Am scapat fara sa-mi ia permisul.
![]() ![]() ![]() |
Am scapat fara sa-mi ia permisul.
TheSting |
![]()
|
||
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|||
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari, cred ca ai gasit singurul politist OM din romania.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
Ms, dar sa speram ca nu este singurul, asta nu inseamna ca trebuie sa incalcam regulile de circulatie, dar mai sunt si situati.
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
cread |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 29 April 09 ![]() |
Politistul
![]() |
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Si de ce trebuia sa deschizi un topic nou?
Din punctul meu de vedere sa ia cat mai multe permise,poate asa va fi mai putina aglomeratie... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
am paqtit si eu ceva asemanator depasisem un tir tot pe continua si tot asa am scapat
acum 2 ani |
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
TheSting |
![]()
|
Parca asta este un forum intr-o tara libera, unde fiecare isi poate spune intamplarile sau problemele. Este o vorba veche care am observat ca umbla pe aici "nu iti place nu citi"
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
mrkiry |
![]()
|
![]() Din tara unde nici apocalipsa nu ajunge... Group: Members Posts: 1.818 Joined: 2 December 10 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
- GR85KYR Renault Megane 2,1.6 16v,113 cp,an 2004
|
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
Mai sunt unii si oameni, ai scapat in primul rand pt ca mai aveai foarte putin pana incepea linia discontinua.
Am o colega, blonda, a avut si accident (doar atunci i-a luat permisul) si alte nereguli, cum ar fi : neacordare prioritate pietoni, depasire pe linie continua, circulatie fara RCA valabil si altele care se soldau doar cu puncte, in rest cand era ceva grav se apuca si bocea ca parintii au lasat-o de mica, s-a descurcat cum a putut, ca alearga toata ziua sa lucreze (in realitate e un copil rasfatat de bani gata) etc si de fiecare data scapa, ii da maxim o amenda pt centura sau lumini (depinde de sit), uneori avertisment scris - fara a da spaga, doar boceala. |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
TheSting |
![]()
|
Posibil sa ai dreptate sa-ma fi lasat ca mai aveam 20 m si incepea linia continua sau poate i-sa facut mila de mine cand m-a vazut cu actele in mana si cand i-am zis direct ca stiu ce am facut. Numai el stie dar ma ajutat enorm in conditiile in care fac naveta 80 km pe zi pana la munca si inapoi asa ca daca ma lasa pieton 30 zile era cam grav cred ca imi luam concediu.
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
mrkiry |
![]()
|
![]() Din tara unde nici apocalipsa nu ajunge... Group: Members Posts: 1.818 Joined: 2 December 10 From: Bucuresti ![]() |
Data viitoare sa nu mai faci,ca nu te mai iarta Garcea
![]() |
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
- GR85KYR Renault Megane 2,1.6 16v,113 cp,an 2004
|
|
TheSting |
![]()
|
Data viitoare chiar ca nu mai fac, oricum de depasit pe lina continua si cand ma grabesc si tot nu depasesc mai ales in Busteni cand stiu ca mereu sunt politisti acolo dar nu ma asteptam sa fie si in zona aia la iesire dar sa0mi fie invatare de minte "ulceorul nu merge de multe ori la apa".
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Andyno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.435 Joined: 9 June 09 From: Bucuresti. ![]() |
eu am trecut pe rosu cu masina de la servici. un ditamai ranger rover vogue.
eram spre drumurul sarii nu prea cunosteam bine zona...si m am uitat la alt sefamor in rond ![]() am vazut ca vine dupa mine si dau sa bag pe niste stradute inguste unde m a prins. ma luase un tremurat de numai stiam cum ma cheama...am zis ca nu aveam cum sa scap...masina de lux fara nici un act la mine etc(actele erau la sefu unde ma duceam dupa el) ii explic ca nu cunosc zona (cu lacrimi in ochi ![]() politistul un baiat tanar pe la vro 30 incepe sa rada...bine masina de lux fara nici un act la tine, stai sa ma duc sa verific..ori iti pun catusele(masina furata) ori iti iau permisul (daca masina chiar era a mea) vine dupa 10 min cu prc.vb si imi zici ca imi da o amenda de 250 lei ptr blocarea traficului :x cred ca aveam tensiunea 10 pana cand a venit de la masina. This post has been edited by Andyno: 29 Jan 2012, 22:05 |
--------------------
Dacia 1310, an 99'.
Toyota Hilux D4D 170 CP 2007.
Dacia 1310, an 20' injectata.
|
|
TheSting |
![]()
|
Alta data sa te uiti bine dupa stopuri
![]() |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Acest topic e de fapt o barfa, nu are legatura cu legislatia.
Drept urmare, nu-si gaseste locul aici si se inchide. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 13:08 |