SOPA, PIPA, ACTA, sau cum scapam de George Link
![]() ![]() ![]() |
SOPA, PIPA, ACTA, sau cum scapam de George Link
yhattori |
![]()
|
||
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
*
*
*
|
|||
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Bai am pus-o ca ne baga astia la puscarie pe toti:
http://m.stirileprotv.ro/index.php?article_id=3297403 ![]() |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
buntom |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 4 May 11 From: Bucuresti,Militari ![]() |
off:ne vedem la "facultate", scriu "buntom" pe mine ca sa ne recunostem
![]() on: deci daca descarc si ma uit la un film e legal, dar daca il las la seed e ilegal, sau cum? ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala dec. 2004 "When in doubt... C4"-Jamie Hyneman
LG Optimus G ex. Samsung Wave 723 cu Bada 2.0, |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Teoretic, chiar si atunci cand il descarci, tot il distribui. Pt ca ai viteze de upload si in timpul downloadului. Oricum, astept sa vina politia la usa
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
buntom |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 4 May 11 From: Bucuresti,Militari ![]() |
eu nu am upload in timpu downloadului, si oricum top speed la upload este de 50 kb/s...
pai da nu trebuie cinematograf, poti sa cumperi filmul de pe net si iti vine acasa cd-ul, sau vezi pe voio... dar pana sa juri ca nu mai descarci, ne vedem la "facultate" |
--------------------
Dacia
Solenza
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Eu am upload de 3.05 TB la faillist .... deci e clar, am pus-o
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Esti slaban...
![]() CODE Ratio: 5.10 Uploaded: 3.74 TB Downloaded: 751.20 GB |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Da bre, da' eu am rație 69.41 , având doar 45.02 GB downloadați.
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
iplay
![]() QUOTE XtremE User Ratio: 4.474 Uploaded: 5.357 TB Downloaded: 1.197 TB Să vină gaaardaaaaa!!! |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
ai grija ce-ti doresti!
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
De mediu. Pai tu iti dai seama cata electricitate ai consumat ca sa faci ratia aia? Cata distrugere ai provocat calotei glaciare?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Amatori.
![]() CODE Welcome back, xxxxxxxxx [Addict] 0 No New Messages Friends Rss Hall Of Fame [Invites: 1] [Profile] [Logout] Ratio: 29.59 Uploaded: 18.57 TB Downloaded: 642.71 GB Saturday, 08 Sep 2012 |
--------------------
.
.
.
|
|
shade4free |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
Welcome back, XXXXXXXX [Addict]
0 .[Invites: 2] [Profile] [Logout] Ratio: 366.57 Uploaded: 33.74 TB Downloaded: 94.26 GB Saturday, 08 Sep 2012 Vorba lui iulickk sa-mi arate mie cinematograf in mangalia |
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
Iulikk |
![]()
|
Ratio: 2.70
Uploaded: 3.91 TB Downloaded: 1.45 TB Deci am scapat baaa!!! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Eu nici macar nu am cont
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Iei salariul cash.
|
--------------------
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Ma platesc in aur si bonuri de masa.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
|
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
Shush |
![]()
|
Multumesc de intentie, dar nu am ce face cu ea
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nu, el e admin pe FileList
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
buntom |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
Markos |
![]()
|
A decedat iplay?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sa nu decedeze Filelist si Freshon.tv, in rest poa' sa se duca toate, din cele romanesti.
O fi intrat garda peste ei, ai uitat plangerea alora de la CNA? |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
Sper că mai aveți o invitație disponibilă pt Filelist
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Avem, avem.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
M-am mai liniștit
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Io cred ca m-as putea obisnui cu PIPA.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Și-a revenit
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:03 |