clapeta aer interior-aer exterior nu merge
![]() ![]() ![]() |
clapeta aer interior-aer exterior nu merge
mesersmith |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 30 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
super nova
- cl 02 yke
|
|||
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca o dai pe interior e normal sa nu - ti mai bage aer de afara. Practic o dai pe recirculare si ca atare vei avea aer numai cand dai drumul la ventilator. Cat despre faptul ca sare nu stiu ce sa zic. Verifica si tu ca "trapa" care comuta intre exterior/recirculare este bine prinsa de cablul care o actioneaza, eventual verifica - l vizual si pe acesta.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
klausu25 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 24 May 05 From: BRAILA ![]() |
Este posibil sa-ti fi sarit clamele care tin fixa camasa prin care se plimba cablul.
|
--------------------
Dacia
Supernova
- BR-01-ELF
|
|
TibiCraciun |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 28 June 04 From: CUGIR-AB ![]() |
QUOTE(mesersmith @ 31 Jul 2005, 17:42) Pai poate chiar asa o fi. Ai verificat? Daca e obturata admisia din interior, depresiunea creata de ventilator in spatele clapetei (aceasta fiind cea care obtureaza admisia de afara) va avea tendinta s-o deschida, adica sa treaca pe admisie din exterior. |
--------------------
DACIA
SupeRNova Clima
- AB 04 LVU decat o masina veche, mai bine una noua; decat o dacie, mai bine un mercedes; decat o dacie veche, mai bine un mercedes nou; decat nimic, mai bine o dacie
|
|
mesersmith |
![]()
|
pai habar nu am unde sa verific admisia din interior,iar pentru clr vreau sa-ti spun ca nu mai baga aer de niciunde nici din ext ,nici din int,adica imagineaza-ti un furtunde aspirator peste care pui mana si el se kinuie sa traga.asa face la mine,adica undeva e obturat accesul aerului din int. unde e admisia din interior sa vad daca e obturata?
|
--------------------
dacia
super nova
- cl 02 yke
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
cooool io am obs week asta ca dupa 4000rpm intra-V-a nu pot sa merg decat cu o piedica pusa pt ca se deschide si imi baga aer cald de afara.
|
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai cred ca ar trebui sa verifici intai trapa care comuta pe interior/exterior. Banuiesc ca stii unde este. Verifica daca e totul in regula cu ea. Verifica faptul ca ai cablul in regula: sa fie legat la trapa, sa fie prins in cleme cum ti - a spus klausu25. Daca totul este in regula, iar atunci cand dai drumul la ventilator nu baga aer deloc ar putea fi obturat traseul (asta ar fi mai dificil de rezolvat).
Revenire: am recitit postul tau initial. Spui ca - ti sare clapeta cand dai pe treapta a III a. Te referi la ce anume? La trapa din compartimentul motor sau la parghia din bord cu care comuti exterior/recirculare? This post has been edited by clr: 3 Aug 2005, 07:39 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
mesersmith |
![]()
|
parghia din bord si implicit cred vreo clapeta care obtureaza ceva pe undeva
|
--------------------
dacia
super nova
- cl 02 yke
|
|
clr |
![]()
|
Teoretic, daca parghia din bord iti sare simultan cu clapeta, legatura dintre ele este asigurata. Verifica totusi ceea ce ti - am spus. Daca nu - ti intra aer deloc nici cand dai drumul la ventilator, probabil s - a obturat circuitul de aer pe undeva (dupa ventilator) si probabil cand esti pe treapta a III creaza presiune si forteaza clapeta sa se deschida (desi sincer n - as fi crezut asta). Dupa ce verifici ceea ce ti - am zis in posturile anterioare in caz de nerezolvare va trebui sa verifici circuitul de aer pana la ventilator. Ai cumva copil mic? (nu de alta dar eu am si nu m - ar mira daca mi - ar face vreo bucurie de genul asta vreodata).
|
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
mesersmith |
![]()
|
da,intr-adevar nu intra aer atunci cand dau drumu` la vent pe nici o treapta,doar ca pe a 3-a sare manetuta aia inapoi pe aer ext. cred ca s-a obturat admisia de aer pe undeva dar nu stiu unde draq e...
|
--------------------
dacia
super nova
- cl 02 yke
|
|
TibiCraciun |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 28 June 04 From: CUGIR-AB ![]() |
N-am cautat niciodata admisia aia, dar, in pricipiu, ar trebui sa fie pe undeva in spatele cutiei de acte. incearca sa te uiti din compartimentul motor sa vezi cum se muta clapeta aia in cele doua pozitii, poate te prinzi de ceva. Sau mai cauta pe forum...
|
--------------------
DACIA
SupeRNova Clima
- AB 04 LVU decat o masina veche, mai bine una noua; decat o dacie, mai bine un mercedes; decat o dacie veche, mai bine un mercedes nou; decat nimic, mai bine o dacie
|
|
clr |
![]()
|
Ai doua parti ale "traseului". In compartimentul motor, partea de admisie pana la aeroterma (gasesti tutorial pe forum cum se desface). Daca - ti arunca clapeta cand dai dai drumul la ventilator partea asta cred ca nu este obturata. Dar ai acces la aeroterma sa poti sa - ti arunci un ochi pe acolo. Sper sa nu fie pe acolo ca e durere sa dai jos toata aeroterma (gasesti si pentru asta tutorial daca vrei sa te incumeti singur). Cu toate ca daca nu - ti baga aer pe nicaieri nu e deloc exclus (spre exemplu spre picioare aerul iese direct din cutia aerotermei, nu ai nici un fel de tubulatura suplimentara). Ai mai putea verifica tubulatura din interior (presupune dat jos torpedo, mastile de pe partea inferioara a bordului etc.), dar daca nu - ti baga aer pe nicaieri nu cred ca e de acolo.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 06:35 |