Comunismul, solutie alternativa?
![]() ![]() ![]() |
Comunismul, solutie alternativa?
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(kum @ 16 Jun 2012, 21:01) Nici n-am zis asta vreodata , voiam doar sa vad daca face-to-face te-ai fi tinut la fel de batos, eventual alaturi de alti coforumisti. Crede-ma ca nu stau doar pe forum, merg si la intalniri auto, iar acolo imi expun ideile exact la fel cum mi le expun online. Prin urmare, mi-e indiferent. This post has been edited by Laurentziu83: 16 Jun 2012, 20:38 |
--------------------
.
.
.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Bâști mă
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(kaspersky @ 16 Jun 2012, 22:10) Ăsta-i al lui ady ![]() 4548-295729-fluturas_salariu_5b505fa9ce.jpg Ce vrei mă, ie criză.. ![]() This post has been edited by Markos: 16 Jun 2012, 22:46 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
am vazut ca va cramponati de un salar de 1000 eur la galati. sint curios:
la ce ati renunta daca vi s-ar propune un salar de: a) 2000 EUR/luna net ![]() in tara, exclus bucuresti, doar de curiozitate. intrebarea mea este atit pentru kum (familie, copil, apartament, etc la galati, dar avind experienta deplasarilor pe termen lung in europa, ma rog, grecul i-a cam dat la gioale si i-a desconspirat afacerile personale) cit si pt. laurentiu, aka tolstoievski, care vorba aia a venit si el la bucale ca sa se realizeaza ![]() anyway, decizia mea e luata, doar ma framinta curiozitatea ![]() 16 Jun 2012, 22:54: tov. npleshea: pe tine nu te includ pt ca nu vreau sa ma duc in corea de nord ps: "decit" ca turist This post has been edited by kaspersky: 16 Jun 2012, 22:54 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
depinde de sistemul de valori al fiecaruia, precum si de nevoi....daca as avea o problema ca a lui ady de exemplu, as renunta cam la tot. cum nu este cazul si am cu ce sa-mi achit ratele nu sunt dispus sa renunt la nimic. pentru mine conteaza sa dorm linistit noaptea si sa fiu alaturi de familie.
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
Pentru trei mii de iepuroi net pi lună, îți aduce tolstoievski apă caldă curentă la Franckfuth, în bidoane de 20, cu meganu'.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Pune problema altfel: La ce renuntam daca ramaneam in Galati?
|
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 16 Jun 2012, 17:16) Auzi bre, ma cunosti de undeva de iti permiti sa faci aprecieri la adresa mea? Stai naibii in banca ta si taci dracu' daca nu stii despre ce este vorba, ca nu te-a bagat nimeni in seama, n-aveai ce cauta pe aici, discutia nu te privea. Daca taceai, filosof ramaneai. Mai pulica, aici se certau doi oameni mari, nu mai era nevoie si de fanul lui tolstoievsky. Pe tine cine te bagase in seama? Te privea pe tine cearta dintre kum si arhi? QUOTE(Laurentziu83 @ 16 Jun 2012, 17:16) N-am vazut pe nimeni sa iti ia apararea. QUOTE(Laurentziu83 @ 16 Jun 2012, 17:16) Pe topicul asta? QUOTE(Laurentziu83 @ 16 Jun 2012, 17:16) Pai din cate am vazut eu si el te felicita. QUOTE(Laurentziu83 @ 16 Jun 2012, 17:16) Nu descoperisei sapunul? QUOTE(Laurentziu83 @ 16 Jun 2012, 17:16) Te antrenezi pentru maraton? QUOTE(Laurentziu83 @ 16 Jun 2012, 17:16) Si tu sa fii sanatos. This post has been edited by ady77: 16 Jun 2012, 23:23 |
--------------------
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Daca te-a mancat, acum scarpina-te.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(kaspersky @ 16 Jun 2012, 22:50) am vazut ca va cramponati de un salar de 1000 eur la galati. sint curios: la ce ati renunta daca vi s-ar propune un salar de: ... nu prea inteleg intrebarea... ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
Io sper să se întoarcă, cândva, și Laurențiu, că-i păcat...
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
de cine e pacat? de bucuresteni, galateni ori de laurentiu?
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Da!
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
De Laurențiu. Dorul de plaiurile natale o să-l macine, încet-încet...
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Eu sunt acasa.
![]() This post has been edited by Laurentziu83: 17 Jun 2012, 14:13 |
--------------------
.
.
.
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
@laurevsky
Aia care SE mictioneaza se pisa pe ei, omule. Sa stii ca se existeaza unii care intelegesc ce spui, nu ce ai vrea sa spui... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 16 Jun 2012, 16:16) n-aveai ce cauta pe aici Ioooooooooooooooooootete la el, s-a suit scroafa-n copac... A dreaq scrumbie flaujata, nu mai po' sa zici nimic ca-ti da cu posheta-n cap!Stii ma bancu' cu Bodo? "Booooo do-te dreaq d-aici da nasol!" QUOTE Daca taceai, filosof ramaneai. Esti ultima persoana-n viata care ar trebui sa zica asa ceva! Si invata sa folosesti semnele de punctuatie.QUOTE Si cam asa ii voi articula pe toti cei care se mai baga pe aici sa apere pe toti cretinii. Cine plm ti-a luat apararea???? Zi repede ca-i sparg fata, sa dea dracu'!QUOTE Nea caisa asta de kum s-a trezit sa faca niste aprecieri cam nepotrivite la adresa mea, [...]iar fiecare prostie pe care o debiteaza ma face sa ma felicit ca am plecat naibii de acolo. BA kum, deci io te sparg la bot, dete dreaq!!!! Ete ce zice Mihail Creanga, din cauza ta a ajuns la Bucuresti! QUOTE In Bucuresti am ajuns doar pe propriile mele picioare Propun upgrade la expresie!!! Varianta noua "A nimerit orbu' Braila si Lurentiu83 Bucurestiul"QUOTE insa lumea stie sa mai si zambeasca Lumea-ti zimbeste de genul "si ei sunt ai nostri!"QUOTE(Laurentziu83 @ 16 Jun 2012, 23:17) LA NEFERICIREA BUCURESTENILOR!!!!QUOTE(Laurentziu83 @ 17 Jun 2012, 14:11) Casa de copii nu e acasa! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kum |
![]()
|
Ai curaj sa i le spui in fata?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Fiindca e e galatean de-al meu si pentru ca intotdeauna m-a respectat ca si galatean, desi imigrasem din Bacau acum ceva ani in urma, am sa-l sustin pe Laurentiu83.
Pe scurt, eu ii iau apararea! Ce aveti cu omul? ![]() Atat! V-as mai zice eu cateva, dar am treaba. Sa auzim de bine! PS: Eu nu as pleca nicaieri in lume (adica definitiv!), sa las iubitul meu Galati. Niciodata! This post has been edited by dragoselu: 17 Jun 2012, 16:29 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 17 Jun 2012, 17:27) V-as mai zice eu cateva, dar am treaba. ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
@DannyY: ma bucur pentru tine ca te-ai alfabetizat. Sa ai o zi buna si sa-ti foloseasca.
@Marty: basti ba ! @dragos: Multumesc. Pe mine nu ma deranjeaza, in ochii mei oricum ei sunt o cloaca de cretini fara educatie, dar cu pretentii in ei cat fundul Vioricai din Clejani. Eu stiu foarte bine ce am facut pana acum, ce fac si ce am de facut mai departe. Mutarea m-a invatat multe, asa cum am invatat cate ceva din fiecare experienta de viata. In nici un caz nu ma influenteaza parerea lor, in spatele unora dintre acestea se ascunde si un pic de invidie, pentru ca in nici un caz nu era raiul pe pamant de unde am plecat si nici nu va fi prea repede. O seara placuta tuturor ! This post has been edited by Laurentziu83: 17 Jun 2012, 17:30 |
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 17 Jun 2012, 17:25) Uite, vezi, nu e de ajuns sa te lovesti cu fruntea de semnul pe care scrie "BUCURESTI" ca sa poti spune c-ai facut un pas pe scara evolutiei educationale. Pe tine, aceasta intilnire nu te poate marca decit intr-un singur fel: fizic! Evolutiv vorbind, drumul de la coada vacii la butonul de la lift pentru tine nici macar n-a-nceput, ce sa mai zic de faptul ca nici cartografiat nu e...This post has been edited by Marty: 17 Jun 2012, 17:32 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Sa nu-mi spui bre ca voiai sa-ti fac o primire triumfala, sa te pup, sa te felicit, etc.
Asta mi-ai oferit (si nu numai tu), asta primesti. Bafta ! |
--------------------
.
.
.
|
|
kum |
![]()
|
va ia asta mic pe toti la bataie
![]() In cercul select a intrat si dom'profesor. Misto cum se separa valorile. O sa vreti voi sa veniti la Galati, acu' ca a mai plecat o valoare! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(Laurentziu83 @ 17 Jun 2012, 17:34) Noi ne bucuram ca totusi l-ai primit. ![]() QUOTE(Markos @ 17 Jun 2012, 18:49) Dom'profesor... Sa nu uitati tricourile alea gaurite. Am auzit ca-s fitza pe acolo ![]() This post has been edited by kum: 17 Jun 2012, 19:14 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 22:36 |