Permis suspendat, neacordare prioritate pietoni
![]() ![]() ![]() |
Permis suspendat, neacordare prioritate pietoni
Cosmin.nova |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|||
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
dosar penal se face oricum in cazul vatamarilor corporale - dar dupa un timp de cercetare se va da "neinceperea urmaririi penale" si in situatiii de genu asta nu stiu daca se aplica regula cu reexamaniarea - eu nu inteleg in ce baza ti-a ridicat carnetul daca nu ti-a facut un proces verbal....
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
In seara respectiva la sectie, am dat declaratie pe foaie alba a4. Nu am acordat prioritate si imi asum vina etc. Dar in rest nimic. E posibil sa nu-mi vina amenda?
In legatura cu permisul esti sigur ca in cazul meu nu se aplica re-examinarea?.. |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
aleksanders |
![]()
|
pai si in baza carei hartii ai dat tu carnetul....
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Daca ar fi doar pentru neacordare de prioritate, ar fi doar 30 de zile.
90 de zile suspendare: citeste art. 103( c ) din OUG. Trebuie ca intai sa se dispuna NUP, SUP sau IUP. Dupa ce se dispune una dintre astea, ar trebui sa poti reduce perioada, conform art. 221 (1) din ROUG. @aleksanders: a primit dovada inlocuitoare, scrie in prima postare. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
aleksanders |
![]()
|
dovada o primesti dupa ce iti este suspendat carnetul- dar in baza carei hartii iti este suspendat carnetul - trebuia un proces verbal de constatare a contraventiei
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Sau un dosar penal, ca s-ar putea sa nu fie contraventie.
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Cosmin.nova |
![]()
|
ma puteti ajuta cu raspunsuri?
pedeapsa de 3 luni o execut dupa ce se de neinceperea urmaririi penale? dar amenda? mai primesc? |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
da, pedeapsa se executa dupa ce se termina ancheta (in caz ca se finalizeaza cu NUP) sau dupa terminarea procesului (daca se incepe urmarirea penala)
teoretic ar trebui sa primesti si amenda, dar nu-ti garanteaza nimeni ca nu vor uita de tine ![]() |
-------------------- |
|
Cosmin.nova |
![]()
|
pei eu deja stau de 1 luna jumatate
![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Stai degeaba, alea 3 luni nu trec acum. Du-te si prelungeste-ti dovada.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
cam stai degeaba
![]() |
-------------------- |
|
Cosmin.nova |
![]()
|
si dovada daca nu o mai am? am vb cu un agent si mi-a zis sa ma duc la notar sa declar ca am pierdut..ma duc la parchet la buftea si imi da prelungirea. 1 luna si jumatate...de stat degeaba...ca am fost fraier.
Inca o intrebarea, foaia cu NUP cand imi vine acasa? 6 luni? |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
stiti cumva cat e amenda ptr asta? mi-a venit acasa NUP in decembrie pe 18, dar nu am fost la politie cu actul respectiv, se ia in calcul cele 3 luni de suspendare de pe data de 18?
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 16:11 |