Ajutor prelucrare un document in pdf
![]() ![]() ![]() |
Ajutor prelucrare un document in pdf
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cielo99 @ 30 Jan 2012, 08:26) 1. 20 dolari nu e chiar free ( http://www.pdfill.com/index.html ) 2. Cum spui ca stergi si apoi pui o poza sub layerul de text in pdfill-ul ala? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Mutat la Galati.
![]() |
--------------------
|
l@u |
![]()
|
te dreaq moldovene ai inceput sa trimiti sageti !!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
prin casatorie
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(l@u @ 30 Jan 2012, 10:19) Baietu' m-a agresat aseara cu mesaje de genul sa nu ii mai fac public numele dar el a umplut net-ul cu datele lui personale,inclusiv aici pe forum ca dovada mai sus.Daca vedeti in ce stil isi face prezentarea va bufneste rasul ![]() Eu consider ca pui prea mult botul la tot ce scriu eu... ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 1 Feb 2012, 16:00) Deci cum ar veni, scrii fara sa stii ce scrii, neavand proprietatea celor pe care le enunti. Cam un fel de betiv care nu stie ce face, sau un fel de drogat care e plecat cu mansarda pe alte meleaguri, nu? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 1 Feb 2012, 16:00) Mai Jigau , poate elevii tai pun botul la vrajeala ta ieftina de popa de tara parlit, dar cred ca si aia rad pe sub banci de prostiile ce le debitezi . Daca ai sange pune aici aberatiile pe care mi le-ai trimis pe PM si roaga si moderatorul care mi-a sters postul in care iti spuneam pe nume (Dragos Jigau),sa faca public reportul tau in care plangeai sa imi stearga postul.Pentru tine orasul e prea mult, esti drogat de starea care ti-o provoaca urbea si ai luat-o razna.Stii marlanii aia veniti la oras care striga dupa fete pe strada ,vorbesc tare sa iasa in evidenta si se incalta cu adidasi la costum? Cam asta e drumul pe care il urmezi tu.Stai calm caci am vazut multe generatii de specimene ca tine si nu ma impresionezi cu nimic.Puteai sa o faci prin prisma educatiei dar se pare ca nu poti . PS: nici sa rad nu pot caci ma gandesc ca, specimene ca tine incearca a ne educa copiii.Pacat de profesorii ce s-au trudit cu tine. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
That hurt
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(l@u @ 1 Feb 2012, 19:58) Mai Jigau , poate elevii tai pun botul la vrajeala ta ieftina de popa de tara parlit, dar cred ca si aia rad pe sub banci de prostiile ce le debitezi . Daca ai sange pune aici aberatiile pe care mi le-ai trimis pe PM si roaga si moderatorul care mi-a sters postul in care iti spuneam pe nume (Dragos Jigau),sa faca public reportul tau in care plangeai sa imi stearga postul.Pentru tine orasul e prea mult, esti drogat de starea care ti-o provoaca urbea si ai luat-o razna.Stii marlanii aia veniti la oras care striga dupa fete pe strada ,vorbesc tare sa iasa in evidenta si se incalta cu adidasi la costum? Cam asta e drumul pe care il urmezi tu.Stai calm caci am vazut multe generatii de specimene ca tine si nu ma impresionezi cu nimic.Puteai sa o faci prin prisma educatiei dar se pare ca nu poti . PS: nici sa rad nu pot caci ma gandesc ca, specimene ca tine incearca a ne educa copiii.Pacat de profesorii ce s-au trudit cu tine. Auz' ma, mai schimba placa... Ca te repeti. ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
klaus |
![]()
|
macar el stie ce zice, nu ca altii...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
nu ma repet profesoras de mana a doua, stai calm, tu pui toate lucrurile in aceeasi oala si de aceea iti par la fel
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dragoselu |
![]()
|
1. Nu ma mai aprecia, ca are cine ma aprecia. Sau este vreun inspector / metodist si nu te cunosteam eu?
2. Nu-ti mai obosi creierii cu mine: nu ai sa castigi niciodata aceasta "lupta". Oricat si orice ai scrie, nu imi pasa, nu ma intereseaza. 3. Ca sa nu mai pierd timpul cu tine, iti promit si promit tuturor colegilor daciaclub ca nu iti voi mai raspunde. Din clipa de fata esti inexistent. |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
l@u |
![]()
|
Pot spune ca matza mea este mai ,,barbat" ca tine !
Acolo unde nu poti argumenta o dai cotita. Se pare ca nu prea ai fost evaluat caci erai in lanul de porumb de mult. PS:apropo, usturoiul nu ti-a inghetat pe taraba? This post has been edited by l@u: 1 Feb 2012, 22:35 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 1 Feb 2012, 22:30) 1. Nu ma mai aprecia, ca are cine ma aprecia. Sau ![]() QUOTE(dragoselu @ 1 Feb 2012, 22:30) Asta-mi aduce aminte de o zicală, da' vezi că tu pierzi ![]() QUOTE(dragoselu @ 1 Feb 2012, 22:30) Copilărisme ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 1 Feb 2012, 22:30) 1. Nu ma mai aprecia, ca are cine ma aprecia. Sau este vreun inspector /[B] metodist si nu te cunosteam eu? 2. Nu-ti mai obosi creierii cu mine: nu ai sa castigi niciodata aceasta "lupta". Oricat si orice ai scrie, nu imi pasa, nu ma intereseaza. 3. Ca sa nu mai pierd timpul cu tine, iti promit si promit tuturor colegilor daciaclub ca nu iti voi mai raspunde. Din clipa de fata esti inexistent. 1. plecand de la faptul ca cica esti 'telectual si faci dezacord in scriere (intentionat desigur) pentru tine nu conteaza decat inspectorii si metodistii??? ![]() 2. ai dreptate. esti mult prea convins ca esti destept si minunat...ca atunci cand te lauzi ca lovesti cainii cu masina 3. din fericire pentru noi, colegul este cat se poate de existent, indiferent daca ii raspunzi ori ba.... io cred ca te-ai obisnuit sa fii un mic zeu pe tarlaua ta de la scoala, da aici nu e cazul..... This post has been edited by kato: 1 Feb 2012, 22:43 |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
l@u |
![]()
|
cum dreaq sa castig eu caci el are mintea odihnita!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
l@u |
![]()
|
mai cauta prin posturile lui caci ai sa te strici de ras....baietului ii place sa se faca de ras constant,problema este ca nu isi da seama chiar daca ii spun 1000 de oameni cat de penibil este!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Numai io stiu ce eforturi fac sa nu caut. As ajunge prea usor la concluzia ca-s mai bune drogurile decat el.
![]() Si apropo de subiect. Va dati seama ce marginalizat e daca nici macar o iarba nu i-au dat elevii? This post has been edited by Victoras2001: 1 Feb 2012, 22:58 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
Aia baga giointuri in pauza cum bagam noi Marasestarfild si profesorul apare-n fata lor cu pliantul c-o frunza pe el si le zice ca-i cah.
![]() This post has been edited by Victoras2001: 1 Feb 2012, 23:06 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 1 Feb 2012, 23:56) Numai io stiu ce eforturi fac sa nu caut. As ajunge prea usor la concluzia ca-s mai bune drogurile decat el. ![]() Si apropo de subiect. Va dati seama ce marginalizat e daca nici macar o iarba nu i-au dat elevii? repeta dupa mine, "drAgoselu" nu "droguselu", aide capu meu |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 18:54 |