Monarhia, - ultima solutie?!
![]() ![]() ![]() |
Monarhia, - ultima solutie?!
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bâști mă.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Hai radiane, recunoaste ca-ti era simpatic.
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Avea cu cine se certa. acum se plictiseste si nu stie de ce.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu. Decât aseiștii.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
A nu, asta nu. In niciun caz.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Păi nu se vede cum debordează?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
cachiuveta înfundata?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
Nici chiar așa.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Inginerii se fac oameni politici.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Și aseiștii securiști sau miniștri ai sănătății.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Ala care s-a facut ministrul sanatatii trebuie sa fi fost prostul clasei. Sau liberal.
This post has been edited by corbex: 30 Oct 2012, 13:03 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Actorii se fac principi si se gandesc sa ajunga presedinti, ce ti-e si cu viata asta.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Adica ti-a placut ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
nu frate pseudo-dictatura din asta marinareasca si jmechereasca asa.. nu...
Dictatura din aia de la mama ei... gen: ai mintit ca ai mancat tot... bataie! ai respirat mai mult aer decat aveai nevoie... puscarie, ai folosit mai multa ata cand ti-ai cusut un nasture... taiat un deget... ai dat cu off-topicul pe forum... munca la cartofi... Si putere de decizie sa aiba doar 2 oameni... daca nu se danseaza cum vor aia 2, jap... mitraliera... si aia 2 sa fie corecti, neinfluientabili si sa doreasca binele populatiei... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Lolek si Bolek?
|
--------------------
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(skija @ 30 Oct 2012, 14:24) nu frate pseudo-dictatura din asta marinareasca si jmechereasca asa.. nu... Dictatura din aia de la mama ei... gen: ai mintit ca ai mancat tot... bataie! ai respirat mai mult aer decat aveai nevoie... puscarie, ai folosit mai multa ata cand ti-ai cusut un nasture... taiat un deget... ai dat cu off-topicul pe forum... munca la cartofi... Si putere de decizie sa aiba doar 2 oameni... daca nu se danseaza cum vor aia 2, jap... mitraliera... si aia 2 sa fie corecti, neinfluientabili si sa doreasca binele populatiei... nplesheo, tu esti? |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
vijelie |
![]()
|
E-n pauza de pupat icoane.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Nu conteaza, ambele-s americanesti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Skijo nu m-ai lamurit - eu pariez tot pe Rege, pt. ca nu e roman in primul rand. Restul sunt detalii fine pe care prasitorii de cartofi/porumb probabil ca nu le inteleg
QED! ![]() |
--------------------
**
|
|
skija |
![]()
|
maimutoiul e roman 100%... degeaba te amagesti... daca vine unu nou, mai tanar, strain... da.. cred ca as fi de acord...
Se vede cat de mult stii despre rege.. ai auzit si tu ceva batrani prin jurul tau plangandu-l pe balbait si vii sa dai cu "flame" pe forum.. e clar cat de regalist esti... am mai zis-o... mai rege e Hagi decat asta... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
corbex |
![]()
|
Cind o incepe Hagi sa calculeze deficite bugetare, plecam toti in Transnistria.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Sunt multi romani neaosi care nu-s 'romani" deloc... e chestie de educatie si de niste i-uri in plus
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 17:51 |