umidificator / dezumidificator aer apartament, Pareri daca aveti.....
![]() ![]() ![]() |
umidificator / dezumidificator aer apartament, Pareri daca aveti.....
i96nds |
![]()
|
||
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|||
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Nu cred ca ai sa gasesti ceva ieftin , am vazut umidificator la Careffour da era un fel de ibric (ca principiu , forma poate sa difere)si costa cam mult pentru un ibric electric , 500 lei . Acum , daca ar fi avut si senzor de umiditate cit ar fi costat ?La partea cu dezumidificarea e mai nasol , doua metode sunt mai intilnite condensarea (aerul conditionat , da nu am vazut pina acum cu higrometru , si daca ar fi cred ca trece de 2600lei ,pentru aceasta"fenomenala"imbunatatire) si ....farfuria cu sare , poti sa-i pui ventilator. Poti sa mai incerci pe la astia cu clocitoarele profesionale sa gasesti un automat da sigur costa greu .
Nu am vazut ce cauti da nici nu cred sa gasesti umidificator-dezumidificator automat sub 5000lei. |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Exista o tableta (caramida) dintr-o sare anume, ii tot face reclama zilele astea la TV, care absoarbe umezeala din aer - curge apa in vasul de dedesubt.
|
--------------------
-
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ceresit?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Ceresit Moloz... nu e bun de nimic, mi-am luat eu si abia a absorbit cam 100ml in 2 zile in vasul ala. Eu usuc lenjerii in balcon inchis cu termopan si mi se face condens pe geam destul de nasol.
Ma gandeam ca scap dar rata de absorbtie e foarte mica. Cer scuze Henkel ca ei de obicei au produse bune dar asta nu prea face fata. Pastila e clorura de calciu. |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Foloseste cineva umidificator?
Merita sa dai banii pe asa ceva sau e mai rentabil sa pui o cana cu apa pe calorifer? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Poti s-o versi si pe covor. E mai eficient.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
cred ca-i mai ieftin un umidificator decat un covor.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pai se usuca
![]() This post has been edited by corbex: 18 Jan 2012, 13:54 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Ultima fita!...
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
pai mai deschide si tu geamu de la balcon din cind in cind cind ai rufe intinse
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 18:48 |