De la ce masini provin?Pareri.., Bare fata si spate
![]() ![]() ![]() |
De la ce masini provin?Pareri.., Bare fata si spate
mrkiry |
![]()
|
||
![]() Din tara unde nici apocalipsa nu ajunge... Group: Members Posts: 1.818 Joined: 2 December 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
- GR85KYR Renault Megane 2,1.6 16v,113 cp,an 2004
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(mrkiry @ 21 Jan 2012, 15:03) Merci de sfat,dispun de chit,fibra,tot ce trebuie.Nu am hotarat daca merita sa investesc timp in ele ![]() <span class='edit'>21 Jan 2012, 15:04:</span> Nu inteleg rostul comentariilor de genul asta ![]() <span class='edit'>21 Jan 2012, 15:06:</span> 4 corsa c? ![]() 5 e corsa C. Scuze. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Dupa cum au zis si altii, prima e de matiz. Restul nu stiu
![]() Daca vrei sa faci o donatie, te scap eu de ea. Serios. Chiar imi trebuie pt un experiment ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Domnu propietar de spoilere si megan. Postarea dvs . e facuta la cafenea nu la bursa sau alte topicuri dedicate fierotaniilor si plasticurilor de prin ograda.Prin urmare sunteti supus comentariilor libere ale membrilor DC.Faptul ca domnia voastra are probleme cu digestia ne intristeaza si va recomandam urgent un consult medical amanuntit.
Faptul ca la comentariile mele asupra unor obiecte neinsufletite aflate in propietatea dvs. v-ati permis sa debitati atacuri total neavenite la adrea unei persoane cu inteligente cu suflet , de o sensibilitate si intelegere de-a dreptul ingineroida denota ca nu sunteti decat un meganar si nu un daciot veritabil.Persoana jignita considera ca nu meritati nici macar sa-si ridice picorul stg. spate. This post has been edited by bion: 23 Jan 2012, 18:56 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
mrkiry |
![]()
|
![]() Din tara unde nici apocalipsa nu ajunge... Group: Members Posts: 1.818 Joined: 2 December 10 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
@mr
La modul cel mai serios posibil Cine posteaza la cafenea si crede ca scapa fara vreun pic de misto, e fie nou, fie neatent, fie masochist. Daca vrei liniste, postezi la Diverse. Si sincer, nush de ce te superi, ca oamenii ti-au si raspuns la intrebari, doar ca n-au ratat ocazia sa si faca un pic de misto. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E suparat ca i s-a spus ce sint si atit. Fara nici o oferta.
Ii ofer eu o punga de DDT, sa dea pe ele. Daca mai stau mult pe șatra aia se infecteaza cu gindaci de Colorado. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Rog conducerea sa-i iegzplice domnului care e diferenta intre meganist si meganar.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
Si dintre solenzar si solenzmann.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
Multumesc maestre ca ai pomenit si elita, aristocratia daciotilor adica solenzmenii
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
mrkiry |
![]()
|
Bravo baietii,hai ca acum am aflat pentru ce masini sunt plasticele sa traiasca nenea corbex mistocaru,nenea bucatzel,nenea bion si alti nenici ai forumului.Felicitari pentru interventii in special lui nenea bion,al mai mistocr dintre mistocari!Ma scuzati ca am batut putin la portile nesimtirii si am avut impertinenta sa fiu capos
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Bre... nu te supara. Asa-i aici, pe daciaclub. E mai caterinca decat pe reno
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 11:18 |