Comunismul, solutie alternativa?
![]() ![]() ![]() |
Comunismul, solutie alternativa?
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
@ady77
Corect, daca era vorba despre revoltele taranesti. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(miki @ 2 Nov 2017, 00:02) zat d-acilea numarator de azp-uri Mars de aici, tefelist de duzina. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Vergi da' de ce nu scrii nimic in afara intervalului 9-17, nu esti platit la numarul de caractere?
![]() This post has been edited by Bicicleta galbena: 2 Nov 2017, 19:28 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Eu mai beau un spritz, mai trag un gratar, mai ciupesc un cur de femeie, mai trag o bashina...
Chestii de care voi habar nu aveti. Rezumati-va la "coruptia ucide'' sau la alte spalari de creier d-astea... Scuze, la voi nu e cazul, ce sa speli, poate doar banii negri de la sacosa ce va crediteaza cardul. Aaah, si spune-i lui Miki cand mai face query sa-mi vada ip-ul ca mi-am pus unul de la NASA ! Poate da Barbosul si se trezeste cu DIICOT-ul la usa....si baietii aia nu suna la sonerie ! ![]() Oups, iaca am postat la ora cand esti de caraula la oengarie, promit sa nu mai fack... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
@gibonu. Era vorba strict de articolul respectiv si de revoltele anti colectivizare.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
vercingetorix |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
cred ca la varsta ta doar de babe fara dinti ai parte
![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ei as, au si babele mandria lor...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
adicatelea numa gura e de el? sau a primit cado de la partid gonflabile?:
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(bion @ 2 Nov 2017, 22:28) @gibonu. Era vorba strict de articolul respectiv si de revoltele anti colectivizare. Corect. scuze pentru ca mi-a scapat acest spect. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
vercingetorix |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Dujmanii Verlinge, dujmanii de clasa!!!
![]() |
--------------------
**
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Vercy, esti stereotip si plictisitor. Tot orizontul tau se limiteaza la cur si la activitatea lui. Mediul flatulent din care faci parte si-a pus amprenta asupra ta si e clar ca nu mi-ar placea sa particip la vreun gratar prin preajma unor pirtzaci ca tine. O data pentru ca imputi atmosfera si in plus prezinti pericol de explozie sau incendiu daca da dracu' sa "stranuti" langa foc.
Spritul e o barbarie, nu se pune nici apa in vin, nici vin in apa. Invata, vercy, invata, ca timpul trece. Mai pune mana pe un abecedar, silabiseste ceva coerent (de exemplu APVSPTR), ridica-ti nivelul intelectual ca e pacat sa ramai un Neanderthal (rima nu e fortuita). |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
vercingetorix |
![]()
|
Ce nasol de tine ca esti obligat sa citesti toate postarile.
Cu asta iti platesti facturile ? O sluga postaca, de dreapta, din meditatii si vanzari anterioare. Nu mai citi, mi-ai face o mare placere. Ai buton de ignore, foloseste-l. Amaratule, cum e cu slogane si sloganuri, te-ai lamurit intre timp sau tot mai buchisesti ? ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 3 Nov 2017, 10:46) Zice o vorba din strabuni, prostul daca nu-i fudul, parca nu e prost destul... Mai Apevix, ti-o alocat omul doua minute din timpul sau sa-ti atraga atentia ca ai gresit pluralul. In loc sa verifici si apoi sa-i multumesti ca ti-a atras atentia tu o dai tot inainte. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DannyY |
![]()
|
Vercy, DEX-ul e tata'lor. Cu ala se incepe. Dar ce sa stii tu, pasionat de pirtzuri?
N-am nevoie de buton ca sa te ignor. Iar placerile ti le poti satisface si singur, ai doua maini sanatoase, labe de plotoner. This post has been edited by DannyY: 3 Nov 2017, 10:55 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Daca vede tov. pleshea ce-a ajuns topicul asta...
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DannyY @ 3 Nov 2017, 11:54) La forme de plural mai degraba tatal lor e DOOM-ul. Care spune: slogán s. n., pl. slogánuri / slogáne Dexul din 2009 (adicalea ultimul) zice si el: SLOGÁN, sloganuri, s. n. Formulă pregnantă, concludentă care exprimă, în chip lapidar, țelurile politice, economice ale unor grupuri, organizații etc. sau o problemă de actualitate. [Pl. și: slogane] – Din fr., engl. slogan. Hmmm... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DannyY |
![]()
|
OK, pot accepta asta.
Doar ca eu fac parte din generatia care nu poate sterge spatiul din "nici unul", oricat ar incerca. Sa zicem ca tolerez forma "niciunul". Si cu siguranta ma doare-n cot de "slogane", "chibrite", "vise" si altele asemenea. Mai rau ca "succesurile" ma deranjeaza mojicia si grobianismul. Sa mai repet ca in armata am cunoscut cele mai jegoase "caracteruri" care aflau ca ploua doar cand le zdranganeau tablele de pe umeri? Si ca personajul imi aminteste de acele vremuri? This post has been edited by DannyY: 3 Nov 2017, 11:37 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
vercingetorix |
![]()
|
Amintirile ma chinuiesc, amintirile ma urmaresc....nu mai rezist.
Si cica unii sunt nostalgici... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
DannyY |
![]()
|
Pune-ti hastag daca nu mai rezisti. E o tara libera.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(DannyY @ 3 Nov 2017, 14:51) Fraiere, de tine era vorba. Hastag mars. 3 Nov 2017, 16:06: QUOTE(miki @ 3 Nov 2017, 15:00) Tu stii despre ce e vorba in propozitie sau te bagi aiurea in seama pe aici ? Da-i drumul in vreo piata la proteste si nu te mai baga ca musca acolo... This post has been edited by vercingetorix: 3 Nov 2017, 15:06 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
radian |
![]()
|
Bai caraghiosule, tu te crezi subofiter de serviciu pe unitate. Comenzi da-le alor tai acasa.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Asta presupunand ca il asculta. Dupa cum se agita pe aici, n-as crede.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:27 |