Recrutari haioase, account manager
![]() ![]() ![]() |
Recrutari haioase, account manager
P-A-C-O |
![]()
|
||
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cit e necesar. Proportional cu "am cu ce, ba!".
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Acu fun an m-a sunat si pe mine o tanti sa fac nush ce superdepozit cu dobanda SF. Habar n-am ce polologhie a indrugat, ca pusesem telefonu alaturi, eram "ocupat" cu o campanie AoE, da la un moment ma intreaba cucoana cam ce suma sunt dispus sa depun. Zic doua sute de mii. Aia s-a vazut ca a ramas un pic blocata ii crescuse pulsu de bucurie, a mai balmajit ceva dupa care a inceput sa-mi recite nu stiu ce baliverne pe care probabil le citea de undeva. Cand a terminat, ma mai intreaba ceva de suma... Eu ii zic " ma scuzati un moment..." dau receptoru putin mai departe si ma prefac ca strig la cineva: "Costelee, ia o suta de mii d'aicea si adu-mi si mi o saorma de jos". Ma intorc in telefon.. "Da doamna, deci as putea sa depun o suta de mii.... "Faceti misto de mine?" "Da doamna..."
This post has been edited by Ake: 13 Feb 2012, 02:46 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 00:50 |