DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

269 Pages « < 26 27 28 29 30 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Comunismul, solutie alternativa?

Ne intoarcem? Comunisti mai exista...

Sa vina PCR-ul, avem toate conditiile! [ 71 ] ** [31.84%]
Nicio sansa! [ 138 ] ** [61.88%]
Nu votez/Votez doar pe facebook/Ma abtin/Mi-e teama [ 14 ] ** [6.28%]
Total Votes: 223
Guests cannot vote 
b76bgaarh
post 4 Jul 2012, 15:36
Post #811

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

vezi ca ai incurcat tatici. astia au fost maziliti de unu cu chelie si zuluf care intre timp a ajuns prejedintele tarii.

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
luck33ro
post 4 Jul 2012, 15:42
Post #812

Membru autentic

Radu Vasile si Ciorbea (taranisti) au fost colegi in guverne cu Baschelu tongue.gif Pot spune chiar ca Baschelu este si el creatia lui Iliescu! Sa va fie de bine happy.gif

--------------------
+
Markos
post 4 Jul 2012, 23:28
Post #813

fost programator

From: Scursurești Vale

Cică a picat subiectul "Comunismul" la BAC, la istorie.

Moamă, câte le-aș fi scris... rolleyes.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
Marty
post 4 Jul 2012, 23:35
Post #814

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

QUOTE(luck33ro @ 4 Jul 2012, 15:42)
Pot spune chiar ca Baschelu este si el creatia lui Iliescu!
*

Cine sustine altceva? blink.gif

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
luck33ro
post 5 Jul 2012, 06:09
Post #815

Membru autentic

Astia care-l iubesc pe tatucu... dry.gif Cica nu e el de vina pentru starea de rahat in care ne aflam de 23 de ani. El a fost doar 10 anisori sefu statului si a ramas sarac si cinstit radmasa.gif

--------------------
+
ady77
post 5 Jul 2012, 06:11
Post #816

راحتزیل یو

From: near Bacau

QUOTE(Markos @ 5 Jul 2012, 00:28)
Cică a picat subiectul "Comunismul" la BAC, la istorie.

Moamă, câte le-aș fi scris...  rolleyes.gif
*

Tu, dar tovarasu' Pleshea?

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
fefeleaga
post 5 Jul 2012, 16:04
Post #817

NU! comunistilor (USL, PSD, PCR)

Tovarasu' Pleshea ne-ar fi explicat despre cat de bine a dus-o familia lui pe vremurile alea in care au facut toti facultate si mergeau in concediu la mare si la munte in fiecare an.

--------------------
Renault Fluence 2012 - alb-negru
+
luck33ro
post 5 Jul 2012, 16:15
Post #818

Membru autentic

Iegzact si ne uitam la TV la bulgari sau la unguri sau la sarbi sau chiar la ucraineni smile.gif Asa e poporul nostru poliglot - multumim din inima partidului !
Eu la boolgari dau clasa acum icon_mrgreen.gif

--------------------
+
npleshea
post 5 Jul 2012, 16:22
Post #819

34 de ani degeaba

QUOTE(radian @ 28 Jun 2012, 16:29)
Tov. Pleshea ce-ai prizat, sau ti se duse neuronul la vale doar asa din proprie initiativa?

Asa-i ca tu n-ai pic de rusine?
*

De ce sa-mi fie rusine? Pentru ca aceia pe care-i simpatizez si-au recunoscut greselile facute si isi iubesc tara?

Cand un copil primeste de mancare de la parinti si nu-i place mancarea ii injura pentru ca nu pot sa-i ofere altceva? Comunism, partid unic, suportam si criticile, vedem ce putem imbunatati. Vrei afara? Granitele sunt deschise. Dar partid unic comunist!

QUOTE(luck33ro @ 29 Jun 2012, 07:39)
Cu dedicatie pentru PleshaN: se schimba extensia in PPS (merci kum)
*

Mare om, pacat de urmasi.

QUOTE(tatabobu @ 3 Jul 2012, 11:55)
Io pariez ca Tov Plesa e de acord cu ce scrie in scrisoare, pentru simplul fapt Tov. N.C. "a intinat idealurile comuniste". Am pus intre ghilimele ca sa nu fiu acuzat de plagiat. Ghici carui politician roman ii apartine citatul 04.gif
*

Ion Iliescu. Unealta Moscovei. A organizat lovitura de stat din 1989 si si-a consolidat puterea in 1990 manipuland minerii.

QUOTE(kog @ 3 Jul 2012, 23:53)
&feature=related
trecand peste titlu si descrierem, pentru ce se vede in clip cui sa ii trimitem o scrisoare de multumire? nedumerire.gif
*

Lui Ion Iliescu si celor din jurul lui. Pentru ca el a manipulat poporul cu `nu ne vindem tara`. A uitat sa completeze: `prima data o falimentam si apoi o cedam pe maruntis`. A facut Ceausescu tampenii si a stors poporul de vlaga dar ce a strans el au tocat astia din ziua de azi.

QUOTE(fefeleaga @ 5 Jul 2012, 16:04)
Tovarasu' Pleshea ne-ar fi explicat despre cat de bine a dus-o familia lui pe vremurile alea in care au facut toti facultate si mergeau in concediu la mare si la munte in fiecare an.
*

Asa este. Pe vremea aia aveam un vecin si coleg de clasa ai carui parinti erau muncitori si familiile noastre mergeau impreuna in concedii. Tatal meu era inginer iar mama era profesoara de istorie. Tot poporul traia decent.

--------------------
Lada Niva 2001 - strain
Ceausescu sa ne ierti! In decembrie am fost beti!
+
fefeleaga
post 6 Jul 2012, 08:38
Post #820

QUOTE(npleshea @ 5 Jul 2012, 17:22)
De ce sa-mi fie rusine? Pentru ca aceia pe care-i simpatizez si-au recunoscut greselile facute si isi iubesc tara?

Cand un copil primeste de mancare de la parinti si nu-i place mancarea ii injura pentru ca nu pot sa-i ofere altceva? Comunism, partid unic, suportam si criticile, vedem ce putem imbunatati. Vrei afara? Granitele sunt deschise. Dar partid unic comunist!

Cine-s aia? Traian Basescu? O mana de pensionari cu carnete rosii, care in 1990 l-au votat pe Iliescu?
Mai draga, tu esti lipsit complet de simtul realitatii. Terminati si voi sedintele alea inutile ale CC (oricum PCR nu mai poate sa apara ca partid pe scena politica romaneasca) si mai ascultati o stire, mai cititi un ziar, sa vedeti ca e totusi 2012, nu 1982.

Ion Iliescu. Unealta Moscovei. A organizat lovitura de stat din 1989 si si-a consolidat puterea in 1990 manipuland minerii.
Lui Ion Iliescu si celor din jurul lui. Pentru ca el a manipulat poporul cu `nu ne vindem tara`. A uitat sa completeze: `prima data o falimentam si apoi o cedam pe maruntis`. A facut Ceausescu tampenii si a stors poporul de vlaga dar ce a strans el au tocat astia din ziua de azi.

radmasa.gif Ceausescu a fost un idiot, rupt de realitate in ultimii zece ani in care a fost la putere si tot rupt de realitate a murit. Nici macar atunci cand l-au legat si l-au pus la zid nu a inteles DE CE este executat. El inca se credea presedinte si fiu al poporului, erou al neamului si geniul din Carpati.

Asa este. Pe vremea aia aveam un vecin si coleg de clasa ai carui parinti erau muncitori si familiile noastre mergeau impreuna in concedii. Tatal meu era inginer iar mama era profesoara de istorie. Tot poporul traia decent.
*

Pe vremea aia aveam o colega cu parinti nomenclaturisti si familia ei mergea in concediu in Cehoslovacia sau in URSS. Atat de multa egalitate era intre familia ei si a mea, incat ai mei nici macar pasaport nu au putut obtine. Atat de decent traia tot poporul, incat ei aveau in permanenta cafea naturala in timp ce ai mei se otraveau cu nechezol. Atat de decent, incat ei aveau antena parabolica si video in timp ce noi aveam TVR suplimentat de unguri si sarbi. Atat de decent incat ei aveau Mercedes 300D (cu aer conditionat!) iar noi aveam o Dacie din 1977.

In concluzie: du-te dracu' de comunist imputit!

--------------------
+
corbex
post 6 Jul 2012, 09:44
Post #821

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Deducem ca Fefeleaga e colega de oras cu Bion. Usor-usor ii aflam masura de la pantof.

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
iulia_boris
post 6 Jul 2012, 10:02
Post #822

Membru autentic

nene corbex,nimic nu-ti scapa.. ph34r.gif

--------------------
Dacia Dokker Laureate 1,6.. 2016 - B 696 BUL
Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
+
Markos
post 6 Jul 2012, 10:04
Post #823

fost programator

N-auzi ca-i securist?

Maior vijelie si colonelul corbex sleep.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
fefeleaga
post 6 Jul 2012, 10:34
Post #824

Astia-s comunistii buni, despre care vorbea npleshea?

--------------------
+
ag02cws
post 6 Jul 2012, 10:45
Post #825

Membru autentic

From: Bucuresti / Pitesti

QUOTE(fefeleaga @ 6 Jul 2012, 09:38)

Pe vremea aia aveam o colega cu parinti nomenclaturisti si familia ei mergea in concediu in Cehoslovacia sau in URSS. Atat de multa egalitate era intre familia ei si a mea, incat ai mei nici macar pasaport nu au putut obtine. Atat de decent traia tot poporul, incat ei aveau in permanenta cafea naturala in timp ce ai mei se otraveau cu nechezol. Atat de decent, incat ei aveau antena parabolica si video in timp ce noi aveam TVR suplimentat de unguri si sarbi. Atat de decent incat ei aveau Mercedes 300D (cu aer conditionat!) iar noi aveam o Dacie din 1977.

*

Imagineaza-ti cum, in vremurile actuale, copilul tau ar avea un coleg cu parinti regi ai asfaltului smile.gif

--------------------
Dacia 1310 L 1994 / Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd 2008
+
npleshea
post 6 Jul 2012, 10:48
Post #826

34 de ani degeaba

QUOTE(fefeleaga @ 6 Jul 2012, 08:38)
Cine-s aia? Traian Basescu? O mana de pensionari cu carnete rosii, care in 1990 l-au votat pe Iliescu?
Mai draga, tu esti lipsit complet de simtul realitatii. Terminati si voi sedintele alea inutile ale CC (oricum PCR nu mai poate sa apara ca partid pe scena politica romaneasca) si mai ascultati o stire, mai cititi un ziar, sa vedeti ca e totusi 2012, nu 1982.
radmasa.gif Ceausescu a fost un idiot, rupt de realitate in ultimii zece ani in care a fost la putere si tot rupt de realitate a murit. Nici macar atunci cand l-au legat si l-au pus la zid nu a inteles DE CE este executat. El inca se credea presedinte si fiu al poporului, erou al neamului si geniul din Carpati.

In concluzie: du-te dracu' de comunist imputit!
*

Cucoana, eu ti-am mai zis o data pe PM niste lucruri si o sa le spun si aici pentru ca vad ca te mananca rau de tot. N-ar strica sa mai treci pe la barbatu-tau (daca-l mai ai) ca altfel vad ca te mananca rau de tot sa o iei in gura sau in cur.

Deci dupa cum spuneam pe PM: sunt si eu curios daca sefii tai stiu ce scrii pe daciaclub.ro in orele de program. Amenintarile tale nu fac doi bani pentru mine.

--------------------
Lada Niva 2001 - strain
Ceausescu sa ne ierti! In decembrie am fost beti!
+
corbex
post 6 Jul 2012, 10:50
Post #827

Eeeeeeee, a dat toashu Nplesea doctrina jos din pod! Pazea, Fefeleaga!

--------------------
+
fefeleaga
post 6 Jul 2012, 11:00
Post #828

QUOTE(ag02cws @ 6 Jul 2012, 11:45)
Imagineaza-ti cum, in vremurile actuale, copilul tau ar avea un coleg cu parinti regi ai asfaltului smile.gif
*

Dar in vremurile actuale nu-mi spune nimeni despre egalitate intre oameni, despre cum trebuie sa muncim toti pentru bunastarea intregului popor, despre infratirea intre intelectuali si tarani, nu-mi baga pe gat doctrina partidului unic si nici nu-mi stinge lumina, nu-mi ia apa si-mi da mancarea pe cartela, ca-n vremurile de razboi.

Sau ar trebui sa ma simt vinovata pentru ca duc un trai mai mult decat decent in timp ce altii abia o innoada de pe o zi pe alta. Pentru asta sa multumeasca celor slaviti de tovarasul pleshea.

6 Jul 2012, 12:08:
QUOTE(npleshea @ 6 Jul 2012, 11:48)
Cucoana, eu ti-am mai zis o data pe PM niste lucruri si o sa le spun si aici pentru ca vad ca te mananca rau de tot. N-ar strica sa mai treci pe la barbatu-tau (daca-l mai ai) ca altfel vad ca te mananca rau de tot sa o iei in gura sau in cur.

Deci dupa cum spuneam pe PM: sunt si eu curios daca sefii tai stiu ce scrii pe daciaclub.ro in orele de program. Amenintarile tale nu fac doi bani pentru mine.
*

Esti un comunist frustrat. Ai nostalgia vremurilor in care iti oranduia partidul totul, chiar si viata sexuala.

Tu esti un inadaptat, nu esti in stare sa traiesti intr-o societate capitalista, dovada fiind esecurile despre care vorbeai aici: ai ajuns prin casatorie intr-o familie bine situata material si care te-a luat in brate si te-a pus director. N-ai putut sa faci fata la realitatile vremurilor. Probabil ai si dus firma spre faliment, nu stiu, dar cred ca e posibil sa o fi facut, ti-ai luat niste pulingurin de la socru-tau, dupa care l-ai facut capitalist nenorocit, exploatator al clasei muncitoare. Intuitia feminina imi spune ca asta a dus si la certuri cu nevasta-ta si pana la urma femeia a fost inteligenta si a cerut divortul, dupa care tu ai ramas pe drumuri. Ai dus un trai premium probabil, si acum ti-e ciuda ca nu mai beneficiezi de el si plangi ca sistemul e de vina si comunismul e solutia.

Esti un prost!

This post has been edited by fefeleaga: 6 Jul 2012, 11:08

--------------------
+
corbex
post 6 Jul 2012, 11:09
Post #829

Mi-as dori mult sa traiesc linga o femeie cu nivelul de trai mereu ridicat rolleyes.gif
Astazi, cind egalitatea dintre oameni a disparut, e posibil. Multumesc, domnu' Ponta!

--------------------
+
DannyY
post 6 Jul 2012, 11:09
Post #830

Marele plictisit

Uau.

--------------------
Opel/Honda/Opel Astra G/Civic 4D/Corsa E 2004/2015/2019 - 0T04```
Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc
+
b76bgaarh
post 6 Jul 2012, 11:11
Post #831

Membru autentic

From: Bucuresti

caldura mare domne, caldura mare....

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
corbex
post 6 Jul 2012, 11:12
Post #832

Mai am de bagat vreo 10 strimbe si plec.

--------------------
+
Markos
post 6 Jul 2012, 11:18
Post #833

fost programator

Una normala n-ai gasi si tu.

--------------------
Reno Megan Privilej
+
corbex
post 6 Jul 2012, 11:19
Post #834

Nu e cerere de normale.

This post has been edited by corbex: 6 Jul 2012, 11:19

--------------------
+
maho
post 6 Jul 2012, 11:20
Post #835

Membru rigido-flexibil

From: Brașov, orașul olimpic

QUOTE(corbex @ 6 Jul 2012, 12:12)
Mai am de bagat vreo 10 strimbe si plec.
*

Prea devreme (parca doar "dacis" mai rupea usa la ora asta...), mitingu-i mai pe seara. Sa ajunga si mru.

--------------------
Dacia 1310 1983
"Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't."
+
yhattori
post 6 Jul 2012, 11:26
Post #836

*

QUOTE(fefeleaga @ 6 Jul 2012, 08:38)
*

hmmmmm, locuia cumva pe victor hugo/alunis colt cu cercului/progresul?

--------------------
* * *
+
fefeleaga
post 6 Jul 2012, 12:49
Post #837

QUOTE(yhattori @ 6 Jul 2012, 12:26)
hmmmmm, locuia cumva pe victor hugo/alunis colt cu cercului/progresul?
*

In ce oras?

--------------------
+
Markos
post 6 Jul 2012, 12:51
Post #838

fost programator

barcelona

--------------------
Reno Megan Privilej
+
fefeleaga
post 6 Jul 2012, 13:02
Post #839

Ma gandeam ca in Atena, dar acolo strazile alea is paralele. Din ce am citit pe aici, yhattori si bion sunt din Timisoara, nu stiu daca sunt si nascuti si crescuti acolo. Eu una sunt "venitura" asa ca de aia am intrebat.

--------------------
+
neumann
post 6 Jul 2012, 13:07
Post #840

Membru autentic

From: Spermezeu

felcitari, se pare ca te-ai prins destul de repede de unde e yhattori, mie mi-a luat ceva timp.

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
269 Pages « < 26 27 28 29 30 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th June 2025 - 03:17
Forum Renault