Comunismul, solutie alternativa?
![]() ![]() ![]() |
Comunismul, solutie alternativa?
npleshea |
![]()
|
||
![]() 34 de ani degeaba Group: Members Posts: 54 Joined: 14 December 11 ![]() |
|
||
--------------------
Lada
Niva
2001
- strain Ceausescu sa ne ierti! In decembrie am fost beti!
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
V-am spus ca e femeie adevarata! Stie cind sa se supere.
Sa stii ca, multa vreme, mahala nu a avut sens peiorativ. Chiar si acum, prin Moldova Transsiretica are sens de cartier. Adica esti femeie de cartier, adica de gasca. Vezi? Pina la urma e de bine. This post has been edited by corbex: 14 Jun 2012, 15:36 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.489 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(npleshea @ 14 Jun 2012, 16:14) Aha, pai de ce nu spui ca se numara si diplomele de inot de la gradinita? Am si eu una de-aia. Plus o diploma de participare la o actiune de curatare a parcului de langa scoala generala. Si trebuie sa mai caut pe-acasa, sigur mai gasesc cateva. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
QUOTE(npleshea @ 14 Jun 2012, 17:14) Spune-mi te rog ce ineptii debitez. Dar te rog sa-mi dovedesti inexactitatea afirmatiilor mele nu sa zici ca-s ineptii pentru ca nu ne coincid punctele de vedere. Deci,ca sa fiu mai exact! Tocmai pentru ca punctele noastre de vedere nu coincid,din punctul meu de vedere,debitezi ineptii!!!!Comunism,ceasca presedinte bun si multe,multe altele. Asa este mai bine? Acum ai inteles? Si nu mai are rost sa continui polemica asta inutila despre comunism cu tine!!!! Inseamna pierdere de timp! Pacat ca nu vrei sa intelegi si sa asculti cit de rea a fost acea perioada!! Bafta!! |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
la lupta tavarasi...
oare clonu cui e tovarasa fefeleaga? sony tu ejti ma? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Mie-mi place cum sare arhitectu' in apararea comunistilor. Macar e consecvent baiatu' (acu' catva timp afirma ca demolarile e biserici sunt doar o legenda urbana).
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(npleshea @ 14 Jun 2012, 16:14) Prima a fost asta ![]() Attached thumbnail(s) Diploma_Pleshea.JPG ( Size: 46.22k ) Number of downloads: 218 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
npleshea |
![]()
|
QUOTE(bucatzel @ 14 Jun 2012, 15:27) Aha, pai de ce nu spui ca se numara si diplomele de inot de la gradinita? Am si eu una de-aia. Plus o diploma de participare la o actiune de curatare a parcului de langa scoala generala. Si trebuie sa mai caut pe-acasa, sigur mai gasesc cateva. Fiecare cu ce are. Am absolvit doua facultati si doua mastere. QUOTE(M.C. @ 14 Jun 2012, 15:29) Deci,ca sa fiu mai exact! Tocmai pentru ca punctele noastre de vedere nu coincid,din punctul meu de vedere,debitezi ineptii!!!!Comunism,ceasca presedinte bun si multe,multe altele. Asa este mai bine? Acum ai inteles? Si nu mai are rost sa continui polemica asta inutila despre comunism cu tine!!!! Inseamna pierdere de timp! Pacat ca nu vrei sa intelegi si sa asculti cit de rea a fost acea perioada!! Bafta!! Bafta si tie. Desi avem puncte de vedere diferite asta nu inseamna ca unul sau altul debiteaza ineptii. E ca si cu religia: fiecare zice ca a lui e mai buna decat celelalte. |
--------------------
Lada
Niva
2001
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Bre,conu'arhi !
Ti-am mai spus odata ca se spune : Hai la lupta cea mare!!!! ![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
npleshea |
![]()
|
|
--------------------
Lada
Niva
2001
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
tovatasu kum nu mai bine iti vezi de ppdd tau....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
npleshea |
![]()
|
QUOTE(kum @ 14 Jun 2012, 15:37) Mie-mi place cum sare arhitectu' in apararea comunistilor. Macar e consecvent baiatu' (acu' catva timp afirma ca demolarile e biserici sunt doar o legenda urbana). Daca te-ai informa un pic mai mult ai afla ca foarte multe biserici au fost mutate si nu demolate. Romania avea mai demult experienta in mutarea cladirilor. Acum in tara mai vezi mutari de cladiri doar la televizor - si pe alea le fac americanii! |
--------------------
Lada
Niva
2001
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cit inseamna foarte multe? 3? 4? Ca foarte putine stiu ca trebuie sa fie de ordinul zecilor.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Are dreptate, unele au fost mutate la Glina sub forma de moloz.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
fefeleaga |
![]()
|
![]() NU! comunistilor (USL, PSD, PCR) Group: Members Posts: 20 Joined: 26 April 12 ![]() |
QUOTE(npleshea @ 14 Jun 2012, 16:45) Daca te-ai informa un pic mai mult ai afla ca foarte multe biserici au fost mutate si nu demolate. Romania avea mai demult experienta in mutarea cladirilor. Acum in tara mai vezi mutari de cladiri doar la televizor - si pe alea le fac americanii! Daca tu te-ai informa un pic mai bine, ai sti ca s-au demolat 22 de biserici in Bucuresti de catre comunisti! L.E.: si au fost mutate 10! This post has been edited by fefeleaga: 14 Jun 2012, 15:51 |
--------------------
Renault
Fluence
2012
- alb-negru
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 14 Jun 2012, 15:42) Care-i treaba guriță, te oftici? ![]() Cât despre PPDD (din păcate nu-i al meu), să știi că nu îmi e rușine să recunosc că am votat cu ei. Chiar sper să obțină cât mai multe rezultate (dă duamne sa iasă ăla președinte) ca să se impută de tot treaba in românica, măcar să știm o treabă. Unii chiar spun că o treabă de genul ăsta chiar ar fi benefică pentru țara asta. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
Confirm. Ne-a zis noo un arhitect
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
cate aveau centrala termica? castrata din soft?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
fefeleaga |
![]()
|
![]() NU! comunistilor (USL, PSD, PCR) Group: Members Posts: 20 Joined: 26 April 12 ![]() |
|
--------------------
Renault
Fluence
2012
- alb-negru
|
|
M.C. |
![]()
|
QUOTE(npleshea @ 14 Jun 2012, 17:45) Asta nu poate fi numita ineptie??? Sau sa-i spunem lipsa de informatie? Daca este asa,ia citeste p-aici,ca sa te mai dumiresti !! http://www.muzeuldefotografie.ro/2010/06/d...icii-sf-vineri/ http://www.romania-actualitati.ro/demolare...n_comunism-7773 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
npleshea |
![]()
|
QUOTE(M.C. @ 14 Jun 2012, 15:58) Asta nu poate fi numita ineptie??? Sau sa-i spunem lipsa de informatie? Daca este asa,ia citeste p-aici,ca sa te mai dumiresti !! http://www.muzeuldefotografie.ro/2010/06/d...icii-sf-vineri/ http://www.romania-actualitati.ro/demolare...n_comunism-7773 Se numeste informare incompleta. Scuza-ma ca nu am retinut numarul exact de demolari si numarul exact de mutari. Am absolvit istoria dar nu am profesat nici o secunda. |
--------------------
Lada
Niva
2001
|
|
kum |
![]()
|
Nu era Ion ci Gheorghe. Nu era masina ci bicicleta. Si nu i-a dat-o ci i-a luat-o.
In rest e la fel. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
npleshea |
![]()
|
Pun pariu pe ce vreti voi ca e posibil sa va puna cineva o intrebare - chiar din domeniul in care profesati - la care sa nu stiti decat aproximativ raspunsul daca nu cautati pe internet sau in carti.
|
--------------------
Lada
Niva
2001
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
kumule nu ma dezic de nimic spre deoasbire de tine care a sarit in barca ppd dupa ce a ros un os de la pdl
inteleg ca e mai greu la inceput, da poate de ajungi din nou. comunisti astia oportunisti. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
M.C. |
![]()
|
<span class='edit'>14 Jun 2012, 18:26:</span> QUOTE(npleshea @ 14 Jun 2012, 18:16) Pun pariu pe ce vreti voi ca e posibil sa va puna cineva o intrebare - chiar din domeniul in care profesati - la care sa nu stiti decat aproximativ raspunsul daca nu cautati pe internet sau in carti. Sau dictionare !!!! ![]() ![]() This post has been edited by M.C.: 14 Jun 2012, 16:26 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(npleshea @ 14 Jun 2012, 16:16) Pun pariu pe ce vreti voi ca e posibil sa va puna cineva o intrebare - chiar din domeniul in care profesati - la care sa nu stiti decat aproximativ raspunsul daca nu cautati pe internet sau in carti. Vorbeste in nume personal. Nu toti am facut scoli de-a-n pulea numai ca sa ne putem lauda cu numarul de diplome. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 07:17 |