheat.
|
--------------------
Dacia
1300
'82
|
|
Mano |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 14 April 05 ![]() |
Bine ar fi sa avem toti un loc inchis sau supravegheat unde sa lasam masina.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- IS xx xxx
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
O camera de luat vederi ar face minuni.
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
kid88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi-au busit usa din drepta spate, nu se vede decat daca te uiti atent
![]() This post has been edited by kid88: 13 Aug 2005, 22:20 |
--------------------
Bicicleta
Shimano
- No Nr Dacă unu e mai prost ca tine fă-te că nu-l vezi !!!
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Eu am descoperit un sant mai adanc in usa stanga spate de la o alta masina ... acum trebuie sa pierd timpu: politie, casco, service. Si cand ma gandesc ca dupa 2.5 ani de cand conduc masina asta (de cand mi-am luat permisu) incercand sa o pastrez intacta, s-a gasit altu sa mi-o trosneasca. Bine a mai fost lovita, mi-a smuls unu spoileru fata in parcare (eu eram in papuci la televizor) ... dar ala era un plastic nenorocit, acum e vorba de tabla.
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Eu am pe usile din stanga 4 urme de la idioti care atunci cand intorc din 3 miscari dau pana face poc. Le doresc ca tot asa sa le faca si ouale in pantaloni, adica poc!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
george_slz |
![]()
|
Misto urare(uratura)!
![]() |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
Mr_K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 November 03 From: Dej ![]() |
Cineva are un clio si intr-o zi l-a gasit plin de zgarieturi, pe fiecare usa avea scris cate ceva. Noroc ca avea asigurare, ca altfel il costa 40 de milioane vopsitul.
|
--------------------
Opel
Vectra 1.6i
- CJ 07 KLO
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Tudor B @ 12 Aug 2005, 20:04) [...] vad cocosul luptandu-se de zor cu imaginea lui reflectata in vopseaua proaspata a masinii (albastru catifea)[...] ![]() Asta bate de departe faza in care am iesit eu in stil sportiv din bloc indreptandu-ma spre masina, cauzand o criza acuta de panica familiei de 3 mate care sa incalzeau pe capota . Dupa un burn-out spectaculos de 1-2 sec. in care abia abia au prins aderenta pe capota cu ghearele lor de pisici comunitare, au reusit sa ma aduca in punctul in care am fost incapabil de a avea vreo reactie. Pur si simplu m-am facut ca n-am vazut nimic. Presupun ca voi trai mai mult asa. This post has been edited by cosmin_m: 16 Aug 2005, 22:31 |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:55 |