Comunismul, solutie alternativa?
![]() ![]() ![]() |
Comunismul, solutie alternativa?
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.232 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.634 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE Într-un an normal, România produce 10% din producția de cereale și semințe oleaginoase a Uniunii Europene, potrivit Comisiei pentru Comerț Internațional. Pe lângă semințele de rapiță, principalele culturi din România includ floarea-soarelui și soia, precum și porumb, grâu și orz. Producția sa anuală de semințe oleaginoase este sensibilă la secetă și la căldură și a suferit oscilații semnificative în ultimii ani. Era mai bine inainte, productia de poli la hectar era generoasa. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.634 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.877 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Ne am distrus industria. Noi nu altii!
De hoti si prosti. Nu mai dezinforma. R2D2 a aparut dupa '90 This post has been edited by wolfin: 4 May 2024, 14:02 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ertu-ditu e cel puțin din anii '80 pe la noi.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
ce s-a intamplat a fost si cu largul concurs al locuitorilor (poate parintii, bunicii sau chiar cei care sunt mai infocati acum chiar si la 34 de ani de la revolutie), asta e unul din exemple:
https://adevarul.ro/stil-de-viata/cultura/a...um-1526829.html vorba aia: ca romanu' nu-i niciunu', fura toti nu spune unu'. |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.194 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.707 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Tovarășu’ npleshea, ți-ai deschis biznis? https://grizzlyshop.ro/produs/tricou-ceausescu-tablou/
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.197 Joined: 29 May 06 ![]() |
Pentru fanii lui AMS: "Academia Română l-a premiat pe Alex Mihai Stoenescu, turnător la Securitate cu decizie definitivă în justiție."
Sursa si mai multe detalii: https://www.g4media.ro/academia-romana-l-a-...t-miscarea.html Fuga la cartile "maestrului" si la cei peste 50.000 de turisti sovietici care colcaiau prin RSR in decembrie 1989. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.094 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(Bicicleta galbena @ 16 May 2024, 20:56) Acu-l vad, e foarte bun; totusi mai erau niste chestii prin magazine, gen: IDMS: vase de expansiune de Dacie, d-alea de sticla, pana cand au gasit romanasii cum sa puna muraturi in ele; TV alb-negru sau carcase cu tub, parca din astea se mai gaseau; Alimentara: creveti vietnamezi si ceva conserve de peste Librarie: Jucarii din alea gen calut de plastic , ghiozdane din musama; carti, creioane romanesti care erau mai bune ca alea chinezesti, cerneala Biblioteca: Omagiu si ceva carti se mai gaseau; Confectii: parca materiale la metru si uniforme scolare LE am mai pus! This post has been edited by dizzy: 6 Dec 2024, 10:28 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.488 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.094 Joined: 11 February 04 ![]() |
pai de-aia am zis sa le puna pe rafturi, de decor;
Mai erau si turnurile-sidurile alea din conserve, de nu le lua nimeni; Si margarina aia cu gust de fer; |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.484 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Libraria nu-mi aduc aminte sa nu fi avut carti, diverse... Dar eram mic pe atunci.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dizzy |
![]()
|
Aveau ca lumea citea ca nu avea altceva de facut; era mai bine partea asta
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.484 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Corect, program la TV nu era, teatru si cinema mai subtire...
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 6 Dec 2024, 10:03) creveții ăia erau buni spre foarte buni numai că lumea nu știa ce sînt cu ei cel puțin eu i-am descoperit destul de târziu chiar aș vrea să le mai simt gustul, bine eu sînt cam defect 😁, acum savurez niste cicoare cu cacao și lapte 😄 |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.225 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca esti constient ca e cicoare si nu cafea e bine
E chair OK cicoarea Problema era ca vindeau nechezol ( ovaz, naut, cicoare) in loc de cafea |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
dizzy |
![]()
|
Domnilor, acum o cutie de Nechezol e 50 de lei, mai scumpa decat cafeaua;
Comunismul a avut Marketingul prost; Nechezolul e prezentat acum ca alternativa sanatoasa si ecologica la cafea; Soia e in mare voga la mancare; Alimentatia rationala, cu 1500 claorii pe zi e prezentata ca sanatate curata; CIrcul Foamei e Food Court acuma la Mall; Pe Ceausescu il injurati pt acelasi lucru; Acesta a fost un pamflet! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.225 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Nechezolu ala de 50RON e bio?!
|
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.877 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
si totusi ...inexplicabil de ce batranii nostrii nu vad partea asta odioasa...ci altceva...dupa care "plang".
nu toti bineinteles.... *psihologic si social am o explicatie..dar sa nu para topicul gresit..sau impresia. ![]() This post has been edited by wolfin: 6 Dec 2024, 11:22 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.488 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
dizzy |
![]()
|
https://www.biosimttera.ro/produse-bio/prod...LQaAlkxEALw_wcB
vezi si tu daca vrei Bre, e normal sa te simti nostalgic dupa perioada cand erai tanar si in putere; Care om e la 75 de ani si nu viseaza sa fie macar la 65?! Si mie imi era mai bine la 35 si la 25; Cei care erau in piata in 1989 si strigau Jos cu Dictatorul nu cred ca si-au dorit nici tranzitia, nici concedierile, nici jaful post-revolutionar; E greu sa le explici ca si CG e tot un impostor ca si restul clasei politice; Vor si ei sa dea un sut la galeata, sa se verse laturile; Dar voi uitati ca CG a fost votat de tineri foarte multi! Ok, batranii sunt expirati dar tinerii ce au vazut in el? This post has been edited by dizzy: 6 Dec 2024, 11:55 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
miki |
![]()
|
M-am uitat
E folosit gresit Nechezol Ala era cu cicoare, naut si ovaz prajit Calu - adica animalu care necheaza nu maninca radacini Acu' ce sa zic, nici d e naut nu sint 100% sigur ca ar fi apreciat de cabaline |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
dizzy |
![]()
|
Asa o fi, oricum nu-s curios; Daca beau o cafea, prefer sa fie cafea;
Daca nu e, nu e, beau un ceai sau apa; |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
wolfin |
![]()
|
QUOTE(dizzy @ 6 Dec 2024, 11:45) si nostalgia isi are rolul....tinerete..vise...putere....dar firea umana se multumeste cu putin daca are suficienta stablitate si predictibilitate. si asa se invata....zi de zi. eu zic ca dupa asta tanjesc...dupa a 2 zi...sa fie la fel ca precedenta. tineri de ce voteaza cu CG?...din ignoranta crasa. This post has been edited by wolfin: 6 Dec 2024, 12:09 |
--------------------
pegas
3120
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.067 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(Cosstel @ 6 Dec 2024, 10:51) creveții ăia erau buni spre foarte buni numai că lumea nu știa ce sînt cu ei cel puțin eu i-am descoperit destul de târziu chiar aș vrea să le mai simt gustul, bine eu sînt cam defect 😁, acum savurez niste cicoare cu cacao și lapte 😄 Mbre creveți din aia am văzut săptămână trecută la carefour la raft pe raionul cu stickuri și alune https://carrefour.ro/produse/19-14523836?sr...nSClvAYF2BB0kvT |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
wolfin |
![]()
|
aia erau din vietnam.
|
--------------------
pegas
3120
|
|
miki |
![]()
|
QUOTE(wolfin @ 6 Dec 2024, 13:01) Acu vreo 6 ani eram cu fi-meo si un amic in masina Din vorba in vorba vine vorba de stefan cel mare (voievodu' nu statia de metrou), iar amicu era oarecum uimit ca junior stia cam toata activitate aluia pe date Si intreaba: ".. la ce crezi ca foloseste sa stii astea? " Eh raspunsu-i: sa nu votezi viermi oligifreni - intre altele ignoranta ai aed zici matale e de fapt lipsa ed educatie/cultura generala d-aia ingineri/economisti/avocati sialtuu cu "scoala" voteaza ce voteaza indobitociti de fb, insta, tic tac, telegram si altele 6 Dec 2024, 13:24: QUOTE(wolfin @ 6 Dec 2024, 13:18) Si aveau mai mult de 10% creveti... sau cochilii de creveti ![]() This post has been edited by miki: 6 Dec 2024, 12:24 |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
QUOTE(axabrt @ 6 Dec 2024, 12:13) Mbre creveți din aia am văzut săptămână trecută la carefour la raft pe raionul cu stickuri și alune https://carrefour.ro/produse/19-14523836?sr...nSClvAYF2BB0kvT mulțumesc de hint! sper să fie ca cei pe care ii știu eu 🙂 |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.067 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Tot din Vietnam sunt și ăștia.
aia mai originali cred ca s astia https://www.emag.ro/chips-creveti-200g-m507...&scenario_ID=52 Sunt d aia de care știi, se expandează in ulei încins. Că i scoți și i.mananci fac cranț cranț când musti din ei și îți fac și colesterol varza dar asta e alta discuție This post has been edited by axabrt: 6 Dec 2024, 12:47 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 22:19 |