ROOF RACK sau ROOF RAR, De unde si la ce pret?
![]() ![]() ![]() |
ROOF RACK sau ROOF RAR, De unde si la ce pret?
driver |
![]()
|
||
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
|
||
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|||
kid88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Sistemul acela e prins in plafon si se descuie/incuie cu cheia si mai raman un fel de mufe prinse pe plafon, iar in mufele alea se prind RACK-urile
![]() |
--------------------
Bicicleta
Shimano
- No Nr Dacă unu e mai prost ca tine fă-te că nu-l vezi !!!
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
mda, gaura in tabla... bleah, nu sunt de acord intra furnicile p-acolo
![]() |
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
kid88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
ieftin si bun nu o sa gasesti niciodata....da asa-i ROMAN-u
|
--------------------
Bicicleta
Shimano
|
|
driver |
![]()
|
sistemele de la thule eu stiu ca sunt doar pentru a fi atasate pe masini fara interventii la caroserie, cel putin asa am vazut,
asta e ceva adaptat sau facut in spatele blocului ?? deci barile mele nu sunt de solenza pentru ca nu s-a facut pentru dacie, dar marginea caroseriei de supernova si solenta este identica cu (trebuie sa ma uit pe cutie ![]() ![]() |
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
kid88 |
![]()
|
eu acum am vazut...RACK-urile alea de care zic eu, sunt THULE, scrie pe ele.
Attached thumbnail(s) untitled.JPG ( Size: 32.52k ) Number of downloads: 57 |
--------------------
Bicicleta
Shimano
|
|
klausu25 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 24 May 05 From: BRAILA ![]() |
Arata super. Cum sunt prinse? Ai gaurit acoperisul?
|
--------------------
Dacia
Supernova
- BR-01-ELF
|
|
kid88 |
![]()
|
|
--------------------
Bicicleta
Shimano
|
|
klausu25 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 24 May 05 From: BRAILA ![]() |
Arata cel mai bine din tot ce am vazut. Cred ca daca ai nevoie neaparat de asa ceva, merita sa gauresti plafonul. Sunt cele mai elegante.
|
--------------------
Dacia
Supernova
- BR-01-ELF
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
folositi functi search si o sa vedeti ca sunt sisteme pentru dsn/slz fara sa dai gauri;
bare automaxi, se gasesc in carrefour; se muleaza pe langa cheder; io am de 1 an; |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 08:19 |