Va mai plac eugeniile?
![]() ![]() ![]() |
Va mai plac eugeniile?
tzepesch |
![]()
|
||
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|||
luci_bce |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 19 February 08 ![]() |
AA, sa nu uit, recomand si niste fructe pe langa dulciuri, macar portocale sau mere,ca altfel Masina+ Dulciuri -Fructe sau legume= 100 si ceva de kg:)). Cel putin!
29 Jan 2012, 15:55: in anul 2 de faculta, zilnic aproape juma de kg. de la 70 am sarit la 90-95kg intr-un an. si acolo am ramas. [/quote] ![]() ![]() This post has been edited by luci_bce: 29 Jan 2012, 15:55 |
--------------------
Tesla
Model 3 SR+
2019
- EV XXXXX
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(luci_bce @ 29 Jan 2012, 15:47) Cel putin nevastamea lucreaza la o fabrica de inghetata in norvegia, si de fiecare data cand merg acolo mananc inghetata cat pentru un an. QUOTE(luci_bce @ 29 Jan 2012, 15:52) QUOTE Birthday 23 September 1989 Te-ai dus compromis de tanar ![]() Vor sa te ingrase si sa te taie de Craciun ? ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Sa ne povesteasca ce-a facut la Revolutie.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Ca sa va convingeti de ce nu-i bine sa mancati eugeniile astea in exces.
Am facut o cercetare rapida pe net si am gasit urmatoarele date foarte relevante: 100g Eugenii Dobrogea = 492 Calorii Proteine 6g Lipide 17g Carbohidrati 66g Fibre 1g Deci ca valori nutritionale aceasta eugenie este un RAHAT. In cel mai rau caz poate fi folosita pe post de aliment energizant, contine multi carbohidrati, insa si grasime foarte multa. Desi sunt bune la gust, nu-s recomandate deloc. 500g cum manca un coleg inseamna aproape 2500 Calorii, deci cam cat ar fi necesarul caloric zilnic al unui barbat de dimensiuni medii si activitate fizica moderata. Insa un regim doar cu eugenii zilnic e catastrofal. Lipsesc multe alte chestii esentiale. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Dupa cum arata in poza de la avatar, s-a cam dus dreacu fibra de pe argon. Acum are si ceva slana pe el.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
adilehanceanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 1 June 07 From: București ![]() |
QUOTE(luci_bce @ 28 Jan 2012, 17:35) Le-am mai prins cred, erau invelite in hartie alba cu scris albastru? sau ceva in genu, aveam vreo 4 sau 5 ani ...Culmea e ca tinerii de acuma, cel putin pe toti prieteenii mei, neamuri, cumnati n-au nici o treaba cu ele. Nu vorbeam de eugeniile de dinainte de '89 (alea erau ambalate în hîrtie) ci mai din zilele noastre, s-au găsit prin București cam pînă prin 2000-2001... care, din ce înțeleg din frînturile de informații de pe net, nu se mai fac de cînd Demopan-ul a fost preluat de Galmopan. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI 2007
|
|
luci_bce |
![]()
|
QUOTE(Shush @ 29 Jan 2012, 18:48) Cand am cunoscut-o pe nevastamea aveam 70 de kg, na student fiind, saratie maxima,in schimb tigari multe.. Dupa vreo 6 luni jumatate , dupa ce m-o tinut soacra-mea cu fasole si carnati, aveam 93 de kg. In prezent am 88 de kg, si lasand la o parte eugeniile, incerc un regim cat de cat ok, cu patinaj, mers pe bicicleta, atat in casa, cat si afara( cand permite timpul), flotari, abdomene, inot 1 data pe saptamana. |
--------------------
Tesla
Model 3 SR+
2019
- EV XXXXX
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
luci_bce |
![]()
|
QUOTE(adilehanceanu @ 29 Jan 2012, 20:07) Stiu eugeniile de galmopan, fabrica e din galati, dar nu se compara cu astea de Dobrogea. In schimb, ptr cei care aveti drum prin Galati, incercati prajitura Siret, foarte buna si se gaseste la orice colt de bloc ![]() 29 Jan 2012, 20:25: QUOTE(Markos @ 29 Jan 2012, 20:23) Una, suficienta pentru bicicleta medicinala ![]() ![]() This post has been edited by luci_bce: 29 Jan 2012, 20:25 |
--------------------
Tesla
Model 3 SR+
2019
- EV XXXXX
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Apropo de unde vine nr. de inmatriculare DLC ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
luci_bce |
![]()
|
Initialele numelor, de ce?
|
--------------------
Tesla
Model 3 SR+
2019
- EV XXXXX
|
|
Markos |
![]()
|
Apropo, pe kum îl stii? Da' pe Garett sau l@u?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
luci_bce |
![]()
|
Nu, sunt destul de incepator pe acest forum, chiar daca sunt inscris de ceva timp, nu am avut f multe tangente... Plus ca doar numerele le am de galati, eu locuiesc in bucuresti.
This post has been edited by luci_bce: 29 Jan 2012, 20:32 |
--------------------
Tesla
Model 3 SR+
2019
- EV XXXXX
|
|
Markos |
![]()
|
Pai mai organizati si voi întalniri, ce naiba.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(luci_bce @ 29 Jan 2012, 20:29) credeam ca lucrezi la aia de incarca cartuse de imprimanta ! <span class='edit'>29 Jan 2012, 20:33:</span> QUOTE(Markos @ 29 Jan 2012, 20:30) Da, de intelectuali ai uitat ? ![]() This post has been edited by l@u: 29 Jan 2012, 20:33 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
luci_bce |
![]()
|
Pana ajung la GL, mai degraba cu prima ocazie dupa ce imi recuperez talonul vin la intalniri in bucuresti, sunt curios sa va cunosc:D. Si desigur, cand ajung in Galati, ma bag si acolo la o intalnire, imi place sa cunosc colegi noi de "suferinta"
|
--------------------
Tesla
Model 3 SR+
2019
- EV XXXXX
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
luci_bce |
![]()
|
Acu sufar de oftica, m-a lasat politia romana fara talon, si vad ca nu prea bunavoiesc dansii sa il trimita la GL, sa il pot ridica....Cand zic colegi de suferinta, ma refer ca toti stam in aceeasi mizerie de trafic, aceleasi drumuri de bataie de joc, etc...Nu?
|
--------------------
Tesla
Model 3 SR+
2019
- EV XXXXX
|
|
l@u |
![]()
|
NU !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
luci_bce |
![]()
|
![]() |
--------------------
Tesla
Model 3 SR+
2019
- EV XXXXX
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
luci_bce |
![]()
|
Sper ca maine , dupa ce imi fac plinu cu eugenii, sa imi vina si talonul:))
|
--------------------
Tesla
Model 3 SR+
2019
- EV XXXXX
|
|
l@u |
![]()
|
Vezi sa fie de Galmopan si sa fie insotite si de un ,,Siret"
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
luci_bce |
![]()
|
Nuuu galmopan, dobrogea, iar siretu ramane pe cand oi veni la GL...Drumuri bune tuturor!
|
--------------------
Tesla
Model 3 SR+
2019
- EV XXXXX
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
luci_bce |
![]()
|
|
--------------------
Tesla
Model 3 SR+
2019
- EV XXXXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 03:28 |