Comunismul, solutie alternativa?
![]() ![]() ![]() |
Comunismul, solutie alternativa?
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
pai si topicul cu monarhia unde e? ca nu prea mai are cautare...
This post has been edited by sorin1983: 15 May 2017, 23:20 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bion + PSD = LOVE!
![]() ![]() ![]() Asta fu sub centura, bine plasata si data cu sete... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mare dreptate ai! Eu insumi am vazut procesele verbale ale acestor fapte abominabile la scoala de partid din Ploiesti. Si spuneau ca si Academia de Imbunatatire a Vazului si Auzului are un rind de copii.
This post has been edited by corbex: 16 May 2017, 09:20 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Bioane da Monarhia Constitutionala cu PSD la guvernare iti poti inchipui cum ar fi ? Numa lapte si miere babaiatule ...
![]() |
--------------------
**
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Poate se reinfiinteaza judetenele de partid, sa aiba si simpatizantii comunisti o bucurie.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
luck33ro |
![]()
|
Pai cam asta fac pesedeii acum... au politizat totul
![]() |
--------------------
**
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pana anu' asta era totul depolitizat?
|
--------------------
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Pentru cei care vor sa revada un pic de propaganda comunista din anii '80:
This post has been edited by marksman: 16 May 2017, 13:33 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ee, deci nu e mit, inginerii au existat!
This post has been edited by corbex: 16 May 2017, 20:02 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
marksman |
![]()
|
Despre povestea asta ce zic simpatizantii? Tot un beneficiu al epocii de aur?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Un pic romantata toata treaba.Aia cu Radu e infloritura.Ala saracu avea teribilismu varstei.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
luck33ro |
![]()
|
Baiatu ala e un erou... cel putin pentru mine
![]() |
--------------------
**
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(marksman @ 16 May 2017, 23:30) Care simpatizanti? Ca stiu eu niste simpatizanti de dreapta care insista ca-i ok cu ascultatul telefoanelor si cu bagatul oamenilor in puscarie pe "arest preventiv" si cu dosare incomplete dar cu convingerea clara a societatii ca-s vinovati. |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
marksman |
![]()
|
Simpatizantii vremurilor cu carnet rosu de partid, care sustin ca era mai bine in iEpoca de Aur.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
luck33ro |
![]()
|
Si in plus teribilismul varstei in Iepoka de Haur nu se manifesta luandu-te in baza cu Securitatea... Bionu s-a mai senilizat si a uitat despre ce era vorba acolo
![]() |
--------------------
**
|
|
bion |
![]()
|
![]() Prostii totdeauna sunt agresivi, repeziti si fuduli; se cred desteptii satului tocmai din lipsa educatiei si a intelectului deficitar. De aceea ei nu pot sustine o discutie contradictorie decat prin injurii ![]() This post has been edited by bion: 22 May 2017, 11:12 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
luck33ro |
![]()
|
Sezi bland bioane, sezi linistit la Dracnea in puala ca-ti da bumboane
![]() |
--------------------
**
|
|
bion |
![]()
|
Nicusorule am citat din cugetarile tale.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ca venii vorba, am avut in facutlate o colega. Ta-su, etnic german, student in Timisoara, a fost implicat in miscarea studenteasca din 1956 cand cu revolutia anticomunista din HU din 1956, a fost exmatriculat, a facut putina inchisoare si apoi sacait de Securitate toata viata. Fica, de frica Securitatii, a doua zi dupa terminarea cursurilor clasei a XII-a, s-a maritat, a luat numele sotului si cu putin ajutor a reusit ca diploma de bacalaureat sa-i fie eliberata pe noul nume. Altfel risca sa-i fie respins dosarul la admiterea la facultate. Dupa 22 decembrie 1989 cred ca a fost printre primii care au plecat din tara.
Chestia cu respingerea dosarului era o amenintare cat se poate de reala. Am avut la un moment dat o prietena, fata s-a inscris pentru admitere la drept si i-a fost respins dosarul pe motiv ca ta-su a facut inchisoare pentru evaziune, fusese gestionar si l-au gsit cu ceva lipsuri. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
La drept la Filozofie la Stiinte social-politice dosaru trebuia sa fie curat pana la a saptea spita.
PS. Dintre pustii teribilisti se recrutau prin santaj turnatori. Daca un junior ave deja ceva bube cand il luau la armata avea sanse maxime de diribau |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Pai de unde sa iei turnatori?
Era o treaba buna pt ei: - Babaiatule, eu nu vreau sa-ti fac rau, uite te ajut si inchid ochii, dar si tu tre sa ma ajuti pe mine. Pe cat pariezi ca jumate cedeaza la textul asta? QUOTE(bion @ 22 May 2017, 12:02) ce e EL? ELectrecord? This post has been edited by dizzy: 22 May 2017, 14:38 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
marksman |
![]()
|
Europa Libera.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
luck33ro |
![]()
|
Bionu incurca borcanele cu tinerii care se duceau la biserica, cereau muzica la radio Erevan sau vedeau filme pe casete si tipul ala care a facut constient un act de revolta politica/sociala impotriva unui regim dur totalitar... si il numeste teribilism. Adica incearca o discreditare penibila a "pustiului" care nu stia ce face - erau doar hormonii de vina
![]() Mamalichky niste pisaciosi si lasi voia el sa zica... da nu-si gasea cuvintele in dictionar! |
--------------------
**
|
|
bion |
![]()
|
Dialogu ala suna a orice si este total neverosimil. Audiezi EL???Baietii aveau alt stil de a "discuta".
Stilul ala se purta cand vroiau sa para baieti buni. Babaiatule potoleste-te ca o sa ai probleme in viata.Vrei sa vorbim cu parintii. E pacat... Urmariri de genul se faceau de tovarasi pentru orice kkt. Trebuiau sa para vigilenti si activi. Faceau baloane de sapun. Au nenorocit destui oameni pentru chestii mai minore decat scrisul pe gard. Pustiu chiar nu stia ce face. I se parea ca tot ce zboara se mananca. ![]() Tov. propagandist ejti pe zi ce trece mai jenant.Nu ai stofa. Esti diletant. Puteai macar sa faci un effort sa inveti dala alti postaci cume cu meseria asta.Pana si plictorix si fanezu iti dau fum Nu mai zic e dacis This post has been edited by bion: 22 May 2017, 19:46 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
luck33ro |
![]()
|
Ramai cu idolii tai...
|
--------------------
**
|
|
bion |
![]()
|
Corect.Idolii mei au facut istoria aia buna a Ro.
A tai silabisesc ,jos.Atat ![]() FMCC si urmasilor ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
QUOTE(radian @ 22 May 2017, 13:36) Am avut in familie asa ceva. Un var de-al tatalui meu, cu greu a reusit sa faca liceul la seral, apoi cu multe PCR ( Pile, Cunostinte , Relatii ), a reusit sa intre la facultatea de Agronomie. Motivul a fost ca tatal lui a fost chiabur, ca a avut terenuri multe la tara, si ca s-a cam opus colectivizarii........ QUOTE(bion @ 22 May 2017, 13:56) Complet adevarat. Din cauza ca aveam un unchi fugit in Germania, iar nasul meu ( unchiul tatalui meu ) fusese asa, un pic de detinut politic pe la canalul Poarta Alba ( asta in tinerete,pentru ca era monarhist, iar cineva l-a turnat ) era cat pe aici sa ajung si eu acolo . Din fericire, am intrat la facultate, si am facut TR , la Bacau , iepurasi de camp. Un alt diribau, dar mai scurt...... ![]() In concluzie : FMCC ! This post has been edited by M.C.: 23 May 2017, 06:32 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:19 |